mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Príroda a zmysly - 

Človek nad zlato, alebo zlato nad človeka?

neznámy
neznámy | 3.12.2012 10:32
Dnes na aktualne.sk je podany clanok o Detve a protestujucich.Hlavna vec,ze to napisali tak aby zmietli ludi a porovnali s extremistami.Tak som im tam napisala,ze o co sa jedna a preco manifestuju.Ziadny extremisti.Dala som im link,kde je rozpisane ako chcu tazit a na ukor prirody,ktoru mame chranit.Tu nejde len o detvu ale o cele SK.Matka zem sa nebude pytat kto ale co sme urobili preto aby sme zachranili si nasu prirodu.Vsetci budeme zodpovedat a preto je dolezite podporovat taketo akcie a ludi,ktorym ide dobru vec.
neznámy
neznámy
neznámy | 3.12.2012 17:20
Moja robim to,pretoze tiez sa uz nemozem pozerat co sa robi.Nikto nema pravo zobrat si co nie je jeho.To patri vsetkym a mame si chranit co nas zivy.Ziadne zlato nas nezachrani,ked bude vsetko znicene.Nie len my aj zvieratka.Aj tento link som dala dodatocne a aj na moj profil na FB.Mam v priateloch aj indianov z Mexika aj z Brazilie,z Ciech aj od nas.Nech to vsetci vidia.Aspon si precitaju co sa deje aj vo Finsku
neznámy
neznámy | 1.3.2013 13:42
Chcem poprosiť všetkých, ktorým nie je ľahostajné, že v tejto krajine narastá aktivita tých, ktorí nemajú problém ničiť svoju vlastnú zem, bez ohľadu na budúcnosť, len kvôli vidine svojho osobného zisku.
Stalo sa, čo sme predpokladali, na svete je návrh zákona, ktorý chce vziať ľuďom právo na rozhodovanie o území na ktorom žijú.
Do 7.3.2013 sa dá cez priložený link do tohto procesu zasiahnuť a ukázať, že nám to nie je jedno.
Ďakujem. :)

http://www.changenet.sk/?section=kampane&x=703878
neznámy
neznámy | 1.3.2013 15:36
Dakujeme,ze pomahas takto a uz som dala hlas svoj.Treba sa postavit a podporit tuto peticiu.Ked nam zoberu pravo na rozhodnuti svojho domova tak uz sme dali im vsetko moc a tym nechame znicit nasu matku zem
neznámy
neznámy | 1.3.2013 15:40
Zdielala som to aj na FB aby to podporili a pomohli takto aj tam
neznámy
neznámy | 2.3.2013 18:19
Podpisane, Zuzana. Smeraci sa tvaria jak su proti predavaniu Slovenska investorom a potom hla ... Toto nie je ani predavanie ale totalna likvidacia, zamorenie a ich minister tomu pomaha. Este som strasne zvedavy ci US Steelu pustili dotaciu na kotle alebo ci tie peniaze radsej niekde zabetonuju akoze vystavba infrastruktury ...
neznámy
neznámy | 4.3.2013 10:19
Ak to môže, pričiním sa, vďaka za link a upozornenie.

Ale nemyslím si, že je to len problém tejto krajiny, Zuzka, to je celosvetový problém, že predstavitelia ziskových spoločností prejavujú značný egoizmus voči iným ľuďom.
Dnes pozerám opakovanie včerajšieho dokumentu o plastoch na stv 2, veľmi zaujímavý, ak si ho nevidela, tiež prikladám link, myslím, že ťa to bude zaujímať.

http://www.youtube.com/watch?v=WI7zj5rR8qw
neznámy
neznámy | 11.3.2013 15:43
suhlasim, ako vzdy, akurat si myslim, ze su spoluzodpovedni nielen predasatvitelia ziskovych spolocnosti, ale vsetky mysliace bytosti na zemskej guli a takyto ego-izmus moze viest k ego-destroizmu-:)-PUH--WINKIE--CONFUSED-
damara
damara | 12.3.2016 16:52
našla som starý článok ešte z roku 2012 a tam píšete, že máme vek Býka. Veď to je nesprávne informácia - máme vek Vodnára, alebo aspoň jeho začiatok.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...