mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Voľný pokec - 

domov a bývanie

neznámy
neznámy | 10.2.2013 17:37
vraj v dnešnej dobe väčšina mladých ľudí žije s rodičmi a mnohí z nich po tridsiatke kvôli mizernej sociálnej situácii. ale ako klišé hovorí, nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť...

http://www.aktuality.sk/clanok/222716/ludia-zijuci-v-klietkach-periferia-hongkongu-je-drsna/
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 11.2.2013 05:13
No tento článok som už mala česť prečítať a naozaj som si myslela, že som už videla, resp. čítala všetko. Tak žeby toto bol ešte nový extrém? No ja som tiež mladá, k tridsiatke nemám až tak ďaleko - som tak v trištvrte cesty :P, ale v porovnaní s ekonomicky vyspelejšími krajinami, ktorých opačnou tvárou je aj takáto chudoba, som veľmi rada, ako žijem. :)
neznámy
neznámy | 11.2.2013 17:29
..no je to smutné, že takto vôbec ľudia žijú. Málokto z nás sa vie do toho vžiť. Ešte aj Mojsejovej psy sa majú 100x lepšie, a Luník IX, ktorý teraz búrajú je oproti tomu luxus. Bohužiaľ je na celom svete množstvo miest, kde ľudia musia žiť v takýchto nedôstojných podmienkach a nič nezmôžu. Mám najradšej, keď počujem, ako poniektorí naši cigáni vykrikujú: Byty nám dajte! No ešteže tak. Všetko vám do ruky dať len tak. A vy to ešte zničte! Ja by som tým našim vyvoleným Rómom (česť slušným výnimkám) dopriala víkendový pobyt v takejto klietke, aby sa konečne uvedomili. Aj keď nie som si celkom istá, či ich spôsob života dokáže niečo vôbec zmeniť.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...