mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Oznamy a akcie - 

Jupiter v konjunkcii s Ascendentom - jak jste prožívali tranzit?

neznámy
neznámy | 2.12.2013 01:03
Nějaké zkušenosti? mám tento tranzit do Vánoc... mám se těšit?-BIGEYE-:)
neznámy
neznámy | 2.12.2013 12:49
nikdo nic? a já si tak moc chtěla povídat :P :D:D:D

dost mě udivilo, že smajlík k tomuto aspektu se ani nesměje ani nemračí, je neutrální.. takže, možná to není zas tak úžasnej tranzit.

Nativně mám Jupiter v 7.domě ve Vodnáři v sextilu na Slunce, kvadrátu na Mars a opozici k Luně..
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 2.12.2013 13:00
Ja ti neviem... mňa to čaká až v auguste 2014, naposledy som ho tam mala v 2002 roku a ani srnka netuší, čo som vtedy prežívala ako 16 ročná. Prváčka na strednej.
Ja mám v natíve Jupiter v Rybách 8. dom - nejaký altruizmus, dobrotivosť, túžba rozdať sa...???
Ťažko povedať, ale ja si skôr myslím, že keď tranzituje Jupiter, jednoducho idú veci ľahšie, bez námahy. Ale tiež to nemusí znamenať, že holúbky padnú z neba. Jednoducho, keď človek zamaká, možno má šancu znásobiť úspech ale nič sa nestane, aj keď bude sedieť na zadku.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 2.12.2013 13:15
:) dík za odpověď. Asi by to mohlo zprůchodnit nějaký činnosti.. ale díky dalším tranzitům 100% neusnu na vavřínech... Tak pak písni, jak jsi to prožívala.. v augustě 2014!-COOL-:):)

možná to bude u Tebe spojené s penězi druhých (8.d) a velkorysostí a obětování v dobrém slova smyslu... (8.dům, Jupiter a Ryby)

u mě asi se vztahy Jup v 7.domě ve Vodnáři - tzn. v rámci kolektivu/společnosti ...zapojím svou velkorysost! :))
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 2.12.2013 13:53
Takto, ja už mám nejaké neoficiálne plány... zmeniť zamestnanie, možno vycestovať do zahraničia, presťahovať sa s priateľom do prechodného podnájmu... mám tam toho viac... Sebaobetavosť je u mňa aj zazmluvnená - ja pracujem v nemocnici :P, takže neviem, čo viac by som mohla urobiť. Ascendent mám v Levovi, tak ja si skôr myslím, že budem sebaistá a možno budem taká veselá opička, čo ja viem :D Ale ono to je vraj od aspektov... mňa čaká Jupiter trigon Saturn, potom súčasne trigon Urán a MC, potom kvadrát Venuša, a potom bude retrográdny, neskôr trigon bod štastia. Aspekty budú hádzané na 5. dom (vládca Jupiter) a 10. dom (vládca Mars)... A z iného pohľadu budú aspekty tvorené na vládcu 6. domu (Saturn), vládcu 7. domu (Urán), a vládcu IC (4. domu - Venuša). No a z toho sa vyznaj. :D :D Dovtedy mám čo robiť s Jupiterom cez 12. dom :)
neznámy
neznámy | 2.12.2013 21:57
Ja si myslím, že na jednu stranu to môže znamenať viacej príležitostí, optimizmu a podobne, avšak ja osobne mávam s tranzitmi Jupitera trošku problém. :D Prednedávnom som mala ASC trigon Jupiter a ozaj, napriek tým skvelým recenziám, ktoré k nemu boli napísané, ja ho nemôžem hodnotiť iným slovom ako maximálna lenivosť, pohodlnosť a veľmi skoro z toho vyvodená nervozita. :D
Veru, som väčšinou skôr zástancom Saturna a jeho disciplíny a počas tohto tranzitu ma Jupiter vyviedol z môjho "dokonalého" režimu. Ale práve tuto je to vec názoru- niekto to zoberie ako zásah do systému a niekto ako príjemné uvoľnenie, dočasnú bezstarostnosť. :)
Všeobecne by som si však v tomto období dávala pozor na váhu- skúsenosti. -LOL-
Inak, ja mám Jupiter v Kozorožcovi, v 2. dome. :)
vandalka
vandalka | 2.12.2013 21:59
Smajlik s neutralnou tvarickou je vzdy pri konjunkcii :) - pri nich zalezi, ake planety sa stretnu, podla toho sa da usudzovat, ci pojde o lahky alebo narocnejsi tranzit.
Zrovna konj ASC-Jup by, myslim, mohol byt velmi pozitivny - tazko povedat, co budes presne prezivat. Jupiter znamena expanziu, rozsirovanie, je to dobrodej..Mininalne by si sa mohla ty sama dobre citit :)
Ale pri tomto tranzite astrologovia upozrnuju aj na priberanie ;) (asc=telo, jupiter=veeeeeeeeela :D )
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 3.12.2013 11:23
:)) kéž bych byla veselá opička :D S tranzitem Pluta kvadratura Slunce mi do vesela moc není, ale snažím se :)

To bydlení, já jsem změny bydlení prožívala při přechodu Saturna 4.domem.. a při Jupiter trigon Saturn jsem navázala skvělé a trvalé kontakty - hodně mě ten aspekt posunul a "ukotvil".To Tě čekají samé krásné tranzity...hezky si to užívej :)

Já bych to asi viděla na založení rodiny :D samý 4.dům, 5.dům :)) změny v bydlení a práce.. máš to zajímavý :D
neznámy
neznámy | 3.12.2013 11:29
Mám hodně podobnou zkušenost s trigonem Jupitera třeba na Slunce nebo Venuši (tranzity), vůbec jsem nepociťovala nějaký vlny radosti, klidu a pohody... spíš jsem byla otrávená a bez nálady, taková bez šťávy.. Možná potřebuju kvadráty, aby mě kopaly do zadečku :D -LOL-

dám si bacha na váhu :D jsem nějaká mlsná, poslední dobou :)) a pořád se přemáhám jít cvičit. Tak snad se ještě během prosince rozhoupu!

děkuju za odpověď -FLOWER-:)
neznámy
neznámy » vandalka | 3.12.2013 11:41
Takže konjunkce se tváří neutrálně :D OK -NOSMILE-:) :)

myslíš, že pozitivní? uvidíme...:) to s přibíráním, během prosince člověk většinou tloustne :D tak se to sveze s Vánocema...

další tranzity co nyní mám: Jupiter v trigóne s Medium Coeli
Saturn v trigóne s Ascendentom
Jupiter v konjunkcii s Ascendentom
Pluto v kvadratúre so Slnkom /do 11.1.2014/ a pak zase s přestávkama :))

kdyby Tě něco cvrnklo do nosu co už jsi měla nebo jak jsi to prožívala, zajímá mě to :)
jana799
jana799 | 3.12.2013 12:06
Tak já přímo během konjunkce na ASC nepociťovala a nezažívala nic mimořádného. Bude to ale asi tím, že mi tím zároveň nabíhala kvadratura na Venuši a později opo na Saturna. Až postupně průchodem Jupitera 1.domem se objevovali jakési příjemnosti. U mě je Jupiter vládcem 9.domu ve Střelci a ten rok jsem více cestovala a užívala si příjemnosti života. Když se mi spojil v tranzitu s Uranem, tak jsem vycestovala na dovču do zahraničí (tak často nejezdím) a byla super a zajímavé - jela jsem s dvěma vodnáři - kamarády. A začala jsem konečně chodit na kurzy astrologie. Takže když to shrnu - Jupiter mi průchodem 1. domem rozšiřoval obzory - doslovně i obrazně..-THUMBSUP-
neznámy
neznámy » jana799 | 3.12.2013 12:53
To jsou samý příjemný věci :)

u mne je Jupiter vládcem 6.domu.. tedy spoluvládcem, druhým je Pluto :D mám v těch vládcích trochu zmatek, 6.dům mám dle Campana ve Štíru a v kolečku mi přesahuje do Střelce a Kozoroha..

Já mám v plánu zdokonalit cizí jazyk, tak možná mi v tom Jupiter trochu píchne..-ROLL-:)
jana799
jana799 | 3.12.2013 14:50
Tak to by tě mohlo čekat něco, co ti rozšíří obzory v práci (povýšení, změna, kurzy) v práci. A také oblast zdraví.. Zlepšení po dlouhé době.. Ale záleží, jaké ti ten Jupiter bude házet zároveň aspekty na ostatní planety.-BYE-
neznámy
neznámy | 3.12.2013 16:56
Ahojky:) tak s tím jupiterem jen potvrzuji co se týče váhy, mám slunce a venuši v raku a ted´tranzituje jupiter v raku a sedí to........

Prosímtě, jaké ti šly aspekty na toho tranzitního saturna ve 4d, jak jsi měla změny v bydlení......děkuji
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 3.12.2013 21:12
Ja som veselý človek, aj keď by poniektorí ľudia protirečili, pretože som pomerne vážna (aj to záleží na situácii). Ja teda dúfa, v to, že budem veselá kopa, len skôr sa obávam, že budem lenivá.
Ja aktuálne mám prechod Saturna 4. domom, takže počítam s tým, že do roku 2015 už nech aj hromy blesky budú, ja budem bývať samostatne, lebo už roky o tom iba rozprávam :P Strašne som zvedavá, čo u mňa bude znamenať ten Jupiter. Ešte aj to, že Jupiter je u mňa vládcom 5. domu, a Ascendent v Levovi a aj 2. dom (hodnoty) kde mám aj Lunu, má u mňa vládcu Slnko (analógia Lev - 5. dom - tvorivosť, deti... hmm...) mi nasvedčuje, že sa možno prikloním k tomu založiť si rodinu, len dúfam, že nebudem sklamaná, lebo veľmi ma ťahá zarobiť si v zahraničí ale ruka v ruke s obavami, či tam budem šťastná a paradoxne či budem šťastná aj napriek tomu, že zahraničie trebárz nevyskúšam a budem ľutovať. Toť moje dilemy tejto doby. Mám pocit, že toto je môj aktuálny tranzitný Urán cez 9. dom (túžba odletieť kamsi preč) kvadrát Mars v 6 dome (práca), ale zároveň Pluto konjunkcia Mars (akoby ma niečo držalo), šľak aby to trafil :D Ahahoo, možno som konečne prišla na to, čo tieto aspekty znamenajú :D :D
No ak o tom ešte bude nejaká debata, keď sa tieto aspekty s Jupiterom udejú, budem tu písať romány o šťastí alebo nešťastí :D
neznámy
neznámy | 7.10.2015 19:53
Na Jupiter som mala velmi dlho skepticky pohlad a tazke srdce, ale dnes sa stal asi zazrak, lebo ho mam prvy den v konjunkcii s Ascendentom a priniesol mi jak Jezisko krasny novy cierny Chevrolet, aky som vzdy chcela :)))
Ak bude cely tranzit takyto, tak neviem, co bude so mnou, ale asi vyletim z koze :))))..
Prechod Jupitera 12.domom bol dost hnus, ale akonahle sa zacal blizit k Ascendentu, zacala som to paradne citit. Celkovo priliv nejakej novej energie, chut tvorit atd. ..citim sa, ako keby ma zapojili do elektriky :))))
neznámy
neznámy | 7.10.2015 21:22
Jezdi opatrně!:)
Na Jupitera bacha, ať té energie nemáš zase moc a všude!:) a do zásuvky bych taky nestrkala prsty. Může to být príma, to záleží na Tobě (kapka Saturna se hodí) - ale všeho s Mírou...
neznámy
neznámy | 7.10.2015 21:29
:) dakujem, budem na to mysliet :)
Do zasuvky som naposledy strcila prsty, resp. sponky, ked som mala 1 rok a uz to asi skusat nebudem :)))
Saturn sa uz veru blizi tiez, do svojho navratu k radix postaveniu.. Takze som zvedava, co to prinesie..
neznámy
neznámy | 7.10.2015 21:57
Tak při prvním návratu Saturna se mi začalo bortit manželství a rozvedla jsem se. Odešla jsem - vyrazili mě z práce - rok jsem hledala marně, z čehož plyne, že za totáče nemusel být každý zaměstnaný. Tedy to také bylo o nedostatku peněz. Naučila jsem se s malou holkou "hospodařit", šetřit, vlastně to bylo fajn. A když jsem našla práci, přehoupla mne novou, zajímavou kolej. - Při druhém návratu jsme přišli o byt, ale našel se nový, jen se muselo jít do hypotéky atd., zase to bylo o uskromnění.
V zásadě saturnské návraty vnímám jako konce a nové začátky, které spotřebovaly hodně sil, ale ukázaly, že jich mám víc, než bych čekala. -Nemám na Saturna tak špatný názor..
Neboj, uvidíš!-YES-
neznámy
neznámy | 7.10.2015 22:21
Ty si prvy clovek, ktoreho "poznam" a hovori o dvoch navratoch Saturna.. Zaujimave :) Kde mas Saturn v radixe, ak sa mozem spytat?
Ja ho mam presne na IC v tesnych sextiloch na Slnko, Venusu a Merkur. Cize jeho energia mi nie je nejako extra cudzia a zatial som jeho tranzity prezivala hlavne na vnutornej urovni, kym navonok sa moc nedemonstrovali. S vynimkou kvadratur Saturna na Lunu, co boli neprijemne zdravotne problemy a keby som mohla, tak Saturna z tej oblohy niecim zostrelim :). Hlavne naposledy, teraz cele leto mi robil 3 mesiace nepretrzite kvadraturu na Lunu, lebo bol stacionarny.
Do toho progresna Luna v 12.dome (radixova tiez :) ), Jupiter sa vliekol 12-tym domom stylom, ako keby mu nikde inde nemohlo byt lepsie. V progresiach Slnko kvadratura Saturn a v tranzitoch (asi aby sa mi neplietlo :)) ) Neptun kvadratura radix Saturn (+IC a MC)... A aby som nezabudla, tak Lilith isla 12. domom a presla cez Ascendent, pricom na Ascendent robil trigon aj Pluto...
No, bolo to "vesele" :).. tak uz ma hadam nejaky navrat saturna nezaskoci :D .. Bohvie no, ale ja to vydrzim, nech sa uz deje co chce :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...