mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Voľný pokec - 

pleťový krém

joulutahti
joulutahti | 2.12.2017 12:59
http://www.wikiskripta.eu/w/Hemopt%C3%BDza


treba cely odkaz skopirovat
neznámy
neznámy
neznámy | 2.12.2017 13:10
Keď som to takto skopírovala ako celok a dala otvoriť na novej karte, aj tak skopírovalo len modrú časť.
Takže som to mala celé preniesť. Dík. :-)
neznámy
neznámy » joulutahti | 2.12.2017 13:14
Takže tým myslíš, že z toho množstva prípadov tuberkulózy v minulosti bolo veľa nesprávne diagnostikovaných? V tých časoch sa tuberkulóza pokladala pokiaľ viem za epidémiu, takže vlastne tomu nerozumiem, pokiaľ to starými metódami bolo tak ťažké diagnostikovať. Ako mohli potom vôbec hovoriť o epidémii tuberkulózy?
neznámy
neznámy | 2.12.2017 13:25
esteze ta tu mame:)...ty si taka sikovna-FLOWER-...ani mne to neslo otvorit a cele vypisovat sa mi to nestelo:)...tak som sa na to vyprd...-LOL-
neznámy
neznámy » joulutahti | 2.12.2017 13:26
nieje lahsie sem cely odkaz radsej dat?:)
joulutahti
joulutahti | 2.12.2017 13:33
vela ich bolo mylne diagnostikovanych a zaroven mnoho ludi diagnostikovanych nemuselo byt...lebo to ma rozny priebeh...tym ze niekto kasle krv nerovna sa TBC. Momentalne sa diagnostika robi viacerymi metodami , ktore vtedy neboli dostupne...viac menej velakrat to bolo mozne diagnostikovat az pri pitve na zaklade charakteristickych znamok alebo ak zaziva tak pri plnom vyjadreni vsetkych tych priznakov + pozitivna epidemiologicka anamneza (napr. dlhodoby uzky kontakt v rodine...tak jasne ze potom je to vysoko suspektne ze islo o TBC...)

TBC epidemia inak stale je...

Ja som tym spochybenim diagnozy a vyliecenia tej tety kozami len chcela poukazat na to, ze velakrat si ludia myslia , ze maju diagnozu taku a hentaku, nieco si daju , zda sa im , ze to zaberie a potom o tom koluju reci ako v tom filme ( mala TBC - sla ku koziam - nevyliecili ju ziadni lekari, ale vyliecila sa v pritomnosti koz...) - proste vela faktov chyba ( ako bolo stanovena dg., ci to bola naozaj TBC....co ak to bolo nieco autoimunitne a dostala sa do spontannej remisie? ta pravdepodobnost je mala , ale je - to uz nik neobjasni, ale jednoducho vzdy treba ratat a vylucit aj take moznosti, ak chyba priamy dokaz )

Tie casy a epidemia TBC bola podporena este aj inymi faktormi - jednak hygienicky standard bol nizsi, maligne ochorenia boli vtedy menej caste a su vo vseobecnosti skor pozorovane vo vyssom veku, ktoreho sa mnohi ani nemuseli dozit...a chybalo ockovanie proti TBC, takze preto sa v tej dobe hovorilo o epidemii TBC...nepopieram ze bola a ze vela ludi na nu v tych casoch zomrelo.
neznámy
neznámy » joulutahti | 2.12.2017 13:41
Viem, že TBC stále ako epidémia existuje, ale nie v našich oblastiach.
Čo sa týka toho spontánneho vyliečenia, mohlo tam byť mnoho iných faktorov, nie len to kozie mlieko. Ani si nemyslím, že kozie mlieko by malo obsahovať niečo špeciálne proti borelióze. Ale keďže je to materské mlieko, tak obsahuje určite mnoho veľmi významných protilátok proti infekciám, čo si zase myslím, že voltaire správne napísal, že najviac je ich v mlieku po pôrode. Okrem toho nepasterizované mlieko obsahuje obrovské množstvo iných dôležitých prvkov, ktoré majú významný vplyv pre imunitu.
Takže v tom konkrétnom prípade z filmu by som aj verila, že mohlo ísť o TBC a že tie kozy v tom samovyliečení mali podstatný význam.
joulutahti
joulutahti | 2.12.2017 14:04
na TBC protilatky nepomozu, pretoze to je zalezitost bunkovej imunity nie protilatkovej....preto sa aj tak tazko diagnostikuje , ze sa nedaju robit obycajne serologie z krvi (t.j. protilatky proti nim )

v materskom mlieku vo vseobecnosti (napr. ludskom) sa nachadzaju rozne latky, to je pravda..ale urcite nie nieco co priamo posobi na uz vzniknutu infekciu TBC.

Ved je to lahko dostupne, jednoduche, to naozaj by boli vedci taki hlupi, ze by to uz davno neodskusali a nedokazali ucinnost na desiatkach tisic respondentov....alebo aspon nejakych morcatach?

Navyse, v tych casoch bolo predsa dojcenie deti caste...takze tym padom mali byt imunnejsie a TBC by nemala sancu sa tak sirit...

Ktory dobrovolnik by napr. svoje male dojcene dieta ponechal v spolocnej domacnosti s osobou trpiacou na TBC a bol by si isty , ze je chranene mliekom ? ...
joulutahti
joulutahti | 2.12.2017 14:05
epidemia v nasich oblastiach nie je, ale mame aj my endemicke oblasti kde sa stale ockuje (romovia na vychode)
neznámy
neznámy | 13.4.2018 10:26
Čo poviete na to zloženie ?



Špecifikácia EREVIT sensitive mast 50 g
Popis produktu

Masť s vysokým podielom olivového oleja (10%) v kombinácii s prírodným vitamínom E, lekárskym lanolínom a kyselinou mliečnou. Ľahko roztierateľná masť určená na intenzívnu starostlivosť o extrémne suchú až presušenú pokožku so sklonom k popraskaniu. Priaznivo pôsobí aj ako doplnok terapie pri kožných prejavoch atopického ekzému a psoriázy. Prípravok je vhodný aj pre deti a dojčatá. Použitie EREVIT sensitive masť, 50 g: Jemne votrite primerané množstvo masti do miest s extrémne suchou, drsnou alebo popraskanou pokožkou najmenej 3 x denne alebo podľa potreby, najmä však po každom umytí. Pri prejavoch atopie alebo psoriázy použite masť na noc na dokonalé premastenie extrémne suchých miest...
neznámy
neznámy | 16.4.2018 16:20
mne pomohlo umyvanie sa sojovym olejom
milan08
milan08 | 17.4.2018 07:03
dobra a spravna volba!
neznámy
neznámy | 17.4.2018 08:21
Nějaké studie uvádějí, že nejlepší výživa (asi nejen na pleť) je sperma.
Ještě jsem nezkoušela -WINKIE- -YUMMIE- -LOL-
neznámy
neznámy | 17.4.2018 13:46
ja nemám psoriázu, len som skúsila tento krém kvôli vit.E a ozaj mám po ňom krásnu hladkú pleť :)
neznámy
neznámy | 17.4.2018 13:49
ani ja nie :)
neznámy
neznámy | 17.4.2018 19:25
saponin odmastuje a vsetko co peni ho obsahuje =vysusena pokozka nieje hebka
neznámy
neznámy | 18.4.2018 14:53
Nepíš u tam ,že obsahuje saponin ....či ?kde ? :)
Marcelina9
Marcelina9 | 12.11.2019 20:29
čistě kokosovýolej na vlasy
Stránka:
2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...