mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Príroda a zmysly - 

zakázaná volná energia!

neznámy
neznámy
neznámy | 9.4.2014 17:06
a toto je tiež veľmi zaujímavé:

https://www.youtube.com/watch?v=5kszDBMX11E
neznámy
neznámy
neznámy | 9.4.2014 19:53
ospravedlňujem sa, že komunikujem len sám so sebou, ale práve ma napadla moja dokola omielaná myšlienka, že sme školami zámerne klamaní, programovaní a manipulovaní ako totálny nemysliaci blbci, ktorí sú schopní uveriť aj tomu, že Zem musí mať tvar slepačieho vajca. energetické monopoly sú schopné ovládať ľudí skrze školy vynechaním primitívnych faktov, ktoré sú ľudia schopní prehliadať aj stáročia a budú si o sebe namýšľať, že sú vrcholom inteligencie, alebo nebodaj pánmi tvorstva a pritom sú primitívne klamaní a manipulovaný s jediným cieľom - aby sa stali závislou pracovnou a platiacou silou. takto nás podviedli, aby nám mohli s tonmi železa postaviť gigantické elektrické vedenia naprieč krásnou krajinou, aby mohli ruinovať planétu ťažbou paliva a to len preto aby im neunikol ani halier od tých sprostých zmanipulovaných otrokov.

ak je niečo neuveriteľné, tak to nemusí byť preto, že je to smiešne klamstvo, ale môže to byť aj preto, že nám naša pravda o náročnej realite bola umelo vštepená ako prirodzená. ale prirodzené je naopak to, že volná energia je jednoducho dostupná tak ako je možné, aby sme mali skoro každý 100% zdravie
neznámy
neznámy | 9.4.2014 21:29
Ve skole jsou nejdulezitejsi prestavky a idealni znamka je dvojka z chovani a z ostatnich predmetu ctyrka.


Chovani za dve je uspokojive a ctyrka je dostatecna.


Zni to fajn " dostatecne uspokojovat"
Antonidas
Antonidas | 9.4.2014 23:18
Je to na prvý pohľad od veci, ale ak napíšeš prečo viedol Mojžiš izraelitov 40 rokov cez púšť do zasľúbenej zeme, hneď pochopíš aj toto...
neznámy
neznámy » Antonidas | 10.4.2014 22:00
Zjavne narážaš na myšlienku z kníh od Anastazie, že Izraeliti boli 40 rokov programovaní žrecom. Kde jeden človek znalý techník dokázal naprogramovať celý národ a jeho vieru.
Je to trochu off topic diskusie o voľnej energii, ale určite námet na dobrú debatu - programovanie, podsúvanie "skutočností", "vodcovia" a podobne. Čo si budeme hovoriť - tak ako vo všetkom, aj 99 percent ezoteriky a súvisiacich odborov sa týka programovania a nie Pravdy.
Antonidas
Antonidas | 10.4.2014 23:43
Nie tak celkom, Anastasiu nemám celú prelúskanú ;) ,zatiaľ .Tu som nenarážal na ňu ale na iného spisovateľa,čo ma oslovil. Narážam na to, že každý človek je jedinečný,má inak nastavené hodnoty- morálne. Že demokracia je v tomto štádiu vývoja to najhoršie. Ak sa každý človek naučí brať zodpovednosť za svoje činy, tak až potom môže byť demokracia.
Ide o to ,že je mnoho technológií ,ktoré vytvárajú energiu ,nevyhnutnú pre život človeka. Hlavná myšlienka je v ovládaní ... tých technológií. Ak si človek vie sám vyrobiť energiu, nie je ovládaný ... môže si zabezpečiť všetko. A sme rôzny ľudia ,dobrí i zlí.
Svet v univerze prežijú iba v jednote,ale ako to dosiahnuť ;)
Viď Mojžiša, ako dieťa faraónovej dcéry mal určite prístup k starým egyptským mystériám - THOVTOVA KNIHA , a po "osvietení" si vybral úlohu oslobodiť Izraelitov spod egyptského zajatia. Ako určite vieš, Izraelský národ nebol jednotný, sa skladal z 12 klanov A interakciou s egyptským obyvateľstvom nabral aj nejaké zvyky,ich božstvá a kultúru.. Takže po vyslobodení by nebol jednotný ,rozpadol by sa ,vládol by chaos. Zabránil to tým, že s pomocou izraelského Boha ich viedol 40 rokov cez púšť. Kde im vštepoval Božie zákony a menil ich mentalitu v celok.Aj vtedy by im exodus trval max. tak mesiac (z Egypta do Izraela), ale nemal by zmysel. Cesta vytvorila silný národ. Ale za to,že tvrdo vychovával svoj národ ,nemohol vstúpiť do zasľúbenej zeme.

Tak Thovtova kniha,ako jeden zo základov ezoteriky ovplyvnila grékov po dobytí Egypta Alexandrom Macedónskym ,kde gréci primiešali svoju filozofiu sa zmenil Thovt na Hermes Trismegistos. Ako viete je to hermetizmus, základ slobodomurárov , iluminátov a podobne. A ako sa ďalej vie, že chcú nastoliť Nový svetový poriadok. Čiže jednotu pod elitou. A k ovládnutiu elitou bude brániť akákoľvek voľná energia,ktorá je neprípustná ;)
neznámy
neznámy | 11.4.2014 06:00
práveže voľná energia v tomto svete veľmi súvisí s vládcami. pretože vládnuť môžu len vtedy, keď my nebudeme voľný.

99 percent? nie je to trochu prehnané? no možno iba ty máš tu smolu že priťahuješ práve takých ;) . všetko musí byť na tomto svete z 99% zlé, všetci sú sú zlí (okrem 1%). ľudia majú tendenciu vidieť len to zlé a ešte k tomu si aj masovo vyberú ten najhorší zdroj - televíziu. asi neexistuje politik na ktorého by ľudia nenadávali, pretože ako inak, všetci sú kompletne od hlavy až pod zem zlí, zlí, zlí. nehovorím, že sú svätí, ale sú to presne takí istí ľudia ako tí čo na nich nadávajú.

podľa môjho názoru, tak ako myšlienky majú viditeľný vplyv na hmotu - vodu a jej zmyslami pozorovateľné účinky, tak majú masové a masovo vytvárané nálady a myšlienky vplyv na svet v ktorom žijeme. ak by sme napríklad preklínali nádobu s vodou a "hádzali" do nej samé negatívne myšlienky, je dokázané, že v takejto vode sa omnoho rýchlejšie tvorí hniloba a plieseň. a presne takto vyzerá aj naša spoločnosť a svet, ktorý si vytvorila. politika a vládnucí systém, vrátane svetovládcov sú v skutočnosti iba zmaterializované myšlienky más. je to paradox ako to väčšinou býva, ale je to len projekcia. skutočnú silu má koncentrovaná energia a myšlienky majú sexakramenskú energiu. ak taká masa ľudstva začne negatívne myslieť, tak vládcovia sveta si iba naivne namýšľajú, že ovládajú masy. v skutočnosti sú iba zmaterializované monštrá obrovskej myšlienkovej energie spoločnosti, voči ktorím sú vládcovia bezmocní. myslím, že by to bolo veľmi zreteľné, keby začali masy myslieť pozitívne a vysielať lásku. je to zacyklený proces princípu jin-jang ako sa jedno prejavuje v druhom
neznámy
neznámy | 11.4.2014 18:20
Pre Sokrates:
napísal som že 99 percent zdrojov nevedie k Pravde, nie že sú zlé, či negatívne. Neprekrúcaj moje slová ;) Je to ako príklad zo školy, ktorý bol spomenutý - programovanie, v tebe vytvára určité myslenie postoje, ktoré z teba nemusí robiť zlého človeka. Ale napr človeka, ktorý sa nebude snažiť naplniť svoje Duchovno alebo iné dôležité veci.

Pre Antonidas:
Paradoxom Anastazie je (s čím sa sa tiež stretol po prvý krát), že ona neopisuje napr Mojžiša ako "kladnú postavu". Ale práve ako žreca, ktorý programovacími technikami vytvoril vieru, ktorá nebola a nemala byť prínosom pre ľudí. Ale ako nástroj moci pre pár silných.
neznámy
neznámy » Antonidas | 11.4.2014 18:27
Ale inak s tou sebestačnosťou a zodpovednosťou si to dobre napísal, plne súhlasím. Myslím že aj preto veľa duchovne orientovaných ľudí volí vidiek, hoc s menším "luxusom" ale väčšou slobodou, prirodzenosťou, sebestačnosťou.
neznámy
neznámy | 11.4.2014 20:41
tu je pokračovanie záznamu. je to trochu moc odborné miestami, ale sú tam veľmi veľmi zaujímavé a užitočné informácie pre dostupnú prax

https://www.youtube.com/watch?v=TQyrvYhrW14
Antonidas
Antonidas | 11.4.2014 21:27
Prečo si myslíš ,že ich viera nebola a nie je prínosom pre ľudí? Ide vždy o interpreta a jeho úmysly. Mojžiš splnil to čo mal,keby to nespravil, Izraelský národ by s najväčšou pravdepodobnosťou zmizol z mapy sveta. Skúškami ,útrapami a trestami pretavil ducha národa do nových kvalít. Tak ako v živote sa najviac posúvaš pri nepriazni. Ja niečo podobné očakávam v dnešnej dobe, kde svojou pohodlnosťou západný svet padne na úroveň rozvojových zemí. A až potom sa začne premena západného ducha na iné kvality. Verím ,že lepšie a dúfam,že to bude bez vojnových konfliktov. Keby sa masovo podporovali volné energie, svet by nemohol prejsť touto skúškou ohňom zjednotenia. Pre elitu je jedno,koľko ľudí prežije pri zabezpečovaní základných potrieb na prežitie,pokiaľ sa svet zjednotí.
Antonidas
Antonidas » Antonidas | 11.4.2014 21:56
A teraz si neviem spomenúť na jednu múdru myšlienku, tak ju napíšem,ako ju cítim : Múdrosť sú vedomosti,ktoré si prešli utrpením
neznámy
neznámy » Antonidas | 11.4.2014 23:41
Viem na čo narážaš a neviem povedať či áno či nie.
Myšlienka, prístup či idea - že ľudstvo sa vyvýja skrze utrpenie a ťažkosti tu proste je a je silná. Ale či musí - neviem.
Veď naša zem je proste hmotná úroveň. Ľudia sem prichádzajú aby získali skúsenosti v hmotnej úrovni. Je niekde napísané že pri tom majú trpieť? Prečo nie spoznávať, tvoriť - aby ten vývoj človeka šiel pozitívnymi cestami? Vari takáto skúsenosť a múdrosť bude o niečo horšia?
Na inom mieste som narazil na myšlienku, ktorá mi celkom zapadá do toho. Že nie je napísané či človek na hmotnej úrovni musí ísť utrpením(negatívne) alebo poznávaním(pozitívne). Že v tomto to je otvorené a obe možnosti plnohodnotné.
Lebo takto by sa dala každá nepriazeň zdôvodniť - veď predsa človeka posunula niekam. Ale takýto prístup mi nehrá.
milan08
milan08 » Antonidas | 12.4.2014 08:59
svet sa zjednoti,tak to vidim ja,az vsetci pochopia,ze vojny su zbytocne,nic sa nimi neriesi a bohatstvo zeme patri vsetkym.je to este dlha cesta a iba utrpenim tych zodpovednych sa to bude postupne menit.
neznámy
neznámy » Antonidas | 12.4.2014 10:20
čau, neviem z kade si s touto myšlienkou prišiel, či priamo z astrologickej teórie, alebo si ju nejak inak vycítil, ale toto dokonale sedí ako cyklický priebeh vývoja vrámci zverokruhu a astrologických domov. múdrosť (názory, filozofia, duchovná filozofia) je prisudzovaná 9. domu a tomu predchádza 8. dom, dom kríz, pretavovania v ohni a utrpenia..
Antonidas
Antonidas | 12.4.2014 12:38
Čauko, no čítam intuitívne ezoterickú literatúru,ku ktorej ma to ťahá. A popritom sledujem správy z okolitého sveta, a dávam si to do súvisu, tu sa spolieham dosť na intuíciu. Hľadám niť,čo všetko spája. Aj nesúvisiace oficiálne správy ,ako napr. náhodné samovraždy bankárov a politikov, zhabanie majetku (hlavne zlato a dolár). Toto všetko je ako ticho pred búrkou. S úsmevom čítam správy,že všetko je OK, ekonomika sa vzmáha... takáto správy ukľudňujú davy - aby nenastala panika, a mne to dáva čas sa pripraviť na zmeny. Hlavne ,aby sa človek nezadlžoval !!! a ja mám dlhy, chladnokrvne analyzujem,ako sa nestať vazalom do budúcnosti. Keby chceli mocní tohoto sveta zachrániť toto tu, voľná energia by bola už dávno akceptovaná
neznámy
neznámy | 14.4.2014 18:06
práve mi prišiel mail od jedného bývalého zverokruháka. toto je pecka. nájdete tu v pdf technické výkresy pre zhotovenie kvantového generátora na volnú energiu, ktorú má už 130 rokov patentovanú Nikola Tesla:

http://www.cez-okno.net/clanok/quantum-energy-generator-podle-teslova-patentu-zverejneni-dokumentace
neznámy
neznámy | 15.4.2014 09:20
Mne ji nikdo nezakazal,ale zatim nevim jak na to.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...