mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Láska a vzťahy - 

Stastne manzelstvo

neznámy
neznámy | 8.6.2013 21:05
Naplno...teda, ze s nim nebudes vobec v kontakte...mne to akosi robi problem-NOSMILE-
Mam rada svojich bratov, ich zeny, deti, no vobec sa mi neozyvaju-CRY-
A v zamilovanosti mi to trva roky...-SADLEY-
neznámy
neznámy | 8.6.2013 21:17
Nechapu co ma spolecneho odpoutani s pojmem nebyt v kontaktu.
neznámy
neznámy | 8.6.2013 21:23
Teraz vlastne ani ja-CONFUSED- Som zmatena...asi som to brala podla nich, ze nereaguju, odputali sa uplne=nemaju ma radi-SADLEY-
neznámy
neznámy | 8.6.2013 21:29
Pokut ode mne nekdo vyzaduje preruseni kontaktu,pak je to podle mne "zarlivy potencialni vlastnik"
neznámy
neznámy | 8.6.2013 21:37
Asi ide o dedicstvo...no mne je po nom fuk, aj ked by som mala rada nejaku malicku pamiatku po maminke. Aspon jej oblubenu ruzovu salku-CRY-
neznámy
neznámy | 8.6.2013 22:35
Myslím, že si sa so svojou ženou rozišiel najlepšie ako si vedel. A mnohí by sa mohli z toho poučiť. Ak ti niekto povie, že by si sa nemal s ňou vôbec stýkať, sám asi nemá úplne doriešené svoje vlastné vzťahy.
Práve to, že sa spolu stýkate a máte kamarátsky vzťah, v ktorom nie je žiarlivosť ani výčitky hovorí, že ste sa od seba odpútali a môžete byť vedľa seba bez toho aby ste sa karmicky zaťažovali. Ak niekto musí od toho druhého utiecť lebo z lásky sa stáva nenávisť a už ho nikdy nechce vidieť, je podľa mňa oveľa nebezpečnejšie, a tieto ťažké energie z týchto vzťahov sa potom musia automaticky premietnuť a riešiť v ďalších vzťahoch a v ďalších životoch.
A ešte jeden názor:
Ak by môj bývalý partner vychovával moje deti, určite by som ich navštevovala, a určite by som chcela aby rozchodom čo najmenej trpeli. A vôbec by som pri našich stretnutiach nerozmýšľala o tom, či mám doriešený vzťah s partnerom, alebo nie, pretože v tej chvíli by boli dôležité deti. A ono sa to nedá vždy až tak oddeliť nestýkať sa s bývalým partnerom a s deťmi áno. S tým sa musí ďalší potenciálny partner jednoducho zmieriť.
neznámy
neznámy | 8.6.2013 22:41
Z hlediska meho citeni jsi to popsala presne-FLOWER-:)
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...