mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Prepólovanie uzlov

neznámy
neznámy | 24.10.2013 17:43
mňa by tiež zaujímalo, kde sa dá zistiť, kedy u mňa nastalo v minulosti prepólovanie uzlov, vieš mi v tom poradiť?
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 24.10.2013 19:31
Ja používam program Starfisher. Tam sa dajú nastaviť aj karmické Dračie uzly. A čo ja som sa doteraz o nich naučila, že tam, kde "kráčajú", udalosti naberajú na význame a "mali sa stať". No a mne sa teraz Dračia hlava/Severný uzol pretne s Dračím chvostom. A prečo to beriem tak vážne je, že Dračiu hlavu mám v konjunkcii so Slnkom, ktoré mám dominantné... v opozícii s Plutom. Celé sa mi to udeje na osi 4/10. dom. Tak dumem, či sa presťahujem kvôli práci, alebo len tak, alebo nič nezažijem. Ale tak asi zažijem, lebo mám teraz Saturnom cyklus cez 4. dom.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 24.10.2013 19:41
A čomu je u teba vládca Mars a čomu Venuša a v ktorých domoch? U mňa sa nachádza Dračia hlava v konj. so Slnkom (dominantné) 10. dom a v opozícii na Pluto (4. dom). Téma Slnko Pluto je u mňa asi veľmi výrazná na úrovni podvedomia. Naposledy som mala tento úkaz keď som mala nejakých 9 až 10 rokov, ale namiesto saturňáckeho cyklu som mala ešte Pluto, a už vôbec netuším, čo sa vtedy konkrétne a smerodajné mohlo udiať :/
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 24.10.2013 20:37
Mám to také prekrútené. Mars je v 8.dome, ktorému vládne Venuša v 2.dome.
A Venuša je v 2.dome, ktorému vládne Mars z 8.domu.
Takže Pluto máš v konjunkcii s južným uzlom?
To budú asi tiež nejaké výrazné témy spojené s dávnou minulosťou a smerovaním.
Fíha, keď si tak pozerám tvoje postavenie planét, tak máš Slnko takmer na chlp presne tam, kde ja Venušu. Takže tvoja téma Slnko - Pluto - uzly, bude veľmi podobná tej mojej, Veuša -Mars -uzly. :)
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 25.10.2013 21:01
Ja si myslím, že to bude sťahovanie
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 26.10.2013 16:18
Lenže ja by som rada vedela, čo je to za téma. Stále jej nerozumiem :D Ja som akurát presvedčená, že moja minulosť ma na mňa obrovský vplyv, pre ktorý mám pocit, že sa neviem pozbierať a kráčať vpred. Ale paradoxne moja rodina a pár ľudí, ktorí ma sledovali, ako som vyrastala, mi dali najavo, že nečakali, čo dokážem urobiť so svojím životom v dobrom vzhľadom na moju precitlivenosť, slabšie sebavedomie, a rozbúrané rodinné pomery. A stal sa opak. Ale je tu aj druhá strana mince. Možno mám na to dosiahnuť viac, ale sama seba staviam do vopred prehratej pozície často... Zaujímal by ma tvoja životná téma :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...