mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Oznamy a akcie - 

SNÁR - nová sekcia na webe

neznámy
neznámy | 12.2.2013 21:45
Ahojte,
predstavujeme vám novú sekciu na našom webe - snár:

http://www.zverokruh.sk/snar/

Podobne ako pri dennom horoskope máte možnosť výklady snov aj komentovať. Snár budeme priebežne dopĺňať, zatiaľ obsahuje frázy, ktoré sú v snároch najvyhľadávanejšie.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 13.2.2013 13:59
Zatiaľ som si pozrela len pár vecí, ale páči sa mi výklad :) aj s komentárom okolo toho. Konkrétne som si všimla medveďa, lebo sa mi prisnil (znova po neviemakej dobe a navyše veľmi podobný sen, ak nie aj ten istý)... len kto si má pamätať, čo sa mi vtedy v živote udialo. Chcelo by to denníček, ktorý aj tak nebudem čítať :D
neznámy
neznámy | 13.2.2013 17:22
Vsak nehovorim, dobra vec, ja osobne ale snar asi velmi nevyuzijem, neverim moc na sny. Ked sa pred spanim viac najem, tak sa mi sniva, ale ked nie, tak sa mi nesniva vobec nic. Ale myslim ze skor by sa sem hodili nejake astrologicke novinky, napriklad direkcie, alebo vyklady solaru na ten ktory rok :) Dufam ze niekedy pribudnu, pribudnu?
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 13.2.2013 17:34
a co sa ti snivalo o tom medvedovi, aj ja som si to pozerala a celkom to sedi, akurat ze s bielym mam skusenosti iba z kniziek fantasy:)
neznámy
neznámy | 13.2.2013 20:15
este tuna Rastislav, pozerala som si upirov, lebo sa mi snivalo s nimi pri kazdom splne v tehotnosti a to som bola v Anglicku toho casu sice a spln tam bol naozaj brutalny a carodejenice a strigoni Anglicko tiez miluju ako aj svoje sabaty:)Akurat, ze som mala jedneho upira co mi pil krv doslova a dopismena aj vo svojom bruchu, takze toho som sa zbavit nechcela, aj ked moju zavislost predstavoval. Urcite vsak dieta symbolizuje aj ozivenie niecoho aj z nevedomia a umretie niecoho stareho. Ja som v tom obdobi otehotnenia doslova ukrizovala svoju tuzbu, s ktorou som si nevedela rady a ktora ma vyslovene nicila,co sa mi neskor ukazalo, ze som urobila dobre. Ale tento vas vyklad je tiez dobry, len toho upira by som zrejme nelikvidovala z horeuvedenych dovodov:))))Tento záhadný tvor je aktívny v noci, živý sa ľudskou krvou a spáva v hrobke. Už samotná symbolika napovedá, že sa jedná o našu tieňovú stránku, ktorú počas bieleho dňa odmietame vidieť a ktorá nám postupne pije krv (životnú silu). Často predstavuje upír a jeho obrátený cyklus nejakú našu závislosť, ktorej sa nevieme zbaviť. V astrologickej terminológii je tomuto tvorovi blízke pôsobenie znamenia Škorpióna a jeho vládcu Pluta. Ak vidíme upíra, ktorý nám saje krv, tak to značí nejaký zlozvyk, či nejakú vlastnosť, ktorá nám odoberá silu. Likvidácia upíra je pozitívnou správou z nevedomia., pretože predstavuje pravdepodobné víťazstvo nad nejakou vlastnou slabosťou.
Ona
Ona | 13.2.2013 21:02
Je to super !
Zverokruh je coraz lepsi

-FLOWER-
neznámy
neznámy | 13.2.2013 21:07
Vanda, mohla by si tuto skusenost a popis pridat ako komentar priamo pri tom vyklade sna? Prave pre taketo pripady tam ta moznost okomentovania vykladu sna je - aby si to mohli precitat aj ostatni, ktori dane slovo budu hladat :)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 14.2.2013 07:39
No prisnilo sa mi, že som v obrovskom dome pri lese, ale ťažko sa to vysvetľuje, pretože všetko sa potom odrazu zmení (vyzerá to inak, aj keď sa jedná o jedno a to isté miesto, aj keď fiktívne). Napríklad v závere sna ten dom vyzerá oveľa menší, a akoby ani nemal tú "stajňu" alebo sýpku...V tom dome je miestnosť akoby stajňa ale bez zvierat, iba kopy sena a tam sa zrazu objaví medvedisko a cielene ma naháňa. Nie som tam však sama (ale ľudí v sne so mnou nepoznám). Postupne medveď vylezie aj na takmer nedostupné miesta a sem tam niekoho dostihne, hoci mňa sa mu nepodarí. Vždy mu utečiem, ale o chlp. Keď sa mi podarí zbaviť sa ho, vleziem do časti domu, kde sú akoby ubytovaní rôzni ľudia, ktorí ale nereagujú na moje upozornenia, že je "tu" medveď. Tak s tou skupinou mladých ľudí riešime, ako sa zachrániť. Nakoniec sa aj zachránime, ale ten medveď proste niekoho stihne skántriť z tých upozornených ľudí pred mojimi očami a potom sa zobudím. Také niečo sa mi už snívalo niekoľkokrát v minulosti, a nielen tento sen sa mi vracia. Je tot aké deja vu, ibaže už skutočne neviem, kedy naposledy. Mám takých snov viac... Niekedy ma to až desí. Rada by som rozumela tomu môjmu podvedomiu :D Mne by sa zišiel súkromný vykladač snov :D
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 14.2.2013 07:43
Eqino, sníva sa každému, len nie každý si to pamätá. V tom spočívajú fázy spánku. :) R.E.M
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 14.2.2013 09:28
Sny si vacsinou nepamatam, ale prave vcera sa mi snival sen a ukazal sa mi datum narodenia istej neznamej osoby (zeny) 17.10.1977 a neviem zatial, co to malo znamenat...? Nie je tu niekto takto narodeny?
neznámy
neznámy | 14.2.2013 09:58
Pozriem,sníva sa mi pomerne často,ale ako viem každý má vo snoch svoju vlastnú symboliku.Zatial sa mi všeobecne potvrdilo len že tehotná žena,deti a vypadávajúce zuby znamenajú riadne starosti.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 14.2.2013 20:06
a nemas ty nejaku profesiu alebo nejaku tendenciu tykajucu sa zachranovania ludi v ramci napr.dusevnych ochoreni?:) ma napadlo, lebo napr. ked medved to nevedomie symbolizuje, tak namiesto toho, ze zachranovat inych co tak sa stretnut s medvedom a spytat sa ho, ze preco tych ludi vlastne poziera, alebo vyskusat si ake je to byt zozraty:)?mne sa tiez snivalo s medvedom, ale ja som sa isla pytat asi, ze preco je taky nebezpecny, ale nakoniec som sa radsej zobudila, nechat sa tak zozrat, to nie je bohvieco:)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 14.2.2013 23:24
Pracujem s ľuďmi - som sestra. Ale asi by som nevolila možnosť sa s medveďom vykecávať, sníval sa mi ako divá zver, ktorá jednoducho vidí korysť, a ide za ňou. A kto neujde, tak skončí. Ja jednoducho nechcem aby som bola jednou z nich, ale ani nechcem, aby pre mojimi očami niekto skončil život.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 14.2.2013 23:25
Presne tak, aj ja si myslím, že každý máme svoju vlastnú symboliku.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...