mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Príroda a zmysly - 

Dom a jeho energia

lak
lak | 18.7.2016 15:47
-LOL- ano, vyzera to tak :D

k teme: buducich rodicov byt sa nachadza v energeticky blbej stvrti.. ale! obaja nie su (az taki) senzibili ako my, takze nevadi -LOL-
Putes
Putes » lak | 18.7.2016 17:36
Mám;) Velmi pozitivní z návštěvy kostela, i když jsem ateista, cítím se tam vždycky moc dobře a ihned využiji příležitosti a pokřižuji se svěcenou vodou a je mi při tom moc dobře. Negativní a velmi nepříjemný pocit jsem měla, když jsem ze zvědavosti navštívila silo po raketách SS taky u nás ve vojenském prostoru. Všechno tam na mě padalo.-PUKEY-
Putes
Putes | 18.7.2016 17:40
,,Dítě" bude sedět doma na prdeli, přece si nebudu kazit dívčí dýchánek.-ZZZZ-
lak
lak | 18.7.2016 18:47
tak vidis, Ivanko, nakoniec sa to vyriesilo samo a dite si nemusi robit starosti -LOL-
lak
lak | 20.7.2016 14:38
Zuzi, v tom clanku pisu o tom, ze v amerike domy poznacene tragediou buraju.. myslis, ze ta energia sa viaze len na dom ci aj miesto, na ktorom dom stoji/stal? dakujem -FLOWER-
neznámy
neznámy » lak | 20.7.2016 16:22
Neviem. :-)
Mám taký názor, že príroda sa s negatívnou energiou vysporiada vždy a rýchlo, len jej to musí byť dopriate. Takže si myslím, že táto energia sa viaže na predmety, teda na dom, ktorý ak sa nechá zbúrať a miesto si oddýchne, vráti sa do neho pôvodná čistota.
neznámy
neznámy | 20.7.2016 16:48
v přírodě je mnoho negativních míst a příroda sama to tak zařídila.
je to přirozené řád duálního světa není jen pozitivní bylo by to divné kdyby příroda vytvořila jen pozitivní místa.
jsou li nebesa automaticky jsou přítomna i pekla. pozitivní vytváří negativní a dobro předpokládá zlo.
takové tektonické zlomy různé geopatogenní zóny a různá naleziště hornin rud kovů atd vyzařující vůči biologickým strukturám negativní vibraci je dost.
původní čistota je jen v ráji. teda byla. než jsme dopadli na zem. záleží na tom skrze jaké brýle koukáš okolo a dovnitř.
neznámy
neznámy | 20.7.2016 17:13
Lenže tu nebola reč o tom, ale o konkrétnej situácii ak negatívnu energiu spôsobuje energetická stopa udalosti v dome. Tá nemusí nijako súvisieť s energiou miesta a geopatogénnymi zónami.
Geopatogénne zóny sú aj na miestach, kde sú spodné vodné pramene. To nie je negatívna energia. Ani tektonické zlomy, alebo sopečná činnosť nie sú negatívne. Sú to neutrálne sily prírody, kvalitu dobrého , alebo zlého im dáva iba pôsobenie na človeka.
Príroda ako celok funguje harmonicky, to pre mňa znamená že pozitívne.
A človek si svoje miesta vyhľadáva len na základe kompatibility. Podobné priťahuje podobné. Je to celkom jednoduché. Čím nechcem povedať, že ak niekto žije na špatnom mieste, je negatívny. To už je o inom.
Hovorím o situácii, keby nebol ničím a nikým viazaný, kde by sa zložil, to je jeho miesto.
Čo je nedosiahnutelný ideál samozrejme. :-)
neznámy
neznámy | 20.7.2016 17:48
člověk se složil tam kde se složil. nemohl se složit jinde, ani podle žádného ideálu.
člověk je složen tam kde je ideálně.
a je li tam negativní stopa pak je to taky přirozenou činností člověka.
jako když zvíře zakousne jiné aby se najedlo zanechává stopu v prostoru smrti a umírání, bolesti což vnímají ostatní negativně proto prchají před útokem predátora.
proč si myslíš že člověk není součást přírody? jsme živočichové jako každý jiný tvor.
jsme druh savců.
když přijde krupobití a zabije milióny drobného hmyzu anebo slon zašlápne brouka nebo hraboši rozmačká hnízdo i s mladými pak je to úplně stejná negativní stopa.
příroda sama má spoustu takových stop každičké místo na zemi je protkáno energií smrti rozkladu umírání a to není neutrální jev.
když se krokodýl potřebuje najíst, je to pro jiné vždy negativní záležitost.
protože příroda není jen harmonická. je současně i neharmonická.
člověk je plný různých falešných náhledů na to co je realita. vidí jen to co vidět chce. a proto mu celý obraz uniká.
neznámy
neznámy | 20.7.2016 18:11
Toto som napísala.
Sú to neutrálne sily prírody, kvalitu dobrého , alebo zlého im dáva iba pôsobenie na človeka.
Príroda ako celok je organizmus, čosi ako ľudské telo. Aj v tele neustále zápasia negatívne a pozitívne prejavy... z ľudského hľadiska. Bunky umierajú, vznikajú nové...
Ale ako celok ľudské telo funguje dokonale, nehľadáš za tým delenie na negatívne a pozitívne prejavy. Tak som to myslela aj s prírodou.
Dokáže sa sama harmonicky udržiavať a prosperovať, pokiaľ do toho nie je negatívne zasahované.
Kde som napísala, že človek nie je súčasťou prírody?
lak
lak | 20.7.2016 18:55
dakujem :)
neznámy
neznámy | 20.7.2016 21:17
okééej okéééj máš pravdu.
neznámy
neznámy | 24.7.2016 16:16
Pri domoch je viac zaujímavých vecí - od čísla domu, aj napr. feng-šuej domu,
čítala som raz takú brožúrku - kde to bolo rozpísané, že rozloha domu sa delí na 9 základných sektorov /napr. vzťahy, bohatstvo, priatelia, deti, kariera atď./
a keď je v príslušnom sektore niečo nevhodné, tak tá oblasť je ohrozená a keď by sa upravila tak aj príslušná oblasť sa zlepší, preto je nie dobré ak sú v dome všeliaké nepotrebné veci, príp. poškodené, alebo cez zónu oheň ide nejaké vodové potrubie, alebo nevhodne umiestnené zrkadlá, napr. na skriňach v spálni, bolo tam viac zaujímavých vecí.
lak
lak | 24.7.2016 17:24
ano, je to cela veda :)
neznámy
neznámy | 28.7.2016 12:35
Veľmi pekný článok. Stotožňujem sa s tými časťami, kde píšu, že dom naberá energiu svojich majiteľov. Toho som už bola niekoľkokrát svedkom. U jednej kamošky som sa cítila dobre i v starom byte, i v novom dome. Všetky priestory boli nasiaknuté ich energiami... Naopak niekde človek vojde a najradšej by ušiel.
A určite by som sa nenasťahovala do domu alebo bytu, o ktorom viem, že v ňom niekto umrel neprirodzenou smrťou.
neznámy
neznámy | 28.7.2016 12:45
Tak to můžu potvrdit. V jednom bytě žili starší manželé, ona ředitelka školy, on důchodce (dřív ředitel školy a veliký soudruh). Kradl v sámošce, co se dalo, a když ho chytili, třásl se jak ratlík. Museli se odstěhovat, s ostudou.
Do jejich bytu se nastěhovala rodina, ona chodila nakupovat - a od té doby pořád někde manko. Pak na ni přišli. Nemyslím, že by to bylo kvůli učitelskému platu - ona je taky učitelka -LOL- ale v tom bytě asi lapla nějaký lapácký virus -BIGEYE-
Teď učí v Brně, tam je obchodů hafo...
neznámy
neznámy | 28.7.2016 12:49
Alebo si ten byt vybrala ona, lebo sa jej páčila tá energia. Už mala v sebe ten lapacký vírus a cítila sa tam hneď ako doma.
Ale je to zaujímavé, aj ja som pred rokmi poznala staručkú učiteľku, ktorú niekoľkokrát načapali kradnúť v obchode. -LOL-
neznámy
neznámy | 28.7.2016 12:50
haha, u nas ten virus uraduje v bytovom komplexe Bonaparte :):):)
neznámy
neznámy | 28.7.2016 13:03
a co tam dřív bylo? třeba nějaké takové místo a energie zůstala...když jsem se probírala na jipce, viděla jsem těžařské věže, pořád dokola, ti lidi, jak spěchali do práce, volám na ně, nemusíte nikam chodit, ale oni běhali makat (jen primář seděl u mé postele, co se zase dozví -LOL-) a já se pak dověděla, že se na tom místě těžilo
neznámy
Stránka:
< 1 2 3 4 5 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...