mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

Přechod tranzitního Saturnu přes DSC

neznámy
neznámy | 16.5.2015 21:08
Jak jste vnímali tento aspekt? Brzy mně čeká...na DSC mám zároveň Lunu a bude mi tvořit také kvadraturu na Slunce....
martinbd
martinbd | 17.5.2015 09:37
Podľa mňa, Saturn na Lunu, alebo Slnko sú náročné tranzity, dokonca aj v harmonických aspektoch. Ak máš Lunu na DSC tak sa to asi bude týkať vzťahu. Ťaživé nálady, melanchólia, pocity samoty alebo aj potreba samoty, emočné bloky, ..., samozrejme aj z takýchto tranzitov sa dá vyťažiť, hĺbka duše, disciplína, odriekanie, ale určite nepatria k príjemným.
Dogi
Dogi | 17.5.2015 11:11
Mám Saturn v Rakovi na poslednom stupni a v konjunkcii s Asc v Rakovi a s Lunou v Levovi. Dôležité je, ako máš Saturn postavený v radixe. U mňa je pomerne špatne. Okrem iného, môj Saturn prináša problémy v rodine a hovorí čo to aj o mojich rodičoch a ich výchove a vzťahu so mnou. Keď mi šiel cez Dsc a aj opozíciou na Lunu a Saturn, mala som 14 rokov. Takže vtedy vyvrcholily konflikty medzi mojimi rodičmi do takej podoby, že došlo k rozpadu rodiny a k úplnej zmene mojich vzťahov s nimi. Bolo to ťažké obdobie, keď som musela prevziať čiastočne rolu otca v rodine a zodpovednosť s tým súvisiacu. Pre 14 ročné dieťa mimoriadne ťažké obdobie.
Neviem aký je tvoj horoskop, tvoj vek a akú máš situáciu vo vzťahoch. Ale Luna a Slnko predstavujú aj rodičov, Luna niekedy môže byť aj dcéra, resp poukazuje na tvoje city a tvoj postoj k materstvu. Slnko môže byť otec, partner, prípadne iná autorita v tvojom živote, predstavuje tvoju osobnosť a energiu.
Nech už ti ten tranzit bude riešiť akékoľvek vzťahy, nebude to moc fajn obdobie a zasiahne ťa to na veľmi osobnej úrovni, keď tam bude zároveň konjunkcia na Lunu a kváder na Slnko.
joulutahti
joulutahti | 17.5.2015 11:57
nic prijemne, naozaj -ROLL-
mne teraz Saturn robi kvadraturu na Lunu a trigon na slnko teraz zacal...obidve planéty mam v 9.dome, tak uz chapem, preco sa mi nedari...jednak sa mi zle uci (mam tyzden pred posl.statnicou ) a tiez si hladam pracu v cr, narazam na same divne prekazky...-WALL- Ale na druhej strane ten trigon asi nie je az taky zly, v den kedy mi zacal som dostala dobre posudky ohladom dipl.prace :D

Ked mi zas Saturn siel cez asc, tiez sa mi rozbila rodina...A ja mam napr. Saturn celkom silny (v kozorozcovi, v sextile na asc.)...ale zatial najhorsie tranzity u mna suviseli s tym...
joulutahti
joulutahti » joulutahti | 17.5.2015 12:11
a uz sa neviem dockat , kedy mi zacne robit kvadrat na MC, co bude o chvilu...-THUMBSUP-
neznámy
neznámy » Dogi | 17.5.2015 13:38
Saturn mám ve 12.domě v trigonu na Slunce, Lunu a Pluto, v opozici na Neptun...tak nevím, nepovažuji ho za nějak zvlášť špatně postavený....
neznámy
neznámy | 18.5.2015 13:16
Docela brutálně. Tehdy jsem měla Saturn na DSC (tzn. podobně jako u tebe v konj. s Lunou + Dračí Hlavou), Pluto na ASC a obě planety mi házely kvadráty na těsné stélium Venuše/Mars (které mám v nativu na hrotě T-kv.) v opo na zmiňovanou Lunu/Dračí Hlavu a Jupiter/Uran. Samozřejmě padaly vztahy, děly se věci, které byly opravdu hodně tvrdé. Z druhé strany Pluto přes ASC je sama o sobě drsná záležitost plus "atak" na celé Téčko, takže se mi docela těžko odděluje co bylo "zásluhou" té či oné planety. Podle mě Saturn v interakci s Lunou je ve valné většině případů o trvalosti vztahů. Neperspektivní vztahy padají, perspektivní posílí. A tak vždycky postupně co pár let to ten Saturn prověřuje v konjunkcích, opozicích, kvadrátech. Zatím teda nevím o nikom pro koho by aspekt Saturn-Luna nebyl emocionálně náročný. Pamatuju si konj. a kvadrát a vždy to bylo těžké. Teď mi jde na ASC, takže do opozice. Můžu akorát říct: "Děj se vůle boží" :D Utěšuje mě, že to pravděpodobně přežiju, takže ... s humorem ;-)
neznámy
neznámy | 18.5.2015 14:06
Ahoj. Tak ja mám presne také postavenie ako ty. Lunu v konj. s Desc., ale zároveň je tam Pluto tiež v konj. s Desc. 7. dom mám plný planét. K poslednému môjmu rozchodu došlo, keď mi Saturn začal prechádzať cez Descendent a vstúpil do 7. domu, no problémy vo vzťahu začali zhruba v čase keď som mala Saturn v konjunkcii s Lunou. Pocity neistoty, nutnosť zmeny vo vzťahoch a tiež Saturn bol v konj. aj s Plutom, tak podvedomý tlak. Povedala by som, že ťa čaká dosť náročné obdobie pri tomto postavení, ale zasa nie nezvládnuteľné, je to na tebe ako si veci a pocity budeš prípušťať. Veľa šťastia.
neznámy
neznámy | 21.5.2015 08:13
Děkuji všem za odpovědi...já pokud se dívám zpětně na tranzity Saturna, vždy přinesly velké změny, ale obvykle z dlouhodobé perspektivy pozitivní...tak jsem dofala, že Saturn na Dsc by mohl třeba znamenat definitivní ukončení manželství, což bych si velmi přála (jsem již několik let v rozvodovém řízení) :)
neznámy
neznámy | 21.5.2015 09:53
Podľa toho, čo píšeš, tak myslím, že k tomu definitívnemu ukončeniu manželstva aj dôjde u teba. Nič sa neboj, Saturn nenechá veci len tak v stagnácii, ak nemajú vzťahy pevný základ a perspektívu do budúcnosti, tak prechod Saturna 7. domov nevydržia, takže hlavu hore, všetko sa vyrieši. ;)
Tiež môžeš počas toho obdobia, ako ti bude Saturn prechádzať cez 7. dom aj nadviazať nejaký hlbší a stabilný vzťah, takže možnosti sú otvorené. :)
neznámy
neznámy | 21.5.2015 20:45
Děkuji za povzbuzení :)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...