mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Príroda a zmysly - 

zakázaná volná energia!

neznámy
neznámy | 15.4.2014 12:26
preto ti ju ani nikto nezakázal, lebo ti nemali čo zakázať, keď nevieš jak na to. keby si to vedel už skôr a vybehol by s tým sám na svetlo, dostal by si boľavo po prstoch od ujov, ktorí ťa chcú používať na svoje súkromné účely

ale poďme k veci.. jak na to.. tvoja práca je o premýšľaní a navrhovaní desiatky tonov ťažkých strojov. tu máš technický výkres Teslovho kvantového generátora. ten váži len 60kg. nedávno si spomínal, že dokážeš dať formu svojim predstavám. je to super! a to už nemusíš ani nič vymýšľať. tak hor sa do práce! :

http://hopegirl2012.files.wordpress.com/2014/03/qeg-user-manual-3-25-14.pdf
neznámy
neznámy | 15.4.2014 12:55
Vim ze existuji tyto technologie.
Jsem ale linej se o to zajimat vic a dobrovolne platim inkaso.
Tady co jsem jsou pouze vodni elektrarny.
Kdyz prsi,tak se musi svitit i pres noc.Jinak by elektrinu zdrazili.
Antonidas
Antonidas | 16.4.2014 08:39
Mal si jednoducho napísať, že šetríš žiarovky ;) Bo vypínaním a zapínaním sa skracuje ich životnosť. Treba si nainštalovať klasické žiarovky a vodu do kúpeľa si treba ohrievať v rýchlo varnej kanvice, tak naplniť vaňu :D . Elektrárne ťa budú zbožnovať.
neznámy
neznámy » Antonidas | 16.4.2014 09:05
Ziji v Norsku.Na fjordu.Elektrina je zde pouze "vodni"
Kdyz hodne prsi, tak je vyssi prutok vody a je potreba vyssi odber elektriny.
V mestecku co ziji je treba denne rozsviceny fotbalovy stadionek aniz by tam nekdo byl-v dobe delsich destu.


Jinak kdyz si zametu pred vlastnim prahem,pak pracuji v ropnem prumyslu a jsem soucasti mechanismu pouzivani "jiz davno nahraditelnych zdroju"


Ale myslim ze konec zvyhodnovani "ropnych produktu" se pomalu blizi.
Sami majitele velkych korporaci to vedi.

Tito "top" lide co "ridi svet" uvedou sami nove zdroje do provozu az efektivne doprodaji a vyuziji "stare zdroje"


Osobne tipuji utlum ropneho prumyslu cca do 20-25 let maximalne.

Co se tyce hospodarske krize,pak myslim ze pujde o proces rizeny.
Valky a krize produkuji vzdy velke zisky...
Antonidas
Antonidas | 16.4.2014 09:25
Vodné elektrárne sa regulujú. Nori majú dosť vysokú životnú úroveň a aj mentalitu. Nemyslím si,že sú zaťažený na mamon. Pokiaľ viem, zisk využívajú do budúcnosti.
Apropo, z ropy sa využíva malý podiel na pohonné látky.Aspoň si myslím. Oveľa viac sa využívajú rôzne ropné deriváty, ktoré ťažšie nahradiť - plasty. Takže nemožno plne vyčerpať ropu a až potom nahradiť iným zdrojom energie.
Aj top lidi uvedú také zdroje energie ,na ktoré budú mať dosah ako je to pri rope.
Antonidas
Antonidas | 16.4.2014 09:35
Už nejaký rok sledujem i Keshe Foundation na rôynych weboch. Sú zaujímavý.
http://www.svetkolemnas.info/novinky/kontroverzni-realita/859
Nikola Tesla je vedec,ktorého najviac uznávam, mám hlboký rešpekt pred ním. Edison mu nesiahal po členky.
neznámy
neznámy » Antonidas | 16.4.2014 09:43
Kdyz navazu na to co pises s ropou,tak z toho asi vylyva,ze treba pohone hmoty z ropy je skutecne luxus na ukor jinych produktu.

Z hlediska ropneho vrtu je to takto:

Nejdrive se musi vynalozit investice na technologii.
Plosina,vrt..atd

Pak se zacne tezit.Je logicke ze tezba by mela zaplatit technologii + zisk.
No a myslim ze cca poslednich 25 procent vrtu uz nema takovou rentabilitu.
Ropa je z necistotama a vynaklada se tam pri dotezeni kapital na filtraci necistot.


No a ted jde globalne o to, kolik vrtu zacina byt za zenitem
a kolik je novych ropnych lozisek
a kolik je jeste "nenapichlich" ropnych lozisek.

Osobne jsem si zjistil ze globalne vrty zacinaji byt za svym zenitem.
I mi do toho zapada ze firmy kde pracuji se jeji majitel v lete zbavil -vcas ji prodal.
neznámy
neznámy » Antonidas | 16.4.2014 09:47
Ono asi vetsinou ty "top" vedci nejsou dobry obchodnici.
Edison umel prodavat a prezentovat.

Vzpomel jsem si treba na causu s lodnim sroubem.
neznámy
neznámy » Antonidas | 16.4.2014 11:27
keď som prvý raz videl keshe foundation, bol som fascinovaný. na jednej strane je fajn ak také niečo existje, ale na druhej, túto technológiu vraj ten chlapík dáva do rúk vládam. vlády sú v skutočnosti vo väčšine prípadoch len zločinecké organizácie a súkromné firmy, ktoré sa hrajú na vlády. volná energia zadarmo a sebestačnosť to je presný opak toho čo sa zubami nechtami snažia dosiahnuť. všetká nová technológia je zneužívaná na dokonalejšie sledovanie a manipulovanie jednotlivcov. v jednom videu na youtube od tých čechov čo robia rôzne prednášky s J. Dušekom, tak tá Diana čiernovlasá čo robí väčšinou prekladateľku, robila preklad aj keshemu a spomínala že už sa jej to moc nevidí tak pozitívne z toho čo sa vyjadril keshe. zrejme vie niečo čo nechce/ nemôže povedať, tak radšej neprejavuje až také otvorené nadšenie. tá technológia sa dá aj zneužiť a keshe povedal, že sa dá s touto technológiou dať zmiznúť človeka ako keď vypneš hologram

podľa mňa ani einstein nie je v histórii géniov bovhvie aký génius v porovnaní s tými o ktorých sa mlčí. preslávil sa asi tým, že položil základy jadrových zbraní a jadrovému palivu, čo je pre našich svetovládcov ideálne - zbrane a závislosť na elektrárňach
neznámy
neznámy | 16.4.2014 11:32
Ja osobne si myslim,ze nikdo z tech vedcu nic nevymyslel..Einstein,Newtot,Pascal;Edison...atd..

Jen se ty lide na rozdil od jinych dostali k informacim a dokazali je zrealizovat.To vsechno uz existovalo davno pred nima.

Zajimava je napriklad tvorba Julia Verna a Leonarda da Vinciho
Antonidas
Antonidas | 16.4.2014 12:00
Treba sa vrátiť k základom. Duch ovláda hmotu -ako povedal Edgar Cayce. A treba pochopiť kmity, rezonanciu ako Nikola Tesla. Všetko kmitá, má svoju rezonanciu. Čím hmotnejšie,tým menej kmitá. Duch je len tiež vedomie,ktoré kmitá na omnoho väčších vibráciách. Citlivejší ľudia sa vedia naladiť na duchov. Napr. Schumannova rezonancia - frekvencia Zeme je okolo 8Hz a pomalinky sa mení. Stúpa. Pomáha tomu aj vedomie ľudí ,lebo jedno ovplyvňuje druhé. Božské vedomie kmitá na hranici nekonečna a presahuje všetkým priestorom , dimenziami a časom...
Antonidas
Antonidas | 16.4.2014 12:05
Tomu sa povie,že sa dokázali naladiť na Akášu, kde je všetko obsiahnuté... Zmýšlali inak,ako ľudia,ktorí dennodenne bojovali o holí život zabezpečovaním základných životných potrieb. Alebo ako aj páni,ktorý sa nechávali ovládať svojimi túžbami ovládané mamonom
neznámy
neznámy | 20.4.2014 15:58
Súhlasím s napísaným:) Ďakujem za zaujímavé linky, môžeš ešte nejaké dať aj mne do správy?
Inak to zaujímavo korešponduje so spirituál. učením jedného osvieteného majstra, ktorý hovorí, že rodina zasieva do deti hlboký pocit viny už do 7 rokov, pokiaľ nerobia, čo po nich rodičia chcú a spoločnosť v tom pokračuje napr. v spojení so sexualitou (veľa zmien v puberte prináša veľa otázok, ktoré nie je nikto schopný al. ochotný objasniť) do 14 r., lebo rodičia o tom s deťmi otvorene nehovoria. K zmätku a túžbe mládeže sa ešte pridávajú médiá s ich vytvorenými umelými fantáziami. K všetkému tomu chaosu sa pridáva to, ako do vás spoločnosť zasieva pocit, že nie ste dosť dobrí či samostatní a začnete sa cítiť vinní len za to, kto ste a čo robíte. Akonáhle vás spoločnosť raz presvedčí, že ste hriešnik, má vás v hrsti a vy si už nemôžete užívať radosti života. podľa autora je pocit viny najväčší hriech zo všetkých, keďže za všetky ostatné hriechy príde trest až po smrti, ale pocity viny vás trestajú už za života. Tibetský básnik a svätý muž Milarepa napísal: moje náboženstvo je žiť a zomrieť bez ľútosti. A 3. druh viny si vytvárame sami...v momente, keď sa kvôli niečomu cítime vinní, môžu nás druhí využiť a rovnako môžete byť využití, kedykoľvek začnete bojovať sami so sebou.Ste stvorení k tomu, aby ste sa pohybovali voľne ako rieka, zatiaľ čo vina je ako tie kamene v nej. Spoločnosť označila šťastie za hriech, čo je kameň úrazu, lebo vždy, keď ste šťastní a všetko v živote plynie ľahko a ste šťastní, začína vznikať pocit viny. Celý život je vám vštepované, že život je reťazec utrpenia, do ktorého sa sem tam vlúdi pominuteľný okamih pocitu šťastia. To je dôvod, prečo mnoho ľudí nedokáže zniesť, pokiaľ je niekto neustále šťastný a usmievavý. Títo sa všemožne snažia, aby šťastlivca priviedli s5 do tzv. reality tým, že v ňom zasievajú pocit viny. Ďalej tam píše, o tréningu, ako sa zbaviť pocitov viny, ak nás začnú poháňať.
neznámy
neznámy | 24.4.2014 00:30
pridávam pre všetkých, hoci asi všetci na to ísť nemôžu cez pracovný týždeň:

http://www.bylinkovedny.com/prednasky-2014

8.5. energie - informace / Michal Pešta

prišli mi od Michala veľmi dobré správy čo sa týka voľných energií, takže treba sledovať infromácie o volných energiách a zmena je na dosah
neznámy
neznámy | 24.4.2014 14:46
Ďakujem, asi nebudem môcť, preto môžeš dať konkrétnejšie, kde na ktorých stránkach sa to dá sledovať? Alebo urobíš záznam z prednášky?:)
neznámy
neznámy | 24.4.2014 18:57
podľa mňa sa záznam bude robiť a bude na youtube. ale pre istotu si vezmem diktafon
neznámy
neznámy | 25.4.2014 13:32
Ďakujem pekne vopred, budem Ti (a myslím, že aj ďalší) naozaj vďačná.:) Ešte predtým skontroluj jeho stav, môže sa to zdať smiešne, no jednej našej spolužiačke školy hypnózy jedného dňa začal z ničoho nič haprovať diktafón a nakoniec skontrolovala všetko, aj vymenila baterky, až potom to začalo fungovať, k všeobecnej radosti.:)
Antonidas
Antonidas | 29.4.2014 13:38
Pomaly sa to rozbieha ;)
http://www.qeg.sk/
neznámy
neznámy » Antonidas | 30.4.2014 11:09
-THUMBSUP--THUMBSUP--THUMBSUP-
Antonidas
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...