mesiac
Streda, 8.5.2024
Meniny má Ingrida

Astrológia a horoskopy - 

Venusa a Mars v synastrii.

neznámy
neznámy | 30.6.2016 11:07
Ahoj

On doteraz tvrdí, že stále nič neiskrí. A má teraz aj pravdu. A s tým heslom "Všetko alebo Nič" - to je moje životné krédo/postoj v každej oblasti môjho života.

Svojim príspevkom som chcela uviesť, že aspekt Mars-Venuša vôbec nemusí znamenať obojstrannú fyzickú príťažlivosť, ako sa uvádza v každej literatúre. Jedna strana môže zostať nezainteresovaná, holt, asi má zlý vkus:D. A druhá časom tiež zľahostajnie - chvalabohu. -ROFL-
neznámy
neznámy | 30.6.2016 11:19
Ja mám v práci kolegu s exaktným aspektom jeho Pluto konjunkcia môj Mars a volnejšie jeho Pluto opo moja Venuša. V tomto prípade neiskrí vôbec nič, skôr tam mám pocit, že do neho by som sa nezamilovala ani na pustom ostrove. :D Tam je to také opačné, nie priťahujúce. Je tam také Nič. Pôsobí na mňa úplne asexuálne:)
Proste kde je pluto, tam sú extrémy a ak rovnováha tak v napätí. Napnutý luk.
Inak k tomu Marsu a Venuši... to ja som odbočila v téme. :)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » dodo41 | 30.6.2016 13:07
No zrovna tieto týždne som riešila aj tento aspekt. Ale u nás je to opačne. Jeho Mars v kvádre na moju Venušu. Mám to takto s kolegom. Priznám sa, že to nie je žiadna výhra ak ľudia nie sú single :D Ale ak sa to nachádza u partnerov, tak super :) Paradoxne tento aspekt nie je medzi mnou a mojou polovičkou, ale zas my si to vynahrádzame inak :D
dodo41
dodo41 | 30.6.2016 17:38
"aj o subinkach sa vravi, ze maju byt dominantne voci celemu svetu a submisivne len k tomu jednemu jedinemu :)"

Vies ono je to zase kusok zlozite, zavisi od spojeni v synastrii zucastnenych, myslim. No len myslim. Zase sledujem to u roznych partnerov a vcelku mi to dava zmysel. Ten kto je k jednemu submisivny, isto nemusi byt submisivny k inemu. A tak vselijak :)

Samozrejme ze mam Slnko par stupnov od Raka, a velmi dobre si to uvedomujem, ba dokonca som tomu rad. Cisty Lev, no to je panika a hroza :D Niekedy si leziem sam sebe na nervy s tym Levom inak. Doslovne.

A Kozorozka? Samozrejme, velmi slna osobnost, v spojeni s zenstvom, nieco vynimocne <3

Mam za to ze zena je Ta. Co je silnejsia, co nesie na pleciach vsetku tarchu sveta...moslimovia dobre vedia o tejto zalezitosti, snad preto sa moslimsky muzi boja, a tak surovo potlacaju zenstvo ako take. Je mi to nechutne predovsetkym. Ved sa aj vravi, ze za vsetkym hladaj zenu a podobne riekanky. V buducom zivote, by som chcel byt zenou :) No v tomto, nie, je to ok tak ako je :)
neznámy
neznámy » dodo41 | 30.6.2016 21:38
submisivne voci hocikomu su len obete - to je o slabosti.
takisto ako mnoho dominantnych sa na dominantnych iba hra, snaziac sa pred svetom a aj sebou samym zakryt svoje mindraky.

preto si nemyslim, ze je to zlozite, naopak.
zlozite je to vtedy ked chce clovek partnera za kazdu cenu. potom koluje z ruk do ruk, snaziac sa pozliepat z crepin nejaky vztah. pseudovztah.

zena je Bohyna a muz je Boh ... pretoze kde je Laska, tam dovera, respekt, obdiv, zboznovanie ... su vzajomne

„Slabé pohlaví je silnějším pohlavím z důvodu slabosti silnějšího pohlaví k slabšímu pohlaví.“ ... tak?
hm, nemyslim si, ze je to o pohlaviach - kto je silnejsi. kazdy mame svoje slabosti, ci muzi, ci zeny. cim silnejsi dokazeme byt kazdy sam, tym silnejsia bude aj nasa Laska...
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...