mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Návrat Jupitera

neznámy
neznámy | 8.8.2017 07:19
Ahoj všem,jak jste prožívali návrat Jupitera,Jupiterovu konjunkci?Stalo se něco výjimečného?
neznámy
neznámy | 8.8.2017 10:23
Na jupiter pozor...ten sice obdaruvava, ale aj rad berie. Pri jeho tranzitoch bud vnimava a hlavne pokorna...:)
Je uplny opak saturnu. Ten vyucuje nazorne, nekompromisne, nic ti nedaruje len tak a ked niesi pozorny student, tak tresta. Nauci ta tym ako byt spokojny a stastny.
Jupiter ti da vsetko zadarmo, ale ako da, tak aj zoberie....z nicoho nic.-NOSMILE-...preco nie....ved si sa o to nezasluzil, je to vlastne jeho pravo:)
neznámy
neznámy | 8.8.2017 10:31
Ja som na návrat Jupitera do svojho znamenia VÁH čakala ako na spasenie ... čoskoro moje znamenie opustí a nestalo sa v mojom živote nič prekvapivé , ani pozitívne ani negatívne :)
neznámy
neznámy | 8.8.2017 11:11
jak víš že se o to nezasloužil? -ROLL-
neznámy
neznámy | 8.8.2017 11:12
spoustě lidem se nestane v celém životě nic překvapivé ....
neznámy
neznámy | 8.8.2017 11:40
Děkuji za reakci.Spíš jsem myslela jestli přijde nějaké odlehčení.Letos mě už dvakrát tranzitovalo Pluto v trigonu na saturn,dvakrát saturn v kvadrátu na pluto a od 14.4 do 20.8. neptun v kvadrátu na merkur.
neznámy
neznámy | 8.8.2017 11:45
Taky ho mám ve váhách .Jaké jsi měla tranzity od Jupitera?
neznámy
neznámy | 8.8.2017 14:16
aktuálne mám Jupiter v konjunkcii s Merkurom a Saturn v trigone s Jupiterom :)
neznámy
neznámy | 8.8.2017 14:56
Návrat nevím, jsem astro téměř nevošoupaná.
Ale sotva mi včera skončila jedna hustá kvadrální krasojízda, hups a jedeme nanovo. Jupiter opozituje mého Jupíka a moc velká hitparáda to není.

Karma není zdarma - pravil kdysi moudře Bosch - a pravdu děl.

Občas dobít baterky na kapačkách, ale hlavně děkuju, že jsem tuhle jízdu opět přežila...

-PUH-
neznámy
neznámy | 8.8.2017 16:17
mě od září čekají tranzity:jupiter sextil ascendent

jupiter konjunkce jupiter

jupiter trigon slunce
Někde jsem četla,že se tranzity projevily až ke konci.Pak písni jestli Ti tranzity něco přinesly.:)
neznámy
neznámy | 8.8.2017 16:26
Neviem ani aka konjunkcia ta caka...jupitera s cim?...., a tranzit pluta a satuna je citit ked tak na osobne planety, bolo to az tak zle?...pretoze tie iste tranzity prezivali vsetci ludia v tvojom veku....
neznámy
neznámy | 8.8.2017 16:35
V astrologii je vseobecne zname , ze dobre aspektovany jupiter a ked je este v dobrom postaveni je vlastne stastena...tomu cloveku idu veci v tej ktorej oblasti tpv. od ruky, ani sa nemusi namahat...to su tie dary pri narodeni:)...mas nejake aj ty?..:)
....alebo co si nevydres nemas?-PUH-
neznámy
neznámy | 8.8.2017 16:38
konjunkce jupitera s jupiterem,tak hodně lidi se trápilo a to dost,jinak jsem se ještě neptala ale jedna spolužačka letos se 4 krát rozešla se svým přítelem,já to mám s dětma,asi proto,že pluto mi jde 5 domem i saturn
neznámy
neznámy | 8.8.2017 16:52
Som nevsimava, pises to v nazve predsa-LOL-...takze navrat jupitera caka aj mna, nieco po tebe, ale myslim ze to bude len take light uvedomenie si jeho posavenia v native a ak mas nejake dary o ktorych ani nevies, tak ich prave teraz mozes uvidiet a vyuzit:)...
neznámy
neznámy | 8.8.2017 19:17
Jasněže mám jupiter první planeta lokomotivy jede vstříc šťastným zítřkům neustále.
neznámy
neznámy | 8.8.2017 21:10
Pluto a Saturn v 5., (už to začne ve 4.), je vážně mizernej - taky jsem měla opravdu velké nepříjemnosti s dětmi.
neznámy
neznámy | 8.8.2017 21:17
Tak mně Jupiter do Vah přinesl mnoho dobrého, tranzitoval 4. domem, n. 5. domem, a hodně se změnilo. Ale tranzitoval v konjunkci na osobní planety, SL, L, Mer, a Neptuna.
I mně překvapil, ovšem - pomáhala jsem mu, a hlavně, ostatní tranzity nebyly v žádném přímém rozporu s těmito záležitostmi. - zatím jsem ráda...
Já aspekty na osobní planety pociťuju nejsilněji - jak píše Diké - Pluto, Neptun na saturny apod., to moc neberu "osobně".

Tak myslím, že ti "něco" přinese také spíše v aspektech na osobní planety, a to tě čeká-FLOWER-
neznámy
neznámy | 9.8.2017 06:32
Ja mám Pluto a Saturn v 4. a čakám, že keď mi odtiaľ odídu všetko sa snáď o niečo zlepší, a tu teraz čítam, že to bude ešte horšie ? :) -CONFUSED-

Môžem sa spýtať v akom zmysle si mala s deťmi nepríjemnosti? Bolo to nejaké odcudzenie, prípadne niečo vážnejšie?

K Jupiterovi: ja som mala naposledy návrat Jupitera, keď som štátnicovala na bc. A môžem povedať, že hodnotenie mojej bakalárskej práce aj skúšok dopadlo nad moje očakávanie. Mala som asi viac šťastia ako rozumu, veľmi dobrú vedúcu bakalárskej práce..., neviem teda či za to mohol Jupiter, ale keď sa na to spätne pozriem, asi to tak bolo.
neznámy
neznámy | 9.8.2017 08:37
V astrologii je vseobecne zname , ze dobre aspektovany jupiter a ked je este v dobrom postaveni je vlastne stastena

A keď je Jupiter RETRO ?? :) aká šťastena je potom ? :)
martinbd
martinbd | 9.8.2017 09:56
Neviem čo sa stalo na presnú konjukciu, to podľa mňa ani nie je také dôležité, lebo čo sa týka návratov, tak stačí, že je Jupiter v tom znamení, kde je v radixe a funguje a podobne sa to týka aj Saturna. Takže v tom čase, ako sa vrátil Jupiter do toho znamenia som začal partnerský vzťah, Jupiter mám v placidovi v 7. dome, ale v tom čase, ak si dobre spomínam, sa mi podarilo vybaviť téma na diplomovú prácu, o ktorej som si myslel, že neprejde, ale prešla, Jupiter vládne môjmu 9. domu. Keďže Jupiter mám v trigone na Slnko a sextile na Mesiac a nemám tam žiaden disharmonický aspekt na neho, tak som mohol od návratu Jupitera čakať len dobré, ale viem si predstaviť, že keď je Jupiter zle ožiarený, že to nemusí byť hneď také dobré, to už treba posúdiť horoskop individuálne. Ak by som ešte pridal niečo k tomu, tak Jupiter bol v tom čase aj vládcom môjho roka, cez profekcie a bol som v Jupiterskej firdarii, takže Jupiter bol cez vládcovstvo času aktivovaný.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...