mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Ezoterika a záhady - 

Ročná vibrácia číslo 2

neznámy
neznámy | 7.6.2013 00:16
Ahojte,

v auguste sa mi začína ročná vibrácia číslo 2. Aké máte skúsenosti s touto vibráciou? Viem že je hlavne o vzťahoch, nadväzovaní nových priateľstiev. Vyzerá to, ako celkom príjemné obdobie, no mám takúto dilemu: momentálne som ešte v jednotke a chcem zmeniť prácu. Chcela by som si ju nájsť čo najskôr, teda vo vibrácii 1, no akosi sa mi zatiaľ nedarí :-( Máte niekto skúsenosti s tým, že ste prácu menili v osobnej ročnej vibrácii 2?

Do mojej súčasnej práce som nastúpila vo vibrácii číslo 4. Vtedy som si to ani nepočítala, ani som si to neuvedomovala. Ale všetko čo sa o štvorke píše, (teda - nadmiera zodpovednosti, veľkú námaha, neustále obmedzenia a prekážky, kopa nadčasov a podobne) sa premenilo po dobu 6 rokov na realitu, ktorá ma stojí nemálo síl.

Predchádzajúcu prácu som začínala v roku 1995 vo vibrácii číslo 1, a to bolo už úplne niečo iné. Otvorila sa mi možnosť profesného aj osobného rastu. Veľa som sa učila, a veľmi ma to v práci bavilo. Neskôr v dvojke som spoznala hlavne v práci fajn ľudí, a celkovo to bolo úžasné obdobie až pokým som neodišla na materskú, aj na materskej to bolo fajn a bola som veľmi spokojná, len v posledných rokoch sa v práci akosi trápim, a v meste kde bývam je to s pracovnými ponukami veľmi ťažké.
neznámy
neznámy | 7.6.2013 06:13
Nemyslím že je dvojka vhodná na zmenu práce,naozaj je skôr o vsťahoch.Ja som síce nebola o moc družnejšia v spoločenskom živote,ale trochu viac som bola milšia k priatelovi.Naopak priateľstvá som ten rok začala prehodnocovať a nefunkčné vsťahy sa začali rúcať.Jednotka je dobrá na zmeny a sebarealizáciu....možno aj trojka a päťka Ti môže pracovne priniesť zmeny,bývajú náhodné v tých rokoch...Myslím že záleží aj na charaktere práce,o tom by sa dalo viac.....
neznámy
neznámy | 7.6.2013 07:42
Podle mne se ty roční vibraci zajedno prolínají, ne že ze dne na den, najednou přestane platit, co platilo včera.

A za druhé krom navazování a rozvíjení vztahů, je dvojka celkově o mezilidské spolupráci, o komunikaci a dorozumívání, navíc ve dvojce dozrávají semínka nápadů zasetých v jedničce, takže nová práce proč by ne. Jsi-li na takovou změnu připravená, určitě se příležitost najde. Držím pěsti.
neznámy
neznámy | 7.6.2013 07:44
No ja jsem nedavno byla v 11tce, coz je podobne jako 2.
Souhlasim s Evkou, ze to asi moc na zmenu prace nevypada.
Taky jsem se o to snazila zrovna ve 2-ROLL-:D, ale kvuli tomu, ze jsem porad resila vztahy, tak tam proste nebyl prostor, energie a pak uz ani myslenky na zmenu prace.
Ja myslim, ze te to samo navede. Stejne jako tranzity v astrologii, tak rocni vibrace v numeru, nam ukazuji na jake tema se zamerit. Ono neni receno, ze tu praci ve 2 nezmenis, ale tak obecne tato energie do dvojky nepatri. Trojka je vice pohybliva, energie je jina nez ve dvojce a tam bych to videla, ze zmena v oblasti prace (bydliste) by byla asi vice mozna. Ale nic neni definitivni.
Me se osvedcilo ty rocni vibrace proste VEDOME vyuzit. Vim, ze tato a tato vibrace je o tom a o tom, tak se snazim vedome pracovat a prozivat tato temata.
neznámy
neznámy | 7.6.2013 11:12
Veď práve, ja by som chcela využiť ešte tú jednotku do augusta, odpisujem na inzeráty a podobne... Len keby to už vyšlo :)
Ja som zatiaľ v dvojke nič nezačínala, ale priateľstvá s ľuďmi, ktorých som v týchto obdobiach spoznala zväčša vydržali až doteraz. Resp. mala som umožnené stretnúť sa s tzv. "príbuznými dušami". Takisto pri charakteristike čísla 2, nás vystríhajú aby sme sa vyhýbali v tomto období stresu, a takýmto spôsobom (zmenou práce) by som sa stresu chcela vyhnúť.
Práca, ktorú mám je vcelku stabilná, ale veľmi ma vyčerpáva a stresuje.
neznámy
neznámy | 4.8.2013 13:07
Kludne počkaj,raz mi jeden človek povedal že nefunkčné veci,čo sme neuzavreli do vibrácie deviatky v starom cykle a ťahajú sa aj v novom cykle sa zvyknú ukončiť do vibrácie čísla tri,hlavne v trojke,tá je premenná a pohyblivá-COOL-
neznámy
neznámy | 24.9.2014 12:46
Vyhrabala som aj ja túto starú tému o ORV č. 2, kt. ma čaká od decembra -PUH-,... Tak by som uvítala, ak by ste sa niekto podelili o svoje osobné skúsenosti počas tohto roka. ďakujem, ďakujem -BOW-....
neznámy
neznámy | 24.9.2014 19:47
Mala by si byť spoločenskejšia a družnejšia,utužuje,alebo ukončuje vsťahy....neviem možno sa ozve viac ľudí ,ale partnerov som v tejto vibrácii nestretla...bolo to v jednotke a osmičke-COOL-
neznámy
neznámy | 24.9.2014 19:51
Ja som začala vo svojej 2ke bývať s partnerom (on bol v 6). A "zhodou okolností" sme sa v 2ke a 6ke dali dokopy.
neznámy
neznámy | 25.9.2014 09:55
No ja som tiež vážnejšie známosti naviazala skôr v 1-tke, ale tiež v 5-ke a 9-tke. To su roky na zmeny, takže asi preto... no uvidím, čo to bude v tej ORV 2, ale mohlo by sa už niečo pošťastiť -YES-...
vevuska
vevuska | 26.9.2014 12:18
Ono.... 1-tka smeruje k dvojke, takže od polovice 1-tky sa môžu začať nové vzťahy úplne v pohode. Aj napriek tomu, že 1-tka je skôr začiatok novej etapy. Teda nové veci sa dávajú do cesty. Dvojka je aj o nových kontaktoch, vzťahoch, ale aj o udržiavaní si toho, čo už človek má, teda svojho stáleho partnera. 5-tka je rovnako ako jednotka, teda od polovice až do ukončenia 6-tky je to tiež vhodné obdobie na získanie si partnera, či lepších vzťahov. Toto sú obdobia, kedy sa nám lepšie komunikuje s okolím, s ľuďmi opačného pohlavia, máme v sebe také dačo zvláštne, také fluidum, či iskru a tak na ľudí aj pôsobíme. Tak príjemne.
9-tka je skôr o ukončení životnej etapy. Až do polovice jednotky, kde ukončujeme čo sme nestíhli počas tých rokov a čo už nám nie je potrebné na ďalší vývoj :) 9-tka sú hlavne zmeny v živote.
Takže teraz by sa ti malo začať dariť a máš na to aj predpoklady :)
neznámy
neznámy | 26.9.2014 13:33
Ahoj, no tak mne sa v ročnej vibrácii 2. narodil syn. Bolo to hádam jedno z najkrajších období v mojom živote. Rok plný lásky, citov, starostlivosti a pravidelných návštev. Málokedy som bola v tom čase osamote.
Od januára budúceho roka mi opäť začne pôsobenie dvojkovej vibrácie, tak som zvedavá čo ma tentokrát čaká. Dieťa to asi nebude, ale zrejme niečo milé áno. Celkovo je tento rok o združovaní sa, možné sú nové priateľstvá, človek by nemal ostať sám. Je to najlepší čas na sobáš z lásky. Tak ti prajem, aby ti priniesol pozitívne zmeny... :)
neznámy
neznámy » vevuska | 26.9.2014 13:46
Ďakujem, si milá ;)... uvidím, čo bude. Môj problém je, že niežeby muži nemali záujem o mňa, skôr ja nemám záujem o nich. Len máloktorý muž ma vie totiž zaujať, fakt už ani nepamätám kedy som stretla nejakého muža, kt. by sa mi páčil al. ma niečím priťahoval. Naposledy som takého stretla práve v ORV č. 9, ale ten bol zasa zadaný, tak snáď v tej 2-ke sa mi viac pošťastí v tomto smere... :)
neznámy
neznámy | 26.9.2014 13:50
Ďakujem... to si mala fakt pekné obdobie počas tej ORV č. 2. No mala by som byť asi viac spoločenská a tráviť čas s inými ľuďmi, na moju poslednú ORV č. 2 si moc nespomínam, viem len, že som vtedy bola vo vzťahu a spoznala som vtedy skrz bývalého priateľa viacero ľudí. Určite však budem rada, keď tá 1-ka prejde z osamelosti a takmer izolácie do väčšieho kontaktu s ľuďmi, lebo celkovo som dosť spoločenská ale tento rok som nemám moc chuť byť s ľuďmi.
Putes
Putes » vevuska | 26.9.2014 14:18
Já jsem teď právě v polovičce působení ORV č.1 a přesně tak to u mne probíhá. Vím, že jedničku může doprovázet pocit osamění, ale něco se v mém životě nastartovalo. Něco, co jsem už před sedmi lety poslala do věčných lovišť. Cítím působení nesmírné energie ve všech oblastech mého života a světe div se, i v oblasti lásky a vztahů. Najednou se v mém životě objevilo tolik mužů najednou, že jsem ani nevěděla, jak se jich mám zbavit. Proselektovala jsem je všechny velmi rychle a v síti uvízla pouze jedna rybička, na kterou žádostivě tajně pokukuji už dva roky.-SHAME-. Máme tolik společného, je nám spolu moc dobře, jsme prostě dva snílci a vzdušňáci, kteří se teď vznášejí. Nemám vůbec tušení, jak dlouho tento úžasný stav může ještě trvat, ale i kdyby trval jen dva měsíce, poděkuji vesmíru nekonečnému za ty dary a budu zase plakat a ronit slzy, ale i to je krásný stav, když dušička bolí. Aspoň člověk intenzivně cítí, že žije-MUSIC--FLOWER--BOW-
neznámy
neznámy » Putes | 26.9.2014 14:26
To je pekné :)... inak mne tiež tá ORV č. 1 dodala množstvo novej energie a vzduchu do môjho života, ale aj veľa samoty a pocitov osamelosti, no na druhej strane aj túžbu po slobode a nezávislosti. čo sa týka mužov, tiež sa ich dosť premlelo za ten rok, ale žiadny ma nezaujal, až na jedného, no ten mi ešte ostal z obdobia keď som mala ORV č. 9.
Držím palce, užívaj si to a snáď Ti to s tým mužom víde tak, ako si predstavuješ. -BYE-
neznámy
neznámy | 26.9.2014 20:15
Tak si počkaj na osudové roky...keď aj nemáš záujem,niekto sa Ti pripletie do cesty či už chceš,alebo nie-ROFL-
neznámy
neznámy | 27.9.2014 10:05
Ahoj,

ja mam od maja vibraciu cislo 2 a menim pracu :-) po 10 rokoch.
Snazila som sa o to uz dlhsie, ale stale boli nejake problemy. Konecne prisla prilezitost a som sa jej chopila. Bude to az od noveho roku, lebo musim zaskolit novu silu, ale stale to bude v rocnej vibracii 2.
Gitus
Gitus | 27.9.2014 11:19
ehm..-SHINY-a ktore su tie osudove roky prosim ta?
neznámy
neznámy | 27.9.2014 11:49
menila som pracu-bola som pod vibraciou cisla 11-a vsetko sa mi vtom roku zmenilo,koniec 4-rocnej znamosti,dala som vypoved,odisla do zahranicia,rok 2 je dobry na spojenie prace a rodiny,na zaklade intuicie,priatelstva,precitnutia sa moze aj praca postastit,stres sa moze premenit na pokoj v dusi.Vela stastia-FLOWER-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...