mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Neumím se radovat

neznámy
neznámy » Claire | 9.2.2017 20:34
že by nějaká forma emoční oploštělosti?
neznámy
neznámy | 11.2.2017 23:28
Ďakujem vám za pekné príspevky, aspon úmev na tvári som mal :)

Saffiyah - Ďakujem pozrem si to možno tam najdem niečo čo mi pomôže.. možno stači len zmenit nejak myslenie aj ked to je tážké, skôr nejake cvičenia alebo čaje. Mám doma ten čaj Ashwahadanga alebo ako sa to piše, tak skúsim ten, no už som skušal aj zelený čaj ten moc nepomôhol.

Lieky moc brat nechcem, uprimne mám k tomu odpor alebo čo.. možno to vie pomôcť ale vzhladom k tomu že ja by som tomu až tak neveril a skôr si vsugeroval do hlavy že mi to uškodi viac tak neviem či by mi to vážne pomohlo. Preto radšej nejak vyriešit problém inak ved nie vždy tu boli lieky a ak mali ludia nejake problémy psychické tiež to museli nejak vyriešiť, takže musím aj ja nejak touto cestou.

diké dakujem za rady, no ja sa viem rozkecať ale neviem či by mi to pomohlo.. no s tými kamaramti to je tak ako som písal žiaľ, aj ked často som spokojný aj sám, lebo viem že nemusím robiť veci čo nechcem, napríklad isť do mesta piť alebo niečo podobné.. ako ja si viem vypiť niesom zas uplna fajnotka ale ked proste nechcem čo ja vačšinou tak mi to pride ako zátaž, preto to je možno tak že nikoho nemam okolo seba ale nechýba mi to.. ja skôr hladám take proste zmyslaplne konverzacie ale aj tu mam odpor, pretože sa hanbim vyjadrovať city a taketo veci.. sice píšem teraz že hladam hlboke konverzacie atd.. ale keby sa to ma naozaj stať tak by som bol ticho.. takže tak.. Keby mam priatelku tam by som to už nejak zvladol lebo predsa chcem aby ma brala takeho aky som takže skôr či neskôr by som musel s pravdou von. Ďakujem aj tebe za rady no neviem či je to premna tak podstatne aby som napriklad hladal priatelov ja neviem prečo ale necitím moc potrebu mat nejakeho.. ja fakt neviem prečo.. je fajn mat nejakých ale ja už ani neviem čo by som robieval s nimi :D okrem piva atd.. ako viem šport.. a tak ale no však ja vybehnem na bike aj sam.. a nemusim robit kompomis alebo čo.. zabeham si sam.. doma si zacvičim aj sam.. ja už som asi bol tolko sám že už som si spravil taký režim kde mi ani netreba kamošov, ja viem je blbe to hovoriť viem že ich treba, berem to moc vážne.. take pivko s kamaratmi a kecat o kravinách spravý naladu, už ani neviem ako to napísať, neviem to moc vyjadriť xD aj tak ďakujem niečo si z tohto vezmem :) dufam že som nikoho nevynechal ak ano pardon, pekný deň. a dakujem ešte raz za pomoc. :)
Claire
Claire | 12.2.2017 08:57
Držím moc palce, aby si našel svou cestičku, jak z toho ven. Přátele potřebujeme, dlouhé roky jsem byla sama (nebo přesněji téměř sama) a jak píšeš ty, taky mi to přišlo, jako normální a měla jsem pocit, že mi to nevadí. Ale v koutku duše vadilo. Když se potom někdo najednou objevil, někdo s kým najednou všechny mé kecy o samostatnosti a nepotřebě komunikace šly do háje, to byl teprve vítr :D Neuzavírej se do sebe, jenom si tím sám uškodíš. Jak píšeš, sportuješ, z počátku postačí když budeš komunikovat klidně jenom o počasí :D, společném zájmu - sportu, o čemkoliv. On už se nakonec někdo vyklube do správného přítele -HEART-
marcie
marcie | 12.2.2017 09:31
tú Aswaghandu (ten je na dobrý spánok )skús, kúp si aj JATAMANSI, ten je na celkové uvoľnenie, tie čaje podporujú aj trávenie ... zelený čaj ja napr. nemôžem vždy, lebo je nabudzujúci a to mi nerobí dobre - potrebujem uveľnenie ... tiež kofeín mi nerobí dobre ... no však vyskúšaj a potom prípadne napíš, či pomohlo, držím palce :)
neznámy
neznámy » marcie | 12.2.2017 10:09
niekto tu nedávno písal že káva pôsobí o.i. antidepresívne, ja mám vedomosť i skúsenosť tiež opačnú, pijem pomerne veľa kávy, v obdobiach zvýšenej úzkosti automaticky zvyšujem dávky, čo však nemá antidepresívny efekt, ale práve naopak, je to skôr sprievodný jav depresie a vypnúť ten automat a naopak kávu obmedziť má priaznivý vplyv na môj stav :)

u nás sa pod názvom jatamansi predáva antidepresívna zmes mnohých rastlín vrátane jatamansi, táto zmes mne i mnohým blízkym pomáha, už pár rokov používam čistú rastlinu jatamansi, jej účinok by som nazvala skôr harmonizačný, má schopnosť navodiť rovnováhu a tým vyrovnať to rozkmitanie duševné, ktoré pri úzkostiach pociťujem, kým antidepresíva utlmujú, jatamansi skôr energiu dodá a tak má človek i silu riešiť situáciu (čo je podľa mojej skúsenosti pod vplyvom psychofarmák veľmi sťažené a tak sa človek často ocitá v bezvýchodnej slučke)

prekladač mi preložil jatamansi ako arália, pod názvom arália sa u nás dajú zohnať rôzne prípravky, ktoré som neskúšala

K nejvýraznějším účinkům patří účinek stimulační a tonický na centrální nervový systém.
Mojej mame jatamansi pomáha na stavy nízkeho tlaku slabosti spojenej s trpnutím končatín
neznámy
neznámy | 12.2.2017 10:18
Kde kupuješ Jatamansi teraz?
Je to ten ajurvédsky čaj?


Na mňa Jatamansi zapôsobil tak, že som sa cítila akoby som hrala v spomalenom filme. Keď si bežný priebeh dňa prehrávaš spomalene, bolo mi to až nepríjemné.
neznámy
neznámy | 12.2.2017 10:25
tú reakciu spomalenú myslíš po tej zmesi z obrázku, alebo z čistej jatamansi?
čistú bylinu kupujem v indickom ešope z ktorého si ju mala i ty veď :)
neznámy
neznámy | 12.2.2017 10:27
Myslím po tom čistom Jatamansi :)
Pamätám si, že si si kedysi aj kupovala tento čaj, preto sa pýtam.. :)
neznámy
neznámy | 12.2.2017 10:36
dlhodobý stres a vnútorné zovretie, melanchólia to je typ depresie, ktorú ak riešiš tlmiacimi antidepresívami tak nič nevyriešiš, u takého človeka jatamansi môže zaúčinkovať i takým uvoľnením, že sa vybehne bosí prebehnúť do dažďa a potom radostne umýva okná (ako som mohla vidieť :D) a áno o tomto krabičkovom bola reč, mám ho stále doma a občas ho použijem, ale ozaj málokedy, sú situácie, keď je táto zmes vhodnejšia ako použiť čistú aráliu :)
neznámy
neznámy | 12.2.2017 10:40
Asi ten čaj zkusím na ty okna.-ROLL-
neznámy
neznámy | 12.2.2017 10:43
:D-THUMBSUP-
neznámy
neznámy » Claire | 16.2.2017 01:25
Příčina asi bude, že Tě nikdo neobjímá nejlépe každý den :) kdy jsi byla naposledy v divadle? :) a co Tě opravdu hodně zahřeje na duši když vidíš či slyšíš?

já měla taky pocit, že mi nejde se radovat, je to těžkými na sebe navazujícími obdobími a to už si říkáš, jak se tak lehce a od srdce mohou lidi okolo smát a nejde Ti to.. ale zas se to zahojí a znovu se začneš smát :-) možná jen mít důvěru v život...
marcie
marcie | 16.2.2017 08:17
tiež som pila viac kávy, lebo som mala vždy nízky tlak, teraz ju obmedzujem, lebo mi zvyšuje úzkosť ... ja pijem občas JATAMANSI ten z krabičky, čo dala obrázok simetra a pôsobí na mňa ukľudňujúco, zaženie úzkosť a pritom neutlmuje - to skôr cítim po aswaghande, taký útlm, po jatamansi sa cítim dobre ... tiež mi pomáha vypnúť ten automat :)
neznámy
neznámy » marcie | 17.2.2017 00:06
budem musieť tiež vyskúšať,,,,objednám:)
neznámy
neznámy | 17.2.2017 00:53
-NOOO-
neznámy
neznámy » marcie | 17.2.2017 08:30
Neviem na koho nadviazať, ale vidím, že sa tu nespomína ľubovník.
Mala som na prvom pracovisku kolegyňu, ktorá čajom z ľubovníka riešila svoje depresie, alebo čo to bolo. Pamätám si ako nám hovorila, že ju niekedy priťahuje okno. Chuť skočiť.
Hovorievala, že po ľubovníku sa cíti lepšie, niekedy až euforicky. -NOSMILE-
Už aj názov tej rastlinky dáva jasne poznať, na čo je.
Stránka:
< 5 6 7
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...