mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Láska a vzťahy - 

veľa saturna vo vzťahu

neznámy
neznámy | 8.2.2013 16:06
oba individuálne horoskopy majú dominantný saturn a v synastrii je saturn tiež v tesných konjunkciách na vnútorné planéty oboch...ako to rozhýbať, keď sa ten vplyv prejavuje aj navonok..triezvosť, zodpovednosť , strach a "vzdialenosť "oboch..
neznámy
neznámy | 8.2.2013 18:02
to je jednoduche, ako naucime niekoho pruderneho radosti zo zivota?trochu spiny, ohna, zivelnosti a nenavisti. il mio amore, mio odio, la mia morte, moja láska, moja nenávisť, moja smrt.:)Vopred sa ospravedlnujem za tento neprofesionalny prispevok:)
neznámy
neznámy | 8.2.2013 18:42
Profesionalny, neprofesionalny, tak nejak to je, trefne si to napisala.-THUMBSUP--YES--LOL-
neznámy
neznámy | 9.2.2013 00:49
-LOL-niekedy sa sice od ohnika v kozube chyti cely komin, ale kde sa chce tam je aj vola:)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 9.2.2013 09:27
Ja to poznam troska obratene, ale urcite myslime to iste: Kde je vola, tam je aj cesta. To je take typicke saturnovske:)
neznámy
neznámy | 11.2.2013 17:27
trosku som to asi doplietla, co sa mi stava niekedy, dost casto, mala som napisat, kto chce hlada prostriedky, kto nechce hlada dovody:) Ale uz viem, ze v slovencine to je tak, ako pises, kde je vola, tam je cesta(lebo sa mi povodne priplietla anglictina, where is a will there is a wheel a pozeram, ze v anglictine to moze byt tiez rovnako, where is a will there is a way:)))..
Ale viem aj o tom, zo svojej skusenosti, ze cestu najst je dost problematicke:)
No mozno casom upgradujem, a poviem nieco uplne ine, ako napr. tam, kde je cesta, tam je aj laska, a kde je laska, tam je zivot:)) ak to zase nedopletiem pravdaze. Ale uz ked je ten Saturn sudcom, poslednym zemnym, ci povodnym rimskym bozstvom pre zatvu, tak asi svoj vyznam ma.http://www.youtube.com/watch?v=MS9D9CzwPQU
neznámy
neznámy | 12.2.2013 13:42
Lenže niekto s tých dvoch musí v sebe ten ohník mať a rozdúchať ho-BLUSH-
neznámy
neznámy | 13.2.2013 11:20
ale nie len saturn je sudca. saturn je len jedna strana mince. na mincu, ktorú mám namysli má na druhej strane Jupitera. jupiter je tiež sudca a takisto ako saturn aj učiteľ. saturn s jupiterom je nebeská učiteľská polarita. ak je prevaha saturna, treba aktivovať jupiterské kvality, pretože bez nich saturn zostárne a umrie zdeprimovaný životom a sprostý. bude mať síce životné skúsenosti a určitú múdrosť, ale bude mu chýbať múdrosť jupitera. jupiter bez saturna je zase len absolvent bez praxe. respektíve idealista bez praxe :D. ale je v ňom obrovský optimizmus, viera a nadšenie všetko vyskúšať.

so saturnom vo vzťahu sa pasujem už pár rokov. no chce to božskú (jupiter) trpezlivosť (saturn). saturn bol v angličtine starý názov pre olovo. alchymisti sa práve z olova snažili urobiť zlato, lebo má k zlatu dosť blízko (atomárnym číslom). zlato je typické pre svoju večnú trvácnosť - a to je aj kvlaita saturna! bez saturna by v živote nebolo trvalých hodnôt. ktorá planéta v horoskope má bližšie k trvalým hodnotám ako saturn???????????????????

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...