mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Mars v jednotlivých znameniach

martinbd
martinbd | 1.3.2018 11:32
Úplne nový článok o Marsovi v znameniach, horlivo a zanietene čítajte, píšte, komentujte, podeľte sa o svoje skúsenosti ... :)

http://www.astrologia-mbd.sk/mars-v-znameniach.html
Magnician
Magnician » martinbd | 1.3.2018 13:40
huhú,sedí mi to,teraz viem,že prečo som slušný aj keď som nasssssrdený-LOL-
neznámy
neznámy » martinbd | 1.3.2018 14:13
Na hrotu Vah nemá rád konflikty. Ty mě přímo děsí. Ale jak se nakumulují, vidím rudě a všechno na popel.

V sextilu se Sluncem v 2.D (milá pozornost to spraví) celkem na pohodu a hněv ne dlouho.

V konj. s Lunou v 3.D v Panně - neruš mé kruhy, sic...
Ona
Ona » martinbd | 1.3.2018 15:29
Ja mam Mars v Kozorozcovi, teda v povyseni - a celkom to sedi s tou charakteristikou :)
neznámy
neznámy » martinbd | 1.3.2018 16:44
Áno,viem slovom ublížiť presne tam ,kde to zaboli keď ma niekto výtočí,aj keď to nemyslim tak ako to poviem,aj to s tým ,že často robím veľa vecí naraz a zdravotne ? Preťaźena práva ruka :) takže sedí....
joulutahti
joulutahti » martinbd | 1.3.2018 18:47
prepáč...ale trochu sebareflexie by ti nezaškodilo....to, čo publikuješ (už dlhšie) a prezentuješ to pomaly ako objav Ameriky (t.j. ako niečo úplne nové, úchvatné, o čom treba diskutovať...) je skôr na úrovni astrologického šlabikára (netvrdím, že to nie je pre začiatočníkov prínosné, ale k rovnakým materiálom sa dá úplne ľahko dostať aj tu, na najdise, na oranžových stránkach atd, nehovoriac o zdrojoch v angličtine)...Ak si k tomu pridáš ešte na vlastnej stránke poznámku 'podporte ma' - ak sú texty prínosné, tak to vyznieva ...no všelijako...Ak sa nazývaš profesionálnym astrológom, možno by bolo dobré namiesto krátkych všeobecných a bežne dostupných textov publikovať niečo, na čo treba vynaložiť omnoho viac úsilia - napr. venovať sa politickej astrológii, astrológii osobnosti komb. so psychológiou alebo astrológii takého smeru, ktorá reálne vie napomôcť na spoločenskej úrovni - predvídaním určitých udalostí napr...Takisto mi príde zbytočné rozoberať horoskopy udalostí, ktoré sa stali a už vôbec nechápem na čo tie videá o diagnostike ochorenia, ktoré už bolo diagnostikované lege artis - lekárom (viem, že na astrológiu nedáš dopustiť, ale predsalen...je to príliš symbolická veda na to, aby v horoskope jedinca bolo na prvý pohľad známe akou anatomickou anomáliou bude trpieť...) - kde je tam nejaká použiteľnosť pre prax, ak retrospektívne rozoberáš horoskop a len hľadáš, čo by asi mohlo pre danú vec svedčiť ?

ako ťa poznám, tak tento môj dotaz ťa pravdepodobne podráždi, ale ber to tak, že viem, že máš málo zemského živlu...takže trochu sa zamyslieť nad PRAXOU a smerovaním svojich publikácií...lebo takýmto štýlom si viac menej len tuctovým opisovačom kníh a rozoberačom známych vecí ...sorry.
Peace.
suhail
suhail » joulutahti | 4.3.2018 10:12
..... musím s tímto příspěvkem souhlasit .... tyto odkazy přehlcují ostatní diskuze....
Magnician
Magnician » suhail | 4.3.2018 11:27
prepáč mi moju nevedomosť,ale,ktoré diskusie?, však astrologicky prispieva tušim len on..
neznámy
neznámy » martinbd | 4.3.2018 12:09
Mars v Kozorožcovi

Vôľa a energia Marsu je v Kozorožcovi zužitkovaná na praktické veci. Znamenať to môže napríklad pracovitosť, vytrvalú a disciplinovanú vôľu, ktorá sleduje dlhodobé ciele. Človek môže mať tendenciu byť dôkladný v tom čo robí, robiť hlavne veci, ktoré sú vážne a majú zmysel.
a mám ho v 5.dome...
5.dům - Rekreace, tvořivost a sebevyjádření
Symbolizuje tvůrčí životní výraz, lásku, milostná dobrodružství, slast, umění, zábavu, divadlo, hry, společenský život, mejdany, spekulace a hazard, potomstvo.

sedí to
joulutahti
joulutahti | 4.3.2018 12:22
ta šup - šup hodiť nejaký súhlasný a ďakovný komentár aj k 5.domu...nech má tvorca pocit, že nenosí drevo do lesa...
joulutahti
joulutahti » Magnician | 4.3.2018 12:25
astrologicky prispieva? asi ste tu nový...no on nie...ak niečo robím dlhé roky, je trochu trápne publikovať niečo, čo je na bazálnej úrovni (ako rozoberám vyššie)...A ak to už predsalen robím, tak aspoň bez trápnych priam až vnucujúcich sa komentárov ...
granko
granko » joulutahti | 4.3.2018 12:27
-LOL-
Magnician
Magnician » joulutahti | 4.3.2018 13:03
no som,,,,zatiaľ sa tu tušim len politikárči,čo tak rozobrať ,túto desnú situáciu,,z hľadiska astrologického,ja sa neodvážim,to by už bolo ozaj trápne-LOL-
neznámy
neznámy » martinbd | 5.3.2018 01:41
neschopnosť boja, presadiť sa.

Kecy v kleci

Bojuju a prosazuju se
neznámy
neznámy » martinbd | 5.3.2018 18:11
V textu není o sexualitě Marta ve znameních. Kdybych o něm psala já, nevynechala bych erotiku, martovský přístup k ní přes znamení.

https://cafeastrology.com/articles/sexualastrology.html
neznámy
neznámy » martinbd | 6.3.2018 18:43
Mám Mars v Blížencoch, ale príliš to nesedí.
"Mars v Blížencoch sa prejaví v komunikačnej oblasti a v myslení. Znamená to teda aktívnu, energickú a často krát bojovnú reč. Taký človek môže zraňovať iných tým čo hovorí. Myslenie je rýchlejšie, energickejšie. Ak je v horoskope zakomponovaný vo vzťahu ku zdraviu, sú to náchylnosti na zápaly dýchacích ciest, nervov a rúk, zranenia rúk. Taký človek môže mať tendenciu robiť viacero vecí naraz a niekedy na úkor toho, že niečo dokončí."

Moja reč nie je vôbec bojovná. Viem vyjadriť svoj názor , ale nikomu ho nevnucujem. Reč je pre mňa predovšetkým o výmene informácií a obohacovaní svojich vedomostí. Ak niekto so mnou nesúhlasí, určite sa nemusí bať nejakého zraňovania. Mars mám v 9. dome, v kvadráte na Venušu tak neviem čo to spôsobuje, že som viac diplomaticky založená, než bojovne.
Jediné, čo sedí, je že často robím viac vecí naraz.
neznámy
neznámy » suhail | 7.3.2018 08:51
... nemusím s tímto ani s tamtím názorem souhlasit ... a odkaz je paradoxně jeden z nemnoha astro diskuzí na astro webu.

Přehlcení vnímám v neastro diskuzích, včetně těch mých -LOL-, což si občas nezadá s Blesky matrixu.

Ale proč ne?
Obzvlášť když vím, že nic nemusím.
-PUH-
neznámy
neznámy » joulutahti | 7.3.2018 08:57
Poukazujíc na (nejen) sebereflexi druhých nacházíš svého obrazu odraz -BIGEYE-

"Zrcadlo, zrcadlo, pověz mi..."

Zrcadlo: "Žít a nechat žít."
marcie
marcie » joulutahti | 7.3.2018 09:57
mne ako neastrológovi neprináleží hodnotiť úroveň astrologických príspevkov, ale sama vidíš, že vysoko "odborných" astrologických príspevkov je tu už pramálo ... takže môže to byť aj tak, že Martin sa prispôsobil väčšine užívateľov tohto webu ... myslím, že kto potrebuje, tak si môže takto doplniť informácie, občas nájsť aj niečo nové a prekvapujúce, kto si myslím že to všetko už vie, tak to nemusí čítať ... a Martinovi zasa naše reakcie dávajú spätnú väzbu a môže si robiť štatistiku ... ;)
marcie
marcie » martinbd | 7.3.2018 09:59
mars v strelcovi sedí :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...