mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Rozvod (rozchod) v horoskopu

neznámy
neznámy | 15.4.2014 14:44
Zajímalo by mne jestli je vidět v radixu a taky v tranzitech rozvod.....
V jakých znameních, domech a aspektech by se to mělo projevit......
neznámy
neznámy | 15.4.2014 17:18
Ahoj.No toto by aj mna zaujímalo...Ja som sa inak minulý rok rozisla s priateľom po dlhorocnom vzťahu a mala sim vtedy niekedy tranzitujuci Saturn na mojom Plute v 7. dome, mam tam aj Venušu.Krizu vo vzťahu sme vsak mali uz dlhšie,no stale sme sa to snažili zachraňovať.Potom mi prišiel ten Saturn do 7. domu a to ma zrejme spolu s Plutom donútilo konať.
Tiez som pocula,že pri tranzite Pluto kvinkunx Venuša hrozi rozchod.
neznámy
neznámy | 15.4.2014 17:22
mne saturn na pluto ale nam to uz hodne dlho pretym neslo akonahle mi saturn sadol na pluto tak to bolo rozhodnutie z minuty na minuty ....
neznámy
neznámy | 15.4.2014 18:22
No presne tak nejako to aj u mňa prebehlo :)....Dlho to uz medzi nami bolo zle,ale nevedela som sa nejako dokopat k definitívnemu rozhodnutiu a ten tranzit dal tomu definitívnu bodku.
neznámy
neznámy | 15.4.2014 18:32
Radix
Pluto v 7.dome.
Urán v 4.dome.
V mužskom horoskope neharmonicky aspektovaný Mesiac/Urán
V ženskom horoskope neharmonicky aspektované Slnko/Urán
Venuša v konjunkcii, opozícii alebo v kvadratúre s Uránom.

Tranzity
Neharmonické tranzity Jupitera môžu naznačovať právnu záležitosť.
Rozvod/rozchod môže naznačovať v mužskom horoskope tranzit Uránu v neharmonickom aspekte na Mesiac.
V ženskom horoskope to môže naznačovať tranzit Uránu v neharmonickom aspekte na Slnko alebo Venušu.

A to ešte existuje X možných konfigurácií než len pôsobenie Uránu...


Aspoň si myslím, že som to napísala správne :).
neznámy
neznámy | 15.4.2014 18:42
Tak jak vidím, tak v roli budou hlavně sedmé domy a venuše....
neznámy
neznámy | 15.4.2014 18:50
Četla jsem, že i radixové postavení 12d váhy, že značí rozvod a nešťastné manželství......
neznámy
neznámy | 15.4.2014 18:58
To neviem. Ja som zase čítala, že najviac rozvedených je Strelcov a najmenej sa rozvádzajú Panny, Váhy a Ryby :).
neznámy
neznámy | 15.4.2014 19:03
Zajímavé u těch střelců.....jsou to svobodomyslní lidé a svojí svobodu si nenechají vzít, tak možná proto.
Prej i hrot 7d v podvojném znamení Ryb, Blíženců, Střelce dává vícero manželství.;)
neznámy
neznámy | 15.4.2014 20:37
V tranzitoch a direkciách sa obvykle objavuje samotné odumieranie vzťahu už oveľa skôr, ako dôjde k rozvodu /ak sa bavíme o dlhodobom vzťahu/.
Ak sa niečo ťahá na rozvod už dlhší čas, tak samotný akt rozvodu už vôbec nemusí byť v tranzitoch, ani progresiách vidieť.

A to odumieranie môže u každého vyzerať inak, pretože každý si vzťah stavia na niečom inom, niekto na istotách, niekto na citoch, niekto na sexualite, niekto na majetku a tak ďalej. Takže si myslím, že to môžu vyjadrovať tranzity na planéty, ktoré v natíve tieto hodnoty zobrazujú a nemusí to byť vždy jednoznačné.
neznámy
neznámy | 15.4.2014 20:50
Ale zase čest výjimkám:D, mám Venuši v opozici na Uran s Plutem v 7.domě - prý stoprocentně rozvodové aspekty a žiju v jednom ( z mé strany věrném) vztahu již 30 let.
No a můj muž má hrot 7.domu v Rybách a je stále se mnou - u nás se to ale realizovalo jeho dlouhodobou nevěrou -NOOO-, rozvést se prý nikdy nechtěl. Za sebe musím přiznat, že po letech dlouhého "zbožňování" z mé strany (Venuše v Rybách,)kdy byl pro mne idol a dala bych za něj život, po provalené zradě z toho piedestalu spadl a už nikdy se na něj nedostal....A dnes se u mne můj aspekt Venuše v opozici na konjunkci Urana s Plutem projevuje v občasných "záchvatech zpytování mysli" kdy si říkám, zda jsem udělala správně, když jsem mu dala druhou šanci. Nechci malovat čerty na zeď, ale už nikdy nebudu říkat nikdy, třeba ten aspekt nakonec bude mít navrch...?-CONFUSED-
neznámy
neznámy | 15.4.2014 20:52
Akurát posledné dni sa viac vŕtam v direkciách vzhľadom k vzťahom.
Občas ostávam v nemom úžase ako presne zrkadlia tému vzťahu a jeho vývoj aj dlhoročný.
neznámy
neznámy | 15.4.2014 20:54
Aj ja som to robila, keďže som mala zatiaľ len jeden vzťah a to dlhoročný, v podstate stále pretrvávajúci, aj keď problémový. Tiež práve direkcie mi prišli ešte presnejšie ako tranzity, hlavne čo sa môjho vnútorného rozpoloženia týka....
neznámy
neznámy | 15.4.2014 20:59
Kdo ví ..... co tě ještě krásného v životě čeká ......:)
neznámy
neznámy | 15.4.2014 21:05
Děkuji za podporu, ale momentálně jsem na dně sinusoidy, tak jsem zvědavá, kdy se zase odrazím(e) ode dna...
martinbd
martinbd | 16.4.2014 06:52
Ono to tak jednoznačné nie je, môže mať niekto rozvodový horoskop, ale nerozvedie sa, dajme tom, lebo je katolík, môže nastať rozchodový tranzit a tiež, nemusí meniť partnera, ale zmení seba. Ale tak kritické mi prídu tranzity Urána, Pluta, Saturna na signifikátorov 7. domu, ale je to individuálne. U ženy to môže byť aj tranzit na signifikátorov 10. domu.
neznámy
neznámy » martinbd | 16.4.2014 14:14
Dvě ženy co jsou rozvedené, měly obě v radixu slunce kv. uran, jedna ještě pluto kv. venuše v blížencích, je rak na sluníčku.
Druhá asc. rak, venuše v beranu v kv. na saturna a marse, odcházela a vracela se, dokonce i po rozvodu byla s mužem ještě rok, když jí vstoupil pluto do 7d a taky tranzit. aspekt uran koj. měsíc, saturn tranzitní ve 4d, tak to bylo definitivní odešla navždy.....
Obě se to snažily dlouhodobě ustát kvůli dětem a rodině.........
neznámy
neznámy » martinbd | 16.4.2014 14:18
Kamarádka v radixu asc. rak, urana a pluta ve 4d, venuše přesný aspekt kv. uran a pluto kv. venuše, jak jí šly tyto tranzity tak řešila manželskou krizi, které následovala manželská nevěra né z její strany, odešla na 3 měs. od manžela, ale nakonec se vrátila..... nějak to ustáli......
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » martinbd | 16.4.2014 14:21
Myslím si takmer presne to isté... Ale neprihliadala by som len na vierovyznanie, lebo dnes už ani katolíci tak nepozerajú na to, či bola svadba v kostole... v mojom okolí poznám strašne veľa rozvedených aj z generácie mojich rodičov a aj z mojej generácie... to musí aj v niečom inom. Povaha, ktorá je prispôsobivá, a dokáže žiť aj "naoko" v manželstve, alebo osoba, ktorá len nechce ostať sama, tak sa nerozvádza... poznám takého muža osobne, ale neviem jeho údaje :/.
Mňa skôr zaujíma, čo sa môže udiať u človeka, ktorý je ešte slobodný ale zadaný, keď mu príde Urán na hrot 7. domu... rozvod nemá byť z čoho.. môže byť aj svadba? :D Urán predsa znamená aj inovácie, nie?
neznámy
neznámy | 16.4.2014 14:41
Ešte k tejto téme by ma zaujímalo, či sa nejako v radixe a tranzitoch prejavuje nevera, resp. sklony k nevere v partnerskom živote?...alebo, je to len náhoda? -NOSMILE-
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...