mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Synastria - zdvojené aspekty.

neznámy
neznámy | 20.5.2014 22:46
Pekne, tak to už je naozaj osudová príťažlivosť, aj keď bez problémov sa určite taký vzťah nezaobíde... :) To máš asi všetko zdvojené aspekty, že? Tak veľa šťastia s tým "osudovým" mužom. ;)

P.S.: Myslíš, že tie aspekty, kt. som tam menovala sú významné a môžu byť základom pre vznik pevného vzťahu?
neznámy
neznámy | 20.5.2014 22:53
padli mi do oka tie spojenia vasich venus a saturnov... najma ten presny kvadrat jeho venuse a tvojho saturna...ak by som veril v reinkarnaciu a nebodaj v karmicku astrologiu, tak by som povedal, ze v minulom zivote ti nejako ublizil a teraz musi znasat toho nasledky (pocit emocionalneho odstupu)-PUH- ale kedze ani jedno nijako zvlast neverim, tak skor by som to charakterizoval ako jeho lekciu citovo sa uskromnit, ci citovo sa naucit ovladat... dost tazky aspekt na spracovanie...hlavne ak hovoris, ze je v tom vztahu ziarlivost, lebo toto je jeden z aspektov, ktory ju vyvolava...
lak
lak | 20.5.2014 22:54
super clanok, dakujem :)
neznámy
neznámy | 20.5.2014 22:57
fajn clanok :) len taka recnicka otazka. a vzajomne prepojenia slnka, luny, marsu, venuse a hlavnych os... to sa ako charakterizuje? neosudove, ci nekarmicke spojenia, ci ako? -PUH-
lebo si myslim, ze aj napriklad aspekt marsa trebars s ascedentom moze vyvolat silnu, osudovu pritazlivost...
skor by som povedal, ze aspekt marsa a venuse s transpersonalnymi planetami (plus saturn) su vyslovene transformacne energie, ktore maju zmenit a pretavit pudovu zlozku (mars) alebo emocionalnu, vnimavu (venusa). ak by som mal uz nejaky spolocny nazov tymto aspektom dat, tak mozno sanca na spiritualny vztah v zmysle tantry ( neovladnutie pudov dvojicu spali, ovladnutie ju privedie na vyssiu uroven prezivania zmyslov)...
neznámy
neznámy | 20.5.2014 23:11
V tejto téme som už napísala malý výcuc, ako to opisuje Judy Hall v knihe Karma vzťahov.
Zdôvodniť to neviem, ale pripadá mi to ako správne uvažovanie.
Knihu ešte dočítanú nemám, ak je to náhodou niekde podrobnejšie vysvetlené, dám to sem. :)
neznámy
neznámy | 21.5.2014 00:11
Tie aspekty, čo si vymenovala, to nie je nemastná neslaná synastria.
Na mňa to pôsobí dosť transformačne, také vzťahy majú zmysel. :)

"Osudový" muž z mojej synastrie, to nie je partnerský, ale priateľský vzťah.
Ale aby to bolo dokonale osudové, napíšem ešte, že začal, keď tranzitujúca Venuša prechádzala cez môj južný uzol. A to úplne presne. -BIGEYE-

Každopádne bez ohľadu na to o aký vzťah ide, má všetky prejavy transformačného vzťahu. Vďaka nemu poznávam seba a svet okolo tak nejako po novom. :)
neznámy
neznámy | 21.5.2014 00:13
Veď práve...transformačné energie sa kľudne dajú nazvať osudové.
Osud je neustála transformácia. :)
neznámy
neznámy | 21.5.2014 08:34
Ahoj. No ja zasa v karmu a minulé životy verím, takže v tomto prípade mi tieto aspekty dávajú obrovský zmysel. ;) Ja tie vzajomne aspekty Saturna a Venuše medzi nami pociťujem ako BLOK, kt. nám nedovolí pred sebou príliš odhaliť svoje vnútorné pocity a tak to vzbudzuje dojem odmeranosti a chladu, on je tiež slnečná Panna, ja Kozorožec, čo sú celkovo chladné znamenia. Ja inak nemám vôbec problém rozprávať o sebe a o tom, čo cítim a pod., ale pri ňom mám s tým sakra veľký problém. Saturn tam robí tie obmedzenia v citovej oblasti, no zároveň vytvára pevné väzby. Navyše ja mám Saturn v radixe v 7. dome a teraz mi tam aj tranzituje.
Ešte ten sextil medzi mojím Saturnom a jeho Slnkom pôsobí asi tak, že ja mám za neho akýsi pocit zodpovednosti a tiež silný pocit, že nech sa deje čokoľvek musím v sebe nájsť dosť trpezlivosti a sily a prekonať to.

Taktiež je tu strach o stratu vlastnej nezávislosti a slobody, tak ako u mňa, tak aj u neho. Silný Urán v oboch radixoch. On má totiž veľmi tesný aspekt Venuša trigón Urán (0°20´) a Slnko kvadr. Urán (2°24´) a neznesie akékoľvek zväzovanie vo vzťahu a city zväzujú, lenže s tými saturnovskými väzbami aké máme medzi sebou je to dosť problém. Neviem ako to je s tou žiarlivosťou, ja mám dominantné Pluto takže u mňa určite sa vyskytuje nejaká žiarlivosť, ale viem to ovládať, u neho som zatiaľ nič také nepostrehla, ale zatiaľ na to nemal ani dôvod. Má tú Venušu inak v Levovi a vládne jeho Asc.

Čo si spomínal tie tesné spojenia traspersonálnych planét na hl. osy, tak máme tesný aspekt jeho Mars trigon môj Asc. (0°48´), takže tá príťažlivosť tam je určite veľmi silná.

V každom prípade som sa s niečím takým ešte u muža nestretla, čo by ma tak ovplyvnilo a celkovo som sa tým vzťahom dosť zmenila a určite aj on. Rozhodne ten vplyv transpersonálnych planét na osobné planéty má obrovský význam a môžem potvrdiť, že to človeka dosť radikálne zmení. -YES-
neznámy
neznámy | 21.5.2014 08:35
Hmm, zaujímavé... netušila som, že "osudový" muž s takou synastriou s Tebou môže byť len kamarát. -LOL- Určite tam máte niečo z minulých životov, to je bez pochyby.

Ešte k tým mojím konštaláciam. Je zaujímavé, že takmer vo všetkých prípadoch vytvárajú tie aspekty moje transpersonálne planéty s jeho osobnými planétami, ktovie, čo to značí?
neznámy
neznámy | 21.5.2014 11:23
Myslím, niekde sa o tom píše, ale nespomínam si kde.
Ten koho osobné planéty sú takto v synastrii aspektované, by mal vzťah prežívať intenzívnejšie, osobnejšie ako ten druhý.
neznámy
neznámy | 21.5.2014 12:46
Hmm, ktovie... ja to pocitujem dost intenzivne a on neviem, hoci su aspektovane hlavnej jeho osobne planety. No nic mi k tomu nepovie a zachovava navonok stoicky pokoj -LOL-.

Este ma napadlo k tej Tvojej synastrii, ze tam mate vlastne v pripade Merkura v aspekte s Neptunom neharmonicke aspekty a podla toho clanku je taky vztah zalozeny na nerealnom videni a zhodnoteni toho druheho, akoby tam bola akasi "hmla"medzi vami a nedovoli vam vidiet vas skutocnych takych, aki naozaj ste. Navyse su tam tie aspekty prave s tym Merkurom a Merkur je prave planetou, kt. predstavuje nase rozumove schopnosti a myslenie. Toto je len moja domienka na zaklade toho co som si precitala, takze neviem ci to je tak aj naozaj u vas, no celkom by ma to zaujimalo. -CONFUSED-
neznámy
neznámy | 21.5.2014 14:18
Je pravda, že zdvojený aspekt medzi Merkúrom a Neptúnom tam je, ale už patrí medzi volnejšie , dôležitejšie je to spojenie Pluta a Merkúra, tam je to tesné do jedného stupňa.
Zrejme tá oblasť myslenia, ktorá náleží k Merkúru ma silný transformačný potenciál,
čo podporuje aj zdvojený aspekt Pluto - Slnko.
Krajina neznáma pred nami. :)
Ale čo sa týka oblasti ktorá tak nepodlieha rozumu, tam je to dokonale zladené všetko v presným aspektoch. Aj ked nie zdvojených. Okrem jedného, Luna - Urán.
Luna trigon Luna
Luna trigon Jupiter
Luna sextil Uran
Luna konjunkcia Neptún

Myslím, že je to priam učebnicová synastria, dám si to patentovať. :D
neznámy
neznámy | 23.5.2014 12:30
ZláZuza-ego:D vedela by si mi poradiť?zakopávám o človeka s ktorým mám vzájomne môj saturn štvorec venuša jeho saturn sextil venuša má to hlbší význam?aspekty sú presné do stupňa ďakujem-FLOWER-
neznámy
neznámy | 23.5.2014 12:57
No tú kvadratúru mám aj ja v mojej synastrii s jedným mužom a tiež konj. Saturn-Venuša, takže poviem Ti jedno, len tak sa toho muža nezbavíš, aj keď fyzicky spolu vôbec nemusíte byť... ;)
neznámy
neznámy | 23.5.2014 13:06
Veľavážené dvojnásobné levíčatko /tým pádom samozrejme bez ega :D /
Ak mi moje ego dobre hovorí, tak to bude mať určite hlbší význam. Obzvlášť ak sú to presné aspekty.
Ale už ti napísala tisha svoju osobnú skúsenosť a treba si pozrieť celú diskusiu, napríklad aj Xibalbu a jej aspekty Luny a Saturna v synastrii.
neznámy
neznámy | 23.5.2014 13:15
Hmm... ešte k tým Tvojím unikátnym zdvojeným aspektom, myslím, že je to fakt jedinečná kombinácia a výnimočná tiež, keďže sa to týka všetko Luny tak obaja z vás myslím, že budete ten vzťah veľmi citovo prežívať a vnímať.
Vážne by si si to mala dať patentovať, prípadne o tom popísať podrobnú analýzu, čo tieto vzájomné aspekty vyjadrujú. Gratulujem (nemyslím to vôbec ironicky) :)...
neznámy
neznámy | 23.5.2014 18:07
Veď to!ani sme neni ale myslela som že je nadobro prec a aha ho sused môj zrazu
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...