mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Oznamy a akcie - 

Jupiter v konjunkcii s Ascendentom - jak jste prožívali tranzit?

neznámy
neznámy | 7.10.2015 22:42
Když píšeš, že jsi Saturna prožívala hlavně na vnitřní úrovni, tak já stejně jeho tranzity na osobní planety. Nejhorší navenek projevující se byla opozice Saturn - Saturn, tranzit ze šestého domu. Byla jsem dost nemocná. - Teď se mi tam plazí zase,:D tak mám nahnáno a poprvé v životě jdu "vstříc" doktorům.
Saturna mám ve 12. domě, kde mi sídlí také Mars. Saturn má kvadraturu na Merkura (absolutně žádné komunikační problémy, nebo nějaké koktání apod. - naopak je cítím jako "přátele". ) Pak má Saturn ještě kvadrát na Neptuna a tam si myslím, že mi blokuje fantazii. To vnímám jako mínus
to zvládneš, jde, jde jenom o to, abys to zvládla "dobře". Asi přijdou změny a asi nemá smysl lpět na starém, nebát se jít úplně jinam a jinak a třeba sama. - To byl tedy můj první návrat Saturna. Netřeba se bát-THUMBSUP-
neznámy
neznámy | 8.10.2015 01:21
Nedalo mi a pozrela som, kedy som mala Saturn opozicia Saturn a je to sranda, lebo vtedy som mala (s odstupom casu mi je to smiesne), ale fakt prapodivne obdobie. Da sa to nazvat prekrocenie brany za prvotnou detskou naivitou a vstup do ineho levelu. Mala som 15 rokov, spravila som prijimacky na gympel a mala som ist v lete na mesiac do Milana. No skoncilo to tak, ze som isla do nemocnice.. vtedy, to si uplne presne pamatam, som si 1x uvedomila, ze ked clovek nema zdravie, nema nic. Dovtedy ma to ako vacsinu deti, ani len nenapadlo.
A dalsia vec, v nemocnici som zazila svoju prvu lasku :))) uplne platonicku, ale sialene romanticku :). Bol to chalan o 2 roky starsi, posobil tak bohovsky nesmelo, prve dni po mne pokukoval v jedalni, ja som sa uskrnala, lebo stale odvratil zrak, ked si vsimol, ze ho vidim :). Prihovorila som sa mu ja prva az v den, ked raz do jedalne nabehla sestricka a vykrikla na celu miestnost, ze: "Marek, mal si dnes stolicu? Nemam to zapisane v zaznamoch." :D On ocervenel jak rak, ja som vybuchla v smiech, ktory sa nedal zastavit :D a on totalne strapneny odisiel prec. Tak som isla za nim :) a odvtedy sme stale boli spolu.. hravali sme v nemocnicnej herni karty, naucil ma ako striast teplotu z teplomera, aby to nevideli sestricky, nosil mi stojan s infuziou ked som sa presuvala na WC-ko :), v jedalni mi stale nenapadne podsuval svoje jedla, kedze ja som mala nejaku hnusnu dietu a tarhona a ryza mi uz liezli hore krkom, v noci sme sledovali hviezdy zo zamrezovaneho okna a dokonca sme debatovali o astrologii :D ale len tak, ze kto je ake znamenie. Pamatam si, ze sa strasne pysil tym, ze je Baran a mne to bolo naramne smiesne, lebo som si pomyslela, ze mi pripada skor ako Ryba :)))).. Bola som tam asi 2 tyzdne a nakoniec sa mi ani nechcelo ist domov. Ale musela som ist :).. on tam este ostal, tak sme si pisali dopisy este nejaky cas. A potom mi jedneho dna napisal, ze uz mi nemoze pisat, lebo ze on miluje svoju susedu Zuzanu. Aaach to bolo trapenie :) 1x som si uvedomila, ze laska moze boliet :).. A aj ked to bolo detske a ani len pusu sme si nedali, tak pre mna to bola silna vec. A viem, ze po tom lete som uz bola novy clovek, trochu dospelejsi a "skusenejsi" :).
Mala som vtedy Saturn opozicia Saturn (4.d/10.d), Neptun konjunkcia Slnko (5.d), Uran konjunkcia Jupiter (6.d).
Budem drzat palce, aby si tu opoziciu zvladla v co najlepsom zdravi a aby vsetko dobre dopadlo.. aspon tak, ako doteraz... A ak by aj boli problemy, tak plati jedno krasne ceske prislovie - "Vseho do casu"... :)
neznámy
neznámy | 8.10.2015 07:47
Tranzit jupiteru přes asc je příjemný, ale teprve až vyleze z domu 12.Období energie a elánu. Teď už je v panně tak to je v klidu. Období péče o své tělo. Já to měl ve lvu a bylo toho až příliš, všeho s mírou.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...