mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Mars v jednotlivých znameniach

joulutahti
joulutahti » marcie | 7.3.2018 17:23
neviem, astrologia sa uci hlavne samostudiom..na to nemas titul/skolu/adekvatne oficialne vzdelanie, prislusne k tomu, aby si sa mohla pasovat do profesie astrologa...ved ti v tych TV srandách su tiez taki samozvani...zaruka nie je nikde

....ja som narazala na to, ze jednoducho by mal mat trochu sebareflexie a neoznacovat bazálne clanky ako za nejake uplne nove/az prevratne a ze ich mame dychtivo/horlivo /atd iné synonymum/ citat....astrologicka diskusia tu uz zhasla...odislo vela ludi, neviem presne preco, boli tu nejaké konflikty, tak je aj fajn, ze sem niekto astrologicky prispieva...ale tieto veci sa naozaj daju normalne najst aj inde a ked ich uz sem dava, tak bez tych trapnych bombastickyh komentarov...vacsinou je tam odozva slaba, nikdy sa nerozputa dobra diskusia...kazdy si len napise ze v akom znameni /dome to ma a prikyvne ze sedi....co sa tyka tych statistik...tak to je uplny nezmysel robit si statistiku podla internetoveho fora , kto sa subjektivne ohodnoti, ze ma esteticky vkus lebo ma venusu vo vahach atd...to by som sa mu naozaj cudovala, ak by takuto statistiku na zaklade takychto tvrdeni od cudzich ludi na dialku bral ako relevantne data...ale na druhej strane, pri diskusii komu na co zabrala aka bylinka, sa mi chce az plakat ...takze mozne to je ...no...:/
joulutahti
joulutahti | 7.3.2018 17:31
toto je uplne off topic koment....ja som len napisala aby si daval pozor na kvalitu prispevkov , je v jeho záujme sa zlepsovat a nie stagnovat ...neviem co je na tom zle...mala to byt pozitivna kritika...Ale beriem to tak, ze sa potrebuje spropagovat, a toto je najrychlejsia cesta, tzv. bezpracna, pretoze to co pise je len opis z knih....tohto astrologa registujem trochu dlhsie, mam nanho svoj osobny nazor...a on to aj vie...takze ziadne zi a nechaj zit tu nie je na mieste.
neznámy
neznámy » joulutahti | 7.3.2018 18:56
A comment on the topic...žít a nechat žít je tu přesně na místě...a sedí jako prdel na hrnec víc než kdykoli jindy...netřeba mi potřeba zdůvodňovat cokoli...přesvědčovat kohokoli...neb každý jsme přesně tam, kde jsme...včetně své setby i sklizně...howgh.
joulutahti
joulutahti | 7.3.2018 19:07
ja pisem uplne konkretne veci, uplne konkretnemu cloveku...nemala som v plane sa tu handrkovat s ostatnymi privrzencami...a uz vobec nie tu pseudofilozofovat a komentvat vsade sa hodice vyroky typu 'zi a nechaj zit' ○co zasejes, zoznes' ..ved ani nevies kto som, kde som , co robim atd...moj zamer som v komentari opakovane vysvetlila, ty vobec nevies interne zalezitosti, takze preto naozaj komentar zi a nechaj zit nie je na mieste...v tejto debate nie...naco potom existuju diskusne fora? sam zakladatel temy vyzyva , aby sme komentovali..hadam len necaka same suhlasne a pritakavajuce komentare...toto nie je o teme zi a nechaj zit..naozaj nie...
elenalaukova
elenalaukova » martinbd | 7.3.2018 19:40
mars v blizencoch-tak pol na pol,a taktiez mars v levovi
neznámy
neznámy » joulutahti | 7.3.2018 22:43
Ja som tento príspevok do fóra poňala tak, že Martin chce, aby sme sa podelili o naše skúsenosti s Marsom vo svojom znamení. Teda si chcel preveriť, či to sedí, či nie. A v tom duchu som mu to aj napísala, že to na mňa nesedí. A ani neviem prečo, bolo by celkom fajn keby mi Mars dal trochu bojovnosti, ale jeho sila je u mńa prejavuje asi nejako inak.
marcie
marcie » joulutahti | 8.3.2018 07:36
;)
marcie
marcie » joulutahti | 8.3.2018 07:38
nebudeme to rozmazávať-YES-
josephine
josephine » joulutahti | 8.3.2018 12:33
Ak niečo napíšeš verejne do fóra, musíš rátať s tým, že na teba budú reagovať aj iní ľudia, nielen adresát. Ak si si to neželala, mala si mu napísať do pošty.

Upokoj sa už, prosím ťa. Si trochu hysterická.
joulutahti
joulutahti » josephine | 8.3.2018 16:24
a ty si akym pravom dovolis hodnotit moj psychologicky status?
elenalaukova
elenalaukova | 8.3.2018 17:15
Ja som to pochopila tiez tak- a tej bojovnosti mi tiez mohol nadelit inde ...-YES-
neznámy
neznámy » martinbd | 11.3.2018 10:52
Mars ve vodnáři docela sedí, ale mám ho v opozici na merkura ve lvu-WINKIE-:)
neznámy
neznámy » joulutahti | 15.3.2018 22:11
Mila joulutahti neda mi nereagovat.
Myslim, ze si prispevok absolutne nepochopila - komentujes dost od veci, utocne a miestami hystericky ako tu uz niekto pisal. Pokial ta príspevok neazujimal, tak si si mala otvorit inu temu a citatelov obohacovat svojimi pripsevkami tam (prepac za úprimnosť, to bude asi tym mojim Merkurom v Baranovi), pokial by si sedela vedla mna a takto by si bez respektu, drzo a arogantne vystupovala, mozno by sa ti usla aj jedna výchovná za ucho (to bude zas asi tym mojim Marsom v Skorpionovi), no a po hodinke by som ta asi aj lutovala za moje prudke vystupy (to by bolo pre zmenu mojou citlivou Venusou v Rybach).
Dufam, ze som to ponala pre teba dostatocne astrologicky! ;)
elenalaukova
elenalaukova | 16.3.2018 14:16
:D-LOL-:D spravne...
joulutahti
joulutahti | 16.3.2018 17:27
ja som len chcela pozdvihnut uroven jeho prispevkov...ale bohuzial na to by musel viac pracovat..to co predvadzal bol spam...mam merkur v levovi, co znamena, ze mam pravdu...
83mirka
83mirka » joulutahti | 19.3.2018 22:13
a Martin len chcel, aby sme zanietene a horlivo čítali a komentovali jeho príspevok.. takže si mu to asi najviac z nás splnila :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...