mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Ľudská duša - 

Dieťa

neznámy
neznámy | 1.4.2013 19:49
Dnes som počula jednu zaujímavú teóriu o tom, že dieťa sa rodí s takou povahou, a disponuje takou emocionálnou výbavou, akú mala a aké pocity prežívala jeho matka v tehotenstve. Čo si o tom myslíte?
Rodí sa dieťa s určitou povahou, ktorá sa nedá zmeniť, alebo rodičovská výchova a spoločnosť ho dokážu nejak okresať a zmeniť?

Kamoška má syna a aj ked do neho hučí takmer nonstop, stále hovorí, že je neposlušný a ze nevie co s nim má robiť. Druhá má zas agresívneho syna, ktorý je nevyspytateľný, bije druhé deti, alebo si sám robí zle. A nepomáhaju ani dohováranie ani bitka.

Moja neter je zas srditá a často plače, hlavne keď jej niečo nejde ako by chcela, alebo niečo nie je tak, ako si želá. A jej sestra, ktorá má samozrejme tych istych rodičov, je zas totálny flegmatik a také dobré dieťatko :) Preco sa potom deti rodia s roznymi povahami, čo to ovplyvnuje? A ako do toho mozu zasiahnuť rodičia?

-FLOWER-
neznámy
neznámy | 4.4.2013 12:02
Pohádka o sudičkách, co nadělily miminku jeho osud, je pravdivá. Jen místo sudiček si dosaďte hvězdy v astrologii šmrncnuté karmou a pochopíte, že velkou část povahy a předpokladů do života má člověk od narození v sobě a jen velmi malá část člověka je ovlivňována výchovou a prostředím.
U uvedených dětí bych se podívala do jejich nativního horoskopu, abych mohla říci, co jsou ty děti vlastně zač a kam zhruba v životě směřují. O tom, proč, je záležitost karmy, ale to by bylo na dlouhé téma. Zkuste najít na netu Lazareva.
vevuska
vevuska | 7.4.2013 12:45
Tiež sa pripájam k názoru Tuany, pretože u dieťaťa, teda pri narodení dieťaťa veľa záleží na planétach ako stoja - daj si link : Najdise.cz - tam sa bližšie špecifikovať charakteristiku daného človeka, ak vieš aj hodinu narodenia. A po astrologickej stránke planét ešte záleží aj na karme. Každé dieťa si karmu vyberá samo- resp. jeho duša. Aby sa niečo v živote naučila, čo sa nenaučila doteraz. :) Pretože každou skúsenosťou rastieme. Čo sa týka výchovy rodičov a prostredia, je to skôr minimálne, ale zase niektoré veci sú aj ovplyvniteľné. :)
neznámy
neznámy | 7.4.2013 14:56
dítě se vždy rodí do postavení planet v souladu s plánem duše ,není to náhoda. Každé dítě je originál a má si něčím projít. Je potřeba vnímat a milovat dítě takové jaké je a nechat mu prostor k jeho rozvoji. Není dobré se snažit někoho měnit ani dítě ani partnera. Rodič může dítě chránit, pomoci mu pochopit pozemsky svět . Milovat a nepředělávat. Žádne dítě není náš majetek a mi jako rodiče máme dítě propujičené abychom ho chránili, připravili a ne měnili. Povaha dítěte souvisí s mnoha aspekty, s karmou, nápravou věcí životů minulych, ukolama . Povaha a horoskop co se tyka danych povahovych rysů se změní duchovním rozvojem. Pokud se bude člověk třeba i v dospělosti zabyvat duchovním rozvojem, ale to také není u každého a je to traké v pořžádku. jE UŽASTNÉ ,ŽE JSME KAŽDY ORIGINÁL. dOVEDEŠ SI PŘEDSTAVIT, ŽE BY DĚTI BYLI PŘESTNĚ TAKOVÉ JAKÉ JE CHTĚJÍ RODIČE MÍT? to by byla na světě pěkná nuda, a mnoho dětí má rodiče třeba i něčemu naučit, třeba i v pochopení různych souvislostí.
neznámy
neznámy | 8.4.2013 13:50
Milovat a respektovat ho, i jeho rozhodnutia. Radsej mu nebezpecenstvo vysvetlit ako ho/co chce skusit/ smahom zakazat. Len z chyb sa da ucit.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...