mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Voľný pokec - 

Co je Pluto vlastne zac?

neznámy
neznámy | 7.3.2017 20:04
O tom, co som od jula zazila, by som mohla napisat knihu.

Nespomenula som tu navstevu dvoch rakúskych specialistov na lupus, v januari a februari. Zhrabli po 200 € za necelu hodku a hrali sa na psychoterapeutov, absolutne neriesili moj zdravotny stav.

A kopec iných nestastnych nahod .... ńa neuverenie jednoducho. Co som zazila za posledného pol roka, som nezazila za cely svoj zivot.
neznámy
neznámy | 7.3.2017 20:10
Presne ste vystihli moje pocity, nie som chora len ja, ale predovsetkym ludia okolo mna a ja uz mam jednoducho pocit, ze mi dosli sily, fyzicke, ale hlavne dusevne.

Myslite, ze po Nove by sa situacia mohla zlepsit?
neznámy
neznámy | 7.3.2017 20:17
progresivní novoluní je náročné pro každého
chce to nějaký čas, asi tak jako neprojdete tunelem jedním krokem skokem
jako v tunelu je třeba se nebát a projít
mířit za světlem

není to vlak, který jede proti Vám
neznámy
neznámy | 7.3.2017 20:28
lupus erythematosusu (viz autoimunita = autoagresia)

Telesná rovina: koža (hranica, kontakt, nežnosť) najma koža na tvári ale aj na hornej časti pŕs a chrbta, horných stranách rúk a prstov rúk, účasť vnútorných orgánov endokarditída (srdce) glomerulonefritída (obličky)

Rovina príznakov: byť poznačený v tvári, byť červený od nežitej agresie (červeň hnevu), vlastné hraničné opevnenie a kontaktné plochy sú násilne zvnútra atakované, sila obrany je cielene zameraná namiesto navonok (proti vonkajším nepriatelom) proti vlastným hraničným a kontaktným štruktúram, stať sa sám sebe nepriateľom, sám sa rozhlodávať nežitými agresiami čo tlačia von, rozšírenie neobmedzených agresií na obličky (rovnováha, partnerstvo) a vnútornú srdcovú blanu (cit, emócie), vnútorná srdcová blana ktorá sa zvnútra zapáli vplyvom tých istých konfliktov svedčí o tom ako velmi sa z vlastného srdca robí brloh vrahov, namiesto aby sme žili navonok bojujú vitálne obranné sily zvnútra s vlastným srdcom, obličky ako orgán vyrovnávania (kyselín a zásad) sa tiež zmenia na dejisko vojny.

Spracovanie: ukázať svoju (pravú) tvár, umožniť energy plynúť napovrch, sčervenať nadšením a horúčavou namiesto (nevedomým) hnevom, rozkvitať, dobrovolne spochybniť vlastné hranice, v prenesenom zmysle sa nechať viac a intenzívnejšie podnecovať, preniesť boj na vyššiu úroveň, bojovne sa zaoberať sám sebou a tým odlahčiť obrannému systému v rovine vedomia ofenzívne a až k sebaobetovaniu spochybniť vlastné hranice a komunikačné štruktúry, zahrnúť do oblastí s ktorými sa vyrovnávame, oblasti tém: partnerstvo, vyrovnanie a city, srdcové záležitosti, cvičenia ktoré idú pod kožu a škriabu (vonkajší) lak, pôst ako nájsť spiatočnú cestu k tomu čo je hlavné.

Splnenie: statočne uviesť do pochybnpstí vlastný zjav, partnerský vzťah a vzťah k srdcovým záležitostiam a vykonať v týchto záležitostiach ofenzívnu reštrukturalizácfiu.

(R.Dahlke o lupus, autoimunita berie širšie hladisko nie len lupus ako jeden z prejavov zlyhania)
neznámy
neznámy | 7.3.2017 20:47
Vase slova mi davaju silu.
neznámy
neznámy | 7.3.2017 21:11
Ved aj pluto dava silu, len si ju treba vediet vziat.
Aj mna caka direkcny nov, v maji. Tak pomoooc. -BLUSH-
neznámy
neznámy | 7.3.2017 21:15
A mas narocne obdobie teraz? Najhorsie je to vraj tesne pred direkcnym novom.
neznámy
neznámy | 7.3.2017 22:10
Narocne obdobie mam uz par rokov, asi od roku 2013. Veci sa deju na urovni vonkajsich udalosti aj na urovni vnutorneho prezivania. Som ako frontovy vojak. Zvykla som si. Ratam so vsetkym. A stale si pripominam, ze mnohi to maju omnoho tazsie ako ja, co je aj pravda.
Momentalne sa citim v podstate dobre. Ibaze ako vo velmi hlbokej studni. Slnko je vysoko na oblohe, trochu do tej studne presvita.
neznámy
neznámy | 7.3.2017 22:10
neznámy
neznámy | 7.3.2017 22:42
od toho tu astrolog má být, povzbudit toho, kdo k němu přijde o radu, ne ho zarazit ještě hlouběji do země.
Stránka:
< 7 8 9
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...