mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Ľudská duša - 

REGRES, MINULE ZIVOTY, DETSTVO

neznámy
neznámy | 25.4.2013 16:17
Boli ste na regresi niekto? volake zazitky? Doporucujete ci ne?

Chcel by som minule zivoty zase prezit ich blokady a mozno prist na nejake suvislosti. Zvazujem ze by som sa znova na to isiel -COOL- no len mam strach z dnesnych rychlo kvasenych ezoterikov ktory mozu viac ublizit ako pomoct.

poznate nejaku ozaj dobreho regresneho terapeuta v BA ci okoli?
neznámy
neznámy | 25.4.2013 16:19
Zkkus se na to soustredit az pujdes do narkozy.-ROLL-
neznámy
neznámy | 25.4.2013 16:56
jo, zkoušel jsem.
vlastně to nic zvláštního není, jednou nohou jsem byl furt tady. spíš takovej příběh, kterej ti s malinkým přispěním terapeuta proběhne hlavou.
nepovažoval jsem ho za pravdivej, bral jsem spíš jako hru symbolů.
v mým případě se objevil meč, bojový umění, problémy moci a ega.

ale žádná divočina, že bych z toho lezl po zdi. tak nevim
vevuska
vevuska | 25.4.2013 18:37
No, veru aj ja by som to chcela vedieť. Niečo mi povedalo moje vedomie prostredníctvom sna, ešte keď som bola malá a niečo mi povedala veštica. Ale chcela by som viac vedieť. No pred dvoma rokmi som stretla kamošku, ktorá to vo mne videla a hneď mi povedala, že ten sen nebol sen, ale spomienka na minulý život. A tak som s ňou pracovala na tom sne. Ale viac mi nechcela povedať, že čo som bola v inom živote. No, zaujímalo by ma to. :)
Antonidas
Antonidas | 24.10.2013 23:41
Pokiaľ som si vedomí ,regres sa odporúča ak sa potrebuješ duchovne posunúť. Inak pre zábavu nie,aby si nelipol na minulom živote ale riešil súčasný život. So všetkým všudy s vedomím ,že čo zaseješ to i zožneš. Dnešný tvoj život je karmou minulých životov.
Dieťa je previazané s minulým životom do 7 roku života ,dovtedy formuje svoju súčasnú osobnosť okolitým prostredím,kým sa naplno neprejavý súčasné ego.
neznámy
neznámy | 25.10.2013 00:40
Uvažovala som nad tym a presne ma trapi to,čo teba...či sa nato najde tuna odbornik kt to skutočne vie... celkovo nad tym uvažujem dlhšie ... aj ked viem,že touto odpovedou som ti moc nepomohla ;):)
neznámy
neznámy | 25.10.2013 00:51
Přímou regresí mě to před deseti lety nepustilo. Teď se daří zprostředkovaně přes terapeutku. Není to přímý prožitek, ale je to přesný mechanismus dnešních postojů včetně slov, které podobně používám. Má to pro mě význam, věci dávají souvislosti.
neznámy
neznámy | 25.10.2013 07:36
ja som nebola, pretože mám pred tým jednak strach a jednak to asi až tak nepotrebujem. ale možno príde čas, keď zmením názor.
niekoľko regresov absolvovala moja veľmi dobrá kamarátka, riešila cez regres aj mňa. keď mi rozprávala tie príbehy z minulých životov, znelo to veľmi neuveriteľne, ale keď rozprávala ten môj, mala som pocit, že to naozaj tak bolo. a naše súčasné priateľstvo vlastne nadväzuje na to, čo sa udialo v tých minulých životoch.
inak ju to veľmi vyčerpalo, v ten deň už nebola ničoho schopná. ďalšie príznaky boli tie, že vraj sa pol roka veci z minulých životov čistia a veru sa diali veci! ale či to bolo účinkom regresu, alebo vlastnej sugescie, netuším.
v každom prípade si nájdi niekoho, kto to vie, vraj to môže aj zle skončiť...
neznámy
neznámy | 25.10.2013 07:54
Ja by som chcela tiež vedieť čosi o svojom minulom živote (aspoň jednom), o niečom už viem, ale chcela by som to prežiť tak naplno. Čítala som teraz dve knihy od Weissa - Posolstvo Majstrov a Mnoho životov, mnoho majstrov a tá druhá sa mi zdá zaujímavá. Celkom zaujímavo to opísal.
Lenže čítala som, že hypnotizovať by sa nemal dať nik, kto má Lunu v 12. dome. A tú ja tam mám. Vysvetlenie, prečo sa s touto konšteláciou nesmie robiť hypnóza, tam nebolo. A zaujímalo by ma to. Ale to je už otázka na Rudiho a spol.
neznámy
neznámy | 25.10.2013 12:45
Ahoj, když čistím duši od všech bloků a programů.které si dušička vytvořila počas všech minulych životů, mistr mi odkryje ,2 až 3 minulé životy kde si dušička vytvořila prográmky. Jinak já o svých minulych životech vím dost. Důležité je minulé životy brát jako informaci, nehrabat se v tom a žít tady svůj součastny život. Přemyšlet do budoucna a sama si vytvářet svou budoucnost. To znamená myslet na to co chci a ne co nechci. Mnoho lidí který by věděli své minulé životy všechny by to ani neunesly. Je potřeba si uvědomit, že nebyli jsme jenom dobří, duše si musela postupně projít i zlem. proto aby se poučila a poznala a pak pochopila dobro a světlo. Každopádně ti držím palečky, pokud to chceš upřimně , kvůli svému postupu a ne ze zvědavosti, aby si našel správneho terapeuta.
neznámy
neznámy | 25.10.2013 14:27
Ahoj juryno,
obráť sa na Patrika Bálinta z Martina www.regresnaterapia.sk
on ti dá kontakty na terapeutov v okolí BA a z BA.
Ja som u neho pred pár rokmi absolvovala v priebehu 2 rokov kurzy regresnej terapie - podľa učenia Andrej Dragomerický - je to bez hypnózy. Mne to veľa dalo a potvrdilo čo som intuitívne cítila ( čo som bola, konala a pod. v minulých životoch).
Aj som terapie potom robila, ale nakoniec som túto cestu uzavrela, lebo som začala študovať a nedalo sa mi to časovo spojiť.... Ale Patrik je profesionál a výborný človek..... ;)
milan08
milan08 | 25.10.2013 14:58
bol som raz na regresnej terapii v Bratislave,ale nic z toho nebolo,skusal som i inde ale sila terapeutov nato nestacila.pomohol mi kontakt cez medium s mojim anjelom straznym,ten mi vysvetlil co ako preco.keby som to mal prezit cez regres nic by som nepochopil a este som mohol utpiet aj dost silnu traumu ako ked som bol u jednej jasnovidky,ktora mi povedala zesom znicil planetu vo vesmire.
MandMs
MandMs | 25.10.2013 16:37
Potvrdzujem, Balinta mi odporucal aj jeden astrolog, ale nakoniec som tam nesla. Ale predpokladam, ze renomovani len renomovanych odporucaju.
neznámy
neznámy | 25.10.2013 17:09
ahoj nepotrebujes ziaddnu terapiu vsetko co chces vediet mas nadosach skus zostat par dni sam so sebou sam a snaz sa nerozmyslat vypni mozog a zapni citenie a ono co potrebujes vediet pride samo.-FLOWER-
neznámy
neznámy | 25.10.2013 21:17
osobne som regresiu neskusala. ale mam niekolko skusenosti so sprostredkovanymi informaciami o svojich minulych zivotoch. niekolko z nich som tusila uz predtym. Vsimla som si, ze u mna to pred par mesiacmi zacalo fungovat tak, ze si polozim konkretnu otazku, preco nieco nefunguje ako by malo, alebo preco sa deje co sa deje, preco reagujem ako reagujem... a po istom case som na niektore z tych otazok dostala odpoved. ci uz vo sne, alebo proste zrazu bola odpoved v mojej hlave... Najtazsie pre mna bolo verit tomu, ze to nie je len vyplod mojej mysle. Ale potom doslo k tomu sprostredkovaniu a bolo to jasne. Takze suhlasim s Albion, terapeuta netreba... co potrebujes vediet, to pride.
neznámy
neznámy | 26.10.2013 00:36
super alisa si blazena ze sa ti to podarilo najprv je to tazke ale teraz ked to budes opakovat castejsie tak uz to bude lahsie a lahsie.odpovede v sebe samej. super.-FLOWER-
Putes
Putes | 27.10.2013 10:14
Nikdy jsem nevěřila na minulé životy a nikdy jsem ani netoužila po tom se s tím zaobírat. Jen jsem o tom četla a zanechávalo mě to úplně v klidu. Až donedávna, kdy můj vnouček prožil reiniciaci jednoho svého minulého života.
Prožil hrozný šok, po kterém ho přepadla beznaděj a takový strach, že nic už nemá cenu, že přestal jíst, pít a dosud nemůže ani dýchat, jak má sevřené hrdélko. Z krásného kloučka je nyní kostra, která nemůže popadnout dech. Skončil v nemocnici na kapačkách a antidepresivech, protože si začal rvát vlasy.-CRY-
Nehraj si s tím, nemusíš všechno vědět.
neznámy
neznámy » Putes | 27.10.2013 13:10
-NOOO- můžu se zeptat,jak se mu to stalo?-CONFUSED-
Putes
Putes | 27.10.2013 13:25
Byl na návštěvě u svého otce a jeho nové ženy a nechtěl jít s nimi na nějakou náboženskou akci. Chtěl, aby ho odvezl k mamce nebo babičce. Nevíme,co se tam dělo, ale asi mu hrozili peklem a táta, dá-li se tak ta zrůda vůbec nazvat, mu pustil DVD s pekelným ohněm. Jeho žena mu hrozila peklem, že děti,které zlobí, přijdou do pekla. Jediné, co z něj dcera dostala bylo, že se strašně bojí, že mamka umře. A to bylo to poslední, co si pamatoval. Pak mu naskočil ten minulý život, ve kterém byl chudákem, který zapálil les, ze kterého mu vrchnost nechtěla dát dříví na topení. Stejně ho chytili a pak ho umlátili k smrti. Proto mu naskočila ta beznaděj, že nic nemá cenu. Těžko se mi o tom píše a taky to nemůžu vydýchat.-NOOO-
neznámy
neznámy » Putes | 28.10.2013 20:26
No,to je teda hodně drsnej příběh...-SAD--NOOO-
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...