mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Cesty tela i ducha - 

som to este ja?

neznámy
neznámy | 24.7.2017 20:15
V poslednej dobe sa mi stava, že zachytavam myšlienky iných ľudí. Zatiaľ sa mi potvrdilo, že ich zachytávam od blízkych ľudí. Problém je však v tom, že tie myšlienky sa javia ako moje. Neviem ich odlíšiť od vlastných. Len vďaka rozhovorom sa s odstupom minúty a viac dozviem, že dotyčný presne na "toto" myslel. Nepríde mi to normálne, že som takto otvorená ich myšlienkam a ani to, že ich neviem identifikovať ako votrelcov v mojej mysli. Stretli ste sa s niečím podobným? Ako by sa to dalo poriešiť? Ako sa naučiť ich rozoznať?
lak
lak | 24.7.2017 20:24
urcite si to este ty, tiez mam tuto "diagnozu".. aspon sa co - to dozvies -ROFL- samozrejme, bez opytania sa nemozes vediet, ci mas schizu alebo "len" chytas.. :) tiez som v zaciatkoch myslela, ze mi treba zalozit kartu u psychiatria, ked mi chodili vselijake myslienky ako blesk z jasneho neba.. :D ked s niekym hovorim alebo pisem, viem, co si mysli, co sa mu v zivote stalo alebo prave deje.. uplne konkretne veci.. :) ale clovek si na to zvykne lahko a rad, sak sa aspon podozveda veci -BIGEYE- -LOL- vola sa to vyssie vedomie a kolektivne nevedomie.. u mna za toto zodpoveda slnko v 9 - často aktivované vyššie vedomie.. dalsia vec je pluto v 1 - napojenie na kolektívne nevedomie.. takisto dobre - v tomto kontexte - postaveny neptun.. a dalej ti astrologicky neporadim, pisem podla seba -FLOWER-
neznámy
neznámy » lak | 24.7.2017 21:09
No aj ja by som sa tešila, keby sa tie myšlienky dali identifikovať. Ale neviem rozlíšiť či to, co si myslím, si myslím naozaj ja, alebo niekto iný. Napríklad sedíme vedľa seba, príde myšlienka, aj si myslím, že si to myslím ja a o minútu zistím, že si to myslel človek vedľa mňa, lebo začal o tom hovoriť. Postupne som zistila, že ten dotyčný si to myslel skôr, síce len pár sekúnd ale skôr.
neznámy
neznámy » lak | 24.7.2017 21:14
Btw. Aj teraz keď mne pises, tak chytas niečo o mne? -CONFUSED-
Inak slnko v 9tke mam na hrote, takze v inom systeme domov môže byť na konci 8ky, ale viac ma vystihuje ta 9tka. A neptún mám v konjunkcii s IC. A ako teda vieš, že to nie sú tvoje myšlienky?
lak
lak | 24.7.2017 21:18
to, co pises, vyzera byt zalezitost vzajomnej interakcie a to je vec synastrie.. ked mas s niekym le telepathe, tak sa mozete takto zachytavat - mozete preberat svoje aktualne myslienky.. ak mas ale vhlady, tak je to o tom, co som pisala v prvom prispevku, a to uz nie je vec vzajomnej interakcie, ale tvojho radixu..
lak
lak | 24.7.2017 21:22
ano, ale to nie je dolezite.. alebo ta to trapi? :)
pretoze som sa na to pytala toho, s kym som hovorila (hned, ako mi to prebleslo hlavou) alebo som sa to neskor spytala cloveka, ktory dotycnu osobu poznal a ten mi potvrdil, ze nieco take, co som zachytila, sa realne danej osobe stalo.. a nie je to nic neurcite, ale celkom konkretne udalosti zo zivota ludi, ktorych som nikdy predtym nevidela a nic o nich nevedela.. :)
neznámy
neznámy » lak | 24.7.2017 21:23
Tie vhlady to asi nebudu. Neviem. Ale casto sa mi stava, ze zachytavam myslienky vedla mna stojacich osob, ale i tych vzdialenejsich. Napriklad nevysvetlitelne "nahody" so svokrou. Ked po milione rokov robime zrazu obidve tu istu vec v ten isty den. Akoze ja fakt neviem, co to ma byt.
neznámy
neznámy | 24.7.2017 22:30
No baby ja ten dar nemam ale ako problem by som to nevidela iba vyhody :-)
lak
lak | 24.7.2017 22:33
-FLOWER- nestazujem sa -LOL- :) ale "najvyhodnejsie" je podla mna citit energie.. to uz ci niekto ma vhlad alebo nema, neni tak dolezite ako to, ci vie nacitit ludi, miesta, situacie.. :)
neznámy
neznámy | 24.7.2017 22:40
Zkouška.
Co si teď myslím?
lak
lak | 24.7.2017 22:42
-ROFL- co robis, toto je verejne forum -LOL-
neznámy
neznámy » lak | 24.7.2017 22:55
Tak odporucam na mna sa teraz nenacituj ;)
lak
lak | 24.7.2017 22:56
:)
neznámy
neznámy | 24.7.2017 22:59
Nie sme svojimi myšlienkami...vlastne žiadne nemáme, takže všetky sú votrelci :D
Myseľ je taký prijmač.... Medzi telom emociami a mysľou existuje prepojenie.
Fungujú vzajomne, zmena v jednej oblasti sa okamzite odráža i v ostatnych dvoch
Ak si si všimla takuto telepatiu na sebe tak byť tebou to pozorujem a poznavam :) tak sa naučíš to rozoznať
Či je to normálne nerieš
lak
lak | 24.7.2017 23:00
aj ty to mas? -LOL-
neznámy
neznámy | 24.7.2017 23:06
-THUMBSUP-
neznámy
neznámy » lak | 24.7.2017 23:06
Nie, to čo chelsea opisuje nepoznám
neznámy
neznámy | 25.7.2017 10:12
Uz dlho sa to snazim pozorovat, ale nedari sa mi to.
Tuto teoriu o mysleni som uz citala, ale nedokazala som ju prijat za svoju. Zatial. Proste neviem si predstavit,kto som, co som, ak nie som to, co si myslim. Mozno tieto pre mna cudzie myslienky mi v tom maju nejakym sposobom pomoct.
neznámy
neznámy | 25.7.2017 10:19
Nooo ale predstav si to takto. Predstav si osobu,ktoru velmi nemusis a preto sa s nou velmi nechces stretnut - svokra, suseda,sefka... A jedneho dna ta napadne, ze si velmi dlho nebola na konkretnom mieste, napriklad na kupalisku a akurat dnes mas taku chut ist. Tak ides a stretnes tam presne tuto osobu. A pri zdvorilostnom rozhovore sa dozvies, ze ten napad ta osoba dostala len dnes rano. A dalsim nenapadnym rozhovorom sa dozvies, ze toto bolo len chvilku pred tym ako to napadlo teba. V tom lepsom pripade ta osoba pojde svojim smerom, a v tom horsom stravi ten den s tebou...
Potom sa ja pytam, som to ja co chcela ist na kupalisko? Alebo to chcela ist ta osoba a ja som si jej myslienky vzala za svoje? A preco sa neohlasia ako cudzia myslienka? Keby som vedela ze su cudzie, tak by to bola vyhoda, pretoze by som sla urcite do hor a nie na kupalisko.
neznámy
neznámy | 25.7.2017 11:23
No to zalezi od uhla pohladu ja si myslim ze aj ludia ktorych nemusime nam z nejakeho dovodu prichadzaju do zivota ...nic nieje nahoda ber to tak ze ste sa stretnut mali tam natom mieste netrapila by som sa tym ze ta myslienka bola alebo nebola moja skor by som sa zamyslala nad tym preco ma ta osoba irituje ked na to prides mozes to zmenit ;)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...