mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Cesty tela i ducha - 

koľko svetov existuje?

neznámy
neznámy | 28.6.2017 09:56
zaujímali by ma Vaše skúsenosti a postrehy ohľadom ochrany a čistenia sa pred energiami z vonka....

sú tieto rituály naozaj potrebné? nie je to vlastne tak, že ten pred kým sa treba chrániť som ja sama? a i to je snáď scestné chrániť sa pred sebou, ak sa ma niečo dotýka, bude vo mne niečo, čoho sa to dotklo, nie je potom vhodnejšie preskúmať svoj vlastný svet, spoznať, prijať a dať lásku tomu niečomu vo mne?
neznámy
neznámy | 28.6.2017 10:13
Kolik třešní tolik višní.
neznámy
neznámy | 28.6.2017 10:48
všimla som si tu u pár aktívnych reikáčokoch čakráčoch anjeláčoch...

možno ako veľmi rýchlo pootvárali rôzne kanály vnímania a videnia vznikla akútna potreba sa chrániť, no nevšimli si, že to pred čím sa chránia nie sú tí ostatní ale vlastné tiene, ktoré sa rovnako rýchlo a s väčšou silou vynorili a možno je to tak v poriadku, ja neviem, preto sa pýtam na skúsenosti....

ja na týchto ľudoch vnímam čosi ako nepreniknuteľnú stenu, zároveň však s vedomím, že treba milovať bližného svojho, nikomu neublížiť, lebo by si zašpinili karmu predsa vlastne nepriamo odsudzujú a pred každým sa čistia a chránia...

strávam ich pár a sú pre mna záhadné, viem že sa dá na nich spoľahnúť, že neublížia, že pomôžu, mnoho z toho čo robia aké sú obdivujem, no zároveň vnímam znepokojivú nepreniknuteľnú stenu....
neznámy
neznámy | 28.6.2017 10:55
A proč by jsi měla "jejich" stěnu bůrať?
neznámy
neznámy | 28.6.2017 11:01
Tak to mi ani nenapadlo búrať niekomu stenu :)

objavilo sa to v mojom živote, nedajú sa obísť, tak to poznávam :)
neznámy
neznámy | 28.6.2017 11:15
Aj ja používam ako ochranu odstup, odpojenie sa. Na iné čarovacie ochrany som si nejako nenavykla, hoci proti tomu nič nemám, verím, že to môže byť funkčné. Iba to nie je mne blízke. Nie že by som to nikdy nerobila, skúšala som očisty podľa nejakých ezoterických systémov v minulosti, ale nikdy som pri tom neostala, pretože to nevychádzalo zo mňa samej.
Viem, čo mi nerobí dobre, tak sa tomu vyhýbam. Príliš veľa chaotických zmyslových podnetov, takže veľká spoločnosť, davy ľudí, hluk v reštauráciách, kde je obyčajne pustené nejaké komerčné rádio a zároveň televízor, plus ďalšie.
Takže ak viem, že je to dočasné, znášam to v pohode, viem sa od toho akoby odpojiť.
Trvale by som v takom prostredí byť nemohla. Je to pre mňa bohužiaľ ako smetisko. A vonkajší priestor vnímam ako vnútorný.
Ale u mňa toto nevzniklo nejakým vývojom, mám takúto povahu odkedy som na svete.
Stačí mi byť v prostredí, ktoré mi je blízke a nič viac netreba. Očistená som hneď. :-)
neznámy
neznámy | 28.6.2017 11:34
Podľa mňa netreba žiadne rituály. Dôležité je, aby sa človek zahojil zvnútra a sám - takže približne tak, ako to píšeš v druhom odstavci. To je jediná trvalá ochrana.:)
neznámy
neznámy | 28.6.2017 13:13
asi ani ozaj trvalá ochrana nie je, je to počas života stály proces obnovy... až k momentu keď ochranu nie je treba, lebo sa niet pred kým chrániť....

takáto ochranná stena je pre mňa znepokojujúca svojim chladom, všimla som si však, že nefunguje, ak by clovek bol naozaj chránený neprepúšťala by jedovaté energie naspäť von, a keďže je to niečo, čo dotyčný vedome nechce robiť, nie je možné ani na to upozorniť, s takýmto niečím mám teraz tú česť a prestáva sa mi dariť držať si odstup, tie jedovaté úniky majú vo mne záchytné body :D preto sa i snažím tomu porozumieť... vidím ako sa ma to snaží chytiť a vtiahnuť

mala by som si asi vytvoriť ochranu :D alebo poznať a prijať....
neznámy
neznámy | 28.6.2017 13:23
Ochranná stěna je buněčná membrána. Tvoří ji tuková vrstva která je sestavena z vrstvy lipofobní a lipofilní, tyto ve vzájemné spolupráci svými vlastnostmi obstarávají mermeabilitu prostředí pro dobré psycho-fyziologické fungování těla.
Není zapotřebí budovat žádné další vrstvy ochrany kromě krému s vysokým ochranným faktorem při vysokém slunečním svitu.

Pro vybudování kvalitní buněčné membrány je zapotřebí mít dostatečný příjem kvalitních tuků. Neboť platí dnes a stále jako i včera i loni že "pohoda nastává jen když jsou nervy - myelinová vlákna - obaleny tukem."
Kvalitními tuky ve vztahu k buněčné membráně se rozumí hlavně polynenasycené mastné kyseliny převážně omega 3 charakteru. Ty jsou obsaženy ponejvíce v rybách a lněném semínku. Málo vhodné jsou nasycené tuky kromě másla a ghí kteréžto obsahují kyselinu gama maselnou pro cns velmi žádanou.
Dalším základním kamenem je správná a dostatečná produkce neurotransmiterů hlavně typu dopamín případně podpořit nervovou soustavu (dráty) snížením volně se pohybujících disharmonických větrů (živel vzduch) pocházejících převážně z hyperaktivní mentální činností pohybem na čerstvém vzduchu, procházkou lesem..prací na zahrádce..případné bylinami jako jatamansi, shankapushpi anebo jejich kombinací.
neznámy
neznámy | 28.6.2017 13:36
vôbec sa mi neche čítať, čo píšeš, ale ďakujem za názor :)
neznámy
neznámy | 28.6.2017 14:39
Co se ti nechce číst a vědět, že jít se projít pomáhá posílit psychosomatickou bariéru?
neznámy
neznámy | 28.6.2017 21:46
Celkom presne viem, o čom hovoríš. Nazývam to pádom do jamy, z ktorej sa treba vyhrabať.
Jediné, čo pomáha mne zahojiť sa, sú čisté myšlienky a nehodnotenie situácií. Tým nemyslím odstup od veci (ak toto nazývaš ochrannou stenou) - celá energetika funguje na princípe čo dáš, to dostaneš. Niekedy sa môže zdať, že to tak nie je - vtedy väčšinou zahrabem hlboko v sebe a veru doteraz som vždy zistila, že som niekde pochybila a vrátilo sa mi to aj s úrokmi - myslím, že iná cesta, ako takáto sebaprevýchova nie je. Drž sa-FLOWER-
neznámy
neznámy | 28.6.2017 21:53
No vidíš! - presne toto je cesta, ak je myšlienka čistá:)
neznámy
neznámy | 28.6.2017 22:14
Přesně toto třeba nemusí být cesta. Ale jen dočasné zatažení mysli tamasem.
neznámy
neznámy | 28.6.2017 22:22
Vůbec krémy nepoužívám. A na opalování s vysokým faktorem? Izolovat se od hlavní životní síly? Pohybuji se v přírodě takřka nahý a slunce mi nevadí.
neznámy
neznámy | 28.6.2017 22:41
Svět je jen jeden. Jen nás odmalička manipulují že to tak není....
neznámy
neznámy | 28.6.2017 22:51
Natírat si kůži tukem není vůbec špatné. Neodpojuješ se od žádné sily.
Naopak. Tuk na kůži tě propojuje s elementární silou kosmu. Dělá se to už tisíce let.
neznámy
neznámy | 28.6.2017 22:53
Nač se tak omezovat? Světů je kolik jich potřebuješ mít.
Jen si pak s nimi musíš umět poradit. Jinak máš problém.
neznámy
neznámy | 28.6.2017 23:00
Spoustu věcí se dělá tisíce let. Já osobně toto beru jako zanášení "buněk". Rád dýchám celým tělem a ne jen pusou a zbytek těla mít ucpaný. A kdy cítím příliv energie do celého těla? po masáži kůže tak, abych ji "odmastil"
neznámy
neznámy | 28.6.2017 23:02
To si z mého úhlu pohledu protiřečí.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...