mesiac
Sobota, 27.4.2024
Meniny má Jaroslav

Astrológia a horoskopy - 

Planéty v retrogradite

neznámy
neznámy | 1.4.2014 12:32
Zdravím :).
Ako už všetci vieme, tak retrográdnosť je zdanlivý, cyklicky sa opakujúci spätný pohyb planét na oblohe. Zaujímalo by ma, či majú na vás nejaký vplyv planéty v retrogradite? Respektívne či cítite, keď planéta začne naberať spätný pohyb alebo retrográdnosť planét vôbec nepociťujete.
Ďakujem.
neznámy
neznámy | 1.4.2014 17:07
sledujem si to na tejto stranke http://antear.com/art_rx2014.html stalo sa mi pri r merkure ze som dva krat podpisal zmluvu a v praci som vydrzal iba par hodin.naposledy som v praci poslal diely spatnemu dodavatelovi.som roztrzity
neznámy
neznámy | 1.4.2014 20:57
Ja som si prešla veľmi podobnou situáciou. Tiež som v čase retrográdneho Merkúru podpísala pracovnú zmluvu a už po prvej odpracovanej hodine som vedela, že to bude môj prvý a posledný odpracovaný deň :).
neznámy
neznámy | 2.4.2014 10:37
Mám v nativu retrográdní Uran, Neptun a Pluto. Potáhnou mě společenské změny zpátky? Nevím, jak je častý současný retrográdní pohyb tří generačních planet najednou a jaký to má pro mě význam. Děkuji.
neznámy
neznámy | 2.4.2014 12:15
uran neptun pluto sú retrográdne tuším až pol roka, respektíve veľmi dlho a má ich retrográdne veľa ľudí. ale všeobecne postavenia pomalých, kolektívnych planét majú vplyv skôr na ducha doby ako na jednotlivcov. na jednotlivca majú veľký vplyv, ale len vtedy ak sú v aspekte na osobnú planétu/bod.

ale pri tomto ma napadla jedna myšlienka, že retrogradita týchto planét možno ovplyvní vnímanie kolektívneho myslenia masy. možno ľudia narodení počas retrogradity väčšiny kolektívnych planét nebudú automaticky plávať s myslením davu, nebudú sa slepo stotožňovať s trendom, ktorý udávajú masy, respektíve, ktorý nasledujú masy. retrogradita má schopnosť vojsť do vnútra a zamyslieť sa nad sebou, urobiť si retrospektívu a riešiť vnútorne nespracované zážitky z minulosti. povedal by som, že v takomto prípade budú mať ľudia väčšiu schopnosť zastaviť sa a poobzerať sa kam to všetko smeruje. netvrdím, že to tak je, ale to ma napadlo pri tvojich slovách "společenské změny"
neznámy
neznámy | 2.4.2014 12:51
Děkuji. Možná je tvůj popis pouhou myšlenkou, ale velmi přesně vystihuje můj vztah k životu. Na osobní planety má aspekty Uran, sextil na Mars a trigon Venuše a Merkur.
Pluto má sextil Neptun a trigon Saturn, Neptun má sextil Saturn.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 2.4.2014 14:00
Ja mám generačné planéty aspektované na osobnú planétu všetky. Pluto so Slnkom, Neptún s Marsom, Saturn s Merkúrom, Urán s Lunou...ešte aj Jupiter s Lunou... hm... tiež si kladiem otázku, do akej miery vnímam generačné zmeny, reakcie más... a všetky okrem Jupitera sú tieš retro v mojom natíve...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...