mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Rozvod (rozchod) v horoskopu

neznámy
neznámy | 18.4.2014 16:30
Jeden muž, o kt. mám vážny záujem a je v dlhoročnom vážnom vzťahu, má tieto tranzity na rozchod, aspoň mne sa to tak vidí. Viem však, že v tom vzťahu nie je dlho spokojný a neklape mu to s jeho priateľkou, tak má teraz presne tento tranzit Urán (7. dom) v trigóne s Venušou (11. dom), navyše má tranzitujúce Pluto (4. dom) kvinkunx Venuša a tranzit Neptúna v 5. dome. No som zvedavá, čo z toho bude... v každom prípade mi to nepripadá vôbec ako náhoda tieto tranzity a myslím, že to naznačuje zmeny v jeho partnerskom živote.



hm ,ale treba pozerat aj na to ako dotycní pracuju so svojim radixom kazdý pracujeme na inej urovni takže aj rovnaký tranzit u kazdeho moze inak prebehnut
neznámy
neznámy | 18.4.2014 18:04
Iste,to mi nemusíš hovoriť :)....a niektorí s radixom a svojimi aspektami nepracujú vôbec,lebo ani netusia,že nieco take ako radix existuje ;). A tiez každého radix je jedinečný a individuálny,preto neviem či ma vôbec význam vŕtať sa v cudzích tranzitoch.
neznámy
neznámy | 18.4.2014 18:09
no tak ja viez je je nejaky radix aj ze su tam nejake planety ale ajtak netusim co snimi:D:D:D
neznámy
neznámy | 18.4.2014 18:41
Hehe, no asi tak :)...tak uz len poznať svoj radix do hĺbky,vedieť čo znamenajú vsetky planety a aspekty v ňom je umenie a tiež učenie na celý život.Nie to ešte vedieť sa vysomarit v cudzom radixe a tranzity a direkcie to je uz maximálne vysoky level :D...takže pekne pomaly a zasa odznova ;).
vandalka
vandalka | 18.4.2014 20:43
Obcas sa mi zda, ze sa rozpravam sama so sebou..s druhym svojim ja.. :)
Jj, mnohi muzi su pohodlni a ostavaju aj v nefunkcnych vztahoch (aj mnohe zeny), ale niektori sa zas len domnievaju, ze chcu nieco ine a ked to skusia, nakoniec zistia, ze su vlastne spokojni..potrebovali len nejaky impulz zvonku, aby si to uvedomili. Ale je to pripad od pripadu, jeden par sa na to vykasle, iny to prezije, dalsi to skusi a rozpadne sa po case...to dopredu vediet nemozeme a cakat mozeme aj zbytocne (alebo aj nie :) )
Drzim ti (uprimne) palce...nech to dopadne, ako chce, nech si nakoniec spokojna -FLOWER-
neznámy
neznámy » vandalka | 19.4.2014 12:24
No jo, to je pekne na zivote, ze nic nie je uplne rovnake a ja si vzdy proste poviem, co ma prist, to pride...Ked je clovek vyrovnany, ma rad sam seba a vyzaruje zo seba spokojnost, tak si to aj k sebe pritiahne. Pritahujeme to, co vyzarujeme, v tom je ta krasa -YES-...
Dakujem, pekne od Teba. Nech uz to dopadne akokolvek, v kazdom pripade je to muz, na kt. sa mi oplati pockat (ale nie cakat cely zivot, za to ziadny chlap nestoji ;)...). Podobne Ti zelam nech najdes svoju spriaznenu dusu, al. aspon takeho chlapa, akeho si vysnivas -HEART-.
neznámy
neznámy | 19.4.2014 12:33
Děkuji za příspěvky a názory......-FLOWER-

A taky si myslím, že když je člověk vyrovnaný má se rád , najde se a vyzařuje spokojenost, charizma, tak si k sobě přitáhne spřízněnou duši.....:) A ano čekat celý život na chlapa-ROLL--WALL- taky si myslím, že za to žádný chlap nestojí.....
neznámy
neznámy » vandalka | 19.4.2014 12:38
Taky si myslím, že někdy v životě člověk může sejít z cesty hledá se a nakonec
zjistí, že udělal chybu a chce se vrátit a vše napravit, ale někdy už není cesty zpátky a třeba je pozdě, ale zase někde se to ještě "zmátoří" a "znovuzrodí" a vztah se třeba ještě posílí........ale každý jsme jiný.......:)
vandalka
vandalka | 20.4.2014 23:15
:) su muzi, na ktorych sa oplati (chvilku) pockat...ja tiez takeho jedneho poznam ;)
neznámy
neznámy » vandalka | 9.5.2014 12:13
kolko je to chvilka?-WINKIE-
vandalka
vandalka | 9.5.2014 15:04
to tak vediet! -ROFL- asi kym sa ti chce...
neznámy
neznámy » vandalka | 9.5.2014 15:51
mne už sa nechce nič a už vobec nie vyčkávať na chlapa-NOOO-
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...