mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

Sú tu samí odborníci...

neznámy
neznámy | 17.8.2016 22:54
to není nešťastný horoskop, je to horoskop moderní svobodomyslné ženy, která je vnímavá, vybavená bohatou představivostí, ale silně ovlivnitelná, příliš ve vleku ostatních lidí (většina planet je na západě-výrazně východně je jen Pluton)
Ona
Ona | 18.8.2016 20:28
Myslím, že v politike ani nie, skôr na úrovni filozofickej a názorovej - a môže pozitívne vplývať na národné povedomie svojich poslucháčov.
Jej povolanie je umelecké.
martinbd
martinbd | 19.8.2016 18:11
Ak predpokladám, že čas narodenia je správny, čo ako z mojej praxe vyplýva, nie je pravidlo, najdôležitejšia oblasť v tomto horoskope je IX. dom, pretože je najsilnejšie obsadený (3 planéty, plus dračia hlava), ale hlavne je tam Slnko, ktoré je navyše doma v Levovi a je tam druhý vládca ASC (keďže je ASC na konci Váh, tak je potrebné brať do úvahy aj vládcu Škorpióna, teda Mars), takže Slnko a vládca ASC sú v danom dome, čo tiež zosilňuje význam tohto domu, pretože sú to v horoskope najdôležitejšie prvky. Tento dom, ako je známe, súvisí buď s filozofiou, náboženstvom, alebo štúdiom, alebo cestovaním, takže okolo toho by sa mohol točiť život tohto človeka. Navyše Merkúr v IX. dome a dobre ožiarený plus Jupiter v Blížencoch implikuje talent na cudzie jazyky.
neznámy
neznámy » martinbd | 22.8.2016 12:11
Martine,nebylo Vás dlouho slyšet,to je dobře,že jste tady.
Rád čtu Vaše příspěvky.
neznámy
neznámy | 28.8.2016 02:01
ja myslím, že je skôr literárne nadaná, / po predkoch zrejme oboch/ ale môže byť aj vytvarne...asi oboje...trochu neriadená strela, ...na jej škodu,zvyknutá na luxus a na výhody, preto tvrdohlavá, náladová..neprejavuje sa priamo...vie, čo chce, ale je lenivá alebo skôr pohodlná...má bohatý duševný život, doma to s ňou asi nie je ľahké....mala by viac túžiť niečo dokázať/ a mohla by / ako po peniazoch...bez práce
neznámy
neznámy | 28.8.2016 02:01
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...