mesiac
Nedeľa, 28.4.2024
Meniny má Jarmila

Astrológia a horoskopy - 

prosím astrológov aj numerológov o ich názor na tento dátum

neznámy
neznámy » Durgadevi | 13.3.2016 20:16
No já ti něco řeknu.
Sice o mrtvých jen dobře, ale já bych si od něj nenechal vykládat ani horoskop pro svoji kočku. Podle toho co mám za info od známých kterým věřím že to zažili.
A jestli řekl že panny jsou chcípáčci pak to jen potvrzuje že Baudyš byl mimoň.
neznámy
neznámy » Durgadevi | 13.3.2016 20:34
Neverim vlastním ociam a to ty vykladas ludom aj za peniaze????
Bosch pozna riaditela so Slnkom v Panne a ty usudzuješ podla toho Slnka, ze je ten clovek hodne vystresovany? Ty, aj pan Antonín Baudyš starší by ste si mohli "svojho casu" podat ruky, popriat vsetko dobre a velmi rychlo skoncit s astrologiou... Pre dobro ostatnych...
neznámy
neznámy | 13.3.2016 20:35
Osobní zkušenost nemám, ale já naopak slyšela, že byl výborný astrolog a jeho paní taktéž...-WINKIE-
ale vím, že např. konjunkce uznával jen přesné , tj. nula stupňů, nějaká minuta...(bez zohlednění světel, která mají větší orbis např. , apod.), tak nevím....-ROLL-
neznámy
neznámy » Durgadevi | 13.3.2016 20:39
Tiež si myslím o tých pannách, ze niesu veru "chcípačci"...možno súdil podľa nejakej konkrétnej skúsenosti s takýmto človekom-pannou, nedáva mi to zmysel, veď Baudyš st. je vraj uznávaný astrológ,aspoň teda bol...
Práveže naopak, panny sú dosť tvrdé a chladné, nekompromisné a náročné. Ja osobne mám asc. v panne a zdám sa vraj neprístupná a chladná...taká ľadová kráľovna-LOL-. Veľa ľudí mi povedalo, že sa ma báli aj osloviť, až sa so mnou zoznámili, potom to bolo celkom iné...objavili moje račie slnko.
Mám mamu aj brata so slnkom v panne. Sú autoritatívny, prísny a vzbudzujú svojim správaním rešpekt u okolia...Matka je už dlho na dôchodku,ale keď pracovala, dokázala sa aj bez vyučenia dostať svojou manuálnou zručnosťou na pozíciu majsterky v nábytkárskom závode. Brat je veľmi ambiciózny a je taktiež na vedúcom poste v automobilovom závode.
Ja by som teda osobne nechcela byť vedúci pracovník, ale ak príde niekto cudzí k nám do práce, tak jeho pohľad a kroky smerujú hneď ku mne s otázkou, či to tam vediem-LOL- Neviem prečo sa mi deje , že ma považujú za autoritu...naozaj to bude asi v tom ascendente:)
neznámy
neznámy | 13.3.2016 20:43
jestli to nebylo myšleno ze zdravotního hlediska....já kdysi byla na semináři zdr. astrologie a tam např. byl zmiňován asc. Panny jako nejvíce náchylný k nemocem. A mám v rodině dva lidi s tímto asc. a je to pravda, že schytali (chytnou) kde co, dokonce onkologické onemocnění 2x (pokaždé jiný typ)
damara
damara | 13.3.2016 20:58
ja mám tiež ASC v Panne a zaatiaľ som vážne chorá nebola a verím, že ani nebudem
Durgadevi
Durgadevi | 13.3.2016 21:07
Bylo tady mockrát řečeno, že je třeba horoskop posuzovat jako celek. Rozložení prvků v živlech, podle kvalit, hemisféry, západ, východ, hore, dole, planety na osách. Souřadnost vládců, atd.
Durgadevi
Durgadevi | 13.3.2016 21:08
Ano, beru zpět, jenom podle Slunce se nedá posuzovat. To musím znát horoskop jako celek.
neznámy
neznámy » damara | 13.3.2016 21:11
tak to je dobře, já myslím, že to musí být podpořeno ještě i dalšími prvky a tranzity (Pluto, Saturn, Uran), což ve mnou zmiň. případě bylo.
neznámy
neznámy | 13.3.2016 21:15
Asi máš pravdu, nechala som sa ovplyvnit príspevkami o tých vedúcich pracovníkoch:)
Ale keď sa na to pozriem, z toho hladiska náchylností na nemoc, tak v podstate sú dva typy panny...tí čo dbajú o svoje zdravie, lebo panna je charakteristická týmto... je disciplinovaná, čo sa týka hygieny a životosprávy a takým sa choroby vyhýbajú.
Ale znamenie panny súvisí s trávením a nervami. Ak nieje panna v psychickej pohode tak svojimi extrémne rýchlymi premenlivými myšlinkovými pochodami a analyzovaním situácie si vlastne môže sama chorobu privodiť.
Veď každá choroba má v podstate svoju duševnú príčinu a spúšťačom práve spomínanej rakoviny je psychika človeka.
Uzavrem to tak, že panna má zo všetkých znamení najlepší predpoklad starať sa o svoje zdravie a najlepšiu schopnosť sa buď vyliečiť alebo sa naopak ak to psychicky nezvláda sa úplne zlikvidovať a to posledné dokáže urobiť iba myšlienkou...z tohoto pochádzajú tí Baudyšoví "chcípáčci"
Mohlo by to takto byť?:)
neznámy
neznámy | 13.3.2016 21:17
No pěkně jsi to shrnula, myslím, že takto by se to mohlo brát.:)
neznámy
neznámy | 13.3.2016 21:25
:)...napadlo ma to v súvislosti s tým, že v čom je to znamenie najsilnejšie, v akej oblasti, tak tam je aj jeho najväčšia slabina...skrátka sa porazí vlastnou zbraňou...:)
neznámy
neznámy | 13.3.2016 21:39
Taky myslím, žes tu Pannu dobře shrnula.
Ještě bych dodala ze zkušeností - životních, nikoliv astrologických, že jsou i panny, které velice dbají na své zdraví a dobře se, postihne-li je choroba i vyléčí, ale zároveň mi přijdou "tvrdé, odolné" jen zvenku, uvnitř si myslím není křehčejší znamení, náchylné na "psychické složení".
Ale není panna jako panna. :)
damara
damara | 13.3.2016 22:01
máte pravdu v tom, že psychická pohoda a pozitívne myslenie je to najdôležitejšie ja osobne som už prežila dosť ťažkých chvíľ a napriek tomu, že mám ASC v panne ma nijako nezlomili.
neznámy
neznámy | 13.3.2016 22:14
Ano:)...presne krehkejší na psychické složení...poznám to...mám v nej asc.-LOL- a moja mama- panna...hrá tvrdú...stará sa onkologoicky chorého otca, odmieta pomoc, vraj všetko zvláda a z času načas sa normálne zosype-NOSMILE-potom ju to akoby zazrakom prejde a zase znova dookola...

Myslím si , že každé znamenie je citlivé a krehké v hĺbke svojej duše:)...a nekomfort v tejto oblasti sa potom u takého človeka prejaví hlavne na tej časti tela, ktoré konkrétnemu znameniu prislúcha. A u panny sú to - nervy:)
neznámy
neznámy » damara | 13.3.2016 22:20
Treba ďakovať v tvojom prípade tvojmu slnku v škorpiónovi...vraví sa že ten jediný prežije aj atómový výbuch, mám v ňom Lunu. myslím, že práve ona má zásluhu na tom , že som taktiež toho dosť prežila bez ujmy:)
neznámy
neznámy | 13.3.2016 22:42
Pozor ten ředitel sice je úspěšný, ale má už operované koleno na artrózu tak nějak před padesátkou.
Otázkou je jak to jako panna prožívá celé.
Možná že je jeho povolání jeden velký stres.
Musí se hodně přizpůsobovat je nucen a jako u chlapa to může být velmi těžké.
Takže jezdí sice ve firemním audi s koženými sedačkami a bere spoustu peněz takže si nemusí on ani rodina dělat finanční starosti ale pakárnou je jak to celé udržet pohromadě po dobu celého života. To je stres děs. Muset neustále vyhovovat požadavkům představenstva a být volen i zespoda protože u nás musí být ředitelé z "lidu". Takže se z takového člověka časem nutně stává něco jako schizofrenik. Jedna strana hlavy kýve ano a druhá ne. A nikdo si toho nesmí všimnout.
Vím že mi to nikdo nenabízí ale když se kouknu na našeho prezidenta nechtěl bych být na jeho místě.
Kdyby byl aspoň trochu soudný nemohl by na post prezidenta nikdy nastoupit.
Národ se mu směje jako šaškovi za každé blbé slovo a že jich už vypustil.
Ale on je si jistej jako každý český pupík u televize že ví jak to je a podle toho jedná. Vede tlačenkovou politiku. Rozhled má že zná i krtečka. Jednou sáhl na Peroutku a už se mu to vymklo z rukou. Nevěda anebo záměr že trvá na svém že Peroutka byl "Versager"? Dyť je to jedno že? u nás v kocourkově. Takže může vlastně prezidenta dělat každý. Možná i ředitele. Já mám z toho zemanova prezidentování nervy více v prdeli než on sám. Zajímalo by mně jestli se zeman na prezidenta astrologicky hodí. Možná je to správný kandidát. Nervy jako řemen. -LOL-
neznámy
neznámy | 13.3.2016 22:49
No známí mají jiné zkušenosti.
Kamarádce řekl že je prý lesba. Nic takového bych ale u ni nemohl potvrdit.
Navykládal jí že je narozena o hodinu později než má udáno z porodnice.
Koukal jsem se na její horoskop a říkám si, kdyby tu hodinu posunula o jednu dříve pak by to sedělo. Tak se jí ptám jestli je si jistá tou hodinou že mi to nějak nesedí.
Tak přiznala že pan Baudyš zaúřadoval a přepsal její dějiny, věděl lépe než sestry v porodnici kdy se narodila.
Když jsem jí to vysvětlil tak pochopila že to bylo celé blbost jít k němu pro horoskop.
neznámy
neznámy | 13.3.2016 23:01
A řekl jí, na základě čeho posunul tu hodinu?
neznámy
neznámy | 13.3.2016 23:08
No ano. Měl svoji vizi. Rozumíš. parapsychologické schopnosti.
Stránka:
1 2 3 4 5 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...