mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Denny horoskop

neznámy
neznámy | 5.2.2011 09:02
Zdravim, chcel som sa spytat co berie do uvahy denny horoskop? Vidim tam ze mi vypisuje tranzity Saturnu na Asc, tranzity Mesiaca na Merkur ale trebars nie tranzit Marsu a Slnka na Asc. Pricom ten posledny aspekt ma asi nieco docinenia s 37.5 teploty ktore mam odkedy sa vcera zacal :-)
neznámy
neznámy | 5.2.2011 16:35
tak za tranzitujuce telesa berie "denny horoskop" do uvahy desat planet od Slnka az po Pluto a to konkretne k desiatim planetam radixu plus hlavne osy radixu (pri Immum Coeli a Descendente sa beru do uvahy iba konjunkcie)...
no ano, mozne to mat nieco spolocne s tou teplotou...troska ohniveho zivlu ti hadam az tak nezaskodi:)
neznámy
neznámy | 6.2.2011 08:59
Ta teplota bola prekvapenie, to som nemal uz 5 rokov :-) Problem je ze mi to v osobnom horoskope nevypisalo ... len sa divim ... mozno je to chyba kodu.
neznámy
neznámy | 6.2.2011 09:50
co ti nevypisalo??? ze si mal teplotu? boooze, takto schematicky to neber:) pri tej istej konstelacii sa ti mohlo stat aj nieco ine...dolezitejsia ako udalost sama je pocit z danej konstelacie, respektive hladanie zmyslu urcitej udalosti podla konstelacii...
neznámy
neznámy | 6.2.2011 18:32
Nie, nevypisalo mi tu konstalaciu. Vobec mi nevypisalo tranzitujuci Mars konjunkcia natalny Ascendant a tranzitujuce Slnko konjunkcia natalny Ascendant. Neviem ci je to chyba alebo ci to tak ma byt, len upozornujem ze ma to zarazilo ... :-)
neznámy
neznámy | 8.2.2011 00:28
databazove stroje nepracuju vždy spoľahlivo, hlavne s datumami môže byť problém...
neznámy
neznámy | 8.2.2011 16:48
aha, uz asi viem kde chyba....nevypisalo to preto, lebo tranzity osobnych planet na hlavne osy sme vyskrtli zo zobrazovania a to v ramci udrzania prehladnosti konstelacii v dennom horoskope...bolo to dakedy nastavene aj tak, ze denny horoskop ukazoval vsetky prebiehajuce konstelacie...lenze na prosbu viacerych uzivatelov sme menej dolezite konstelacie vyskrtili a nechali sme tam len to najdolezitejsie...;)
neznámy
neznámy | 8.2.2011 16:53
Takže na prosbu užívateľa by ste to mohli dať späť.
Škoda, že dva hlasy sú málo. -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 8.2.2011 17:48
ano, planujeme nieco take spravit, ale len pre stalejsich uzivatelov, kedze vela ludi nevzitych s touto strankou by to mohlo rusit...ale najskor to bude az niekedy v lete...
neznámy
neznámy | 9.2.2011 07:50
Myslim ze to staci vratit pre tranzity dvoch a viac planet na jeden bod. Samotny Merkur alebo Slnko by pocitil malokto, ale ako v mojom pripade Slnko+Mars na Asc = teplota.
neznámy
neznámy | 20.3.2011 11:06
Mierne off topic dotaz na adminov:
Nebolo by vhodne zaviest do tunajsich horoskopov mesacne uzly? Mozno nie do vsetkych ale do vztahovych by sa hodili. Hlavne hladanie podla konstalacii by to vyrazne obohatilo. Z vlastnej skusenosti viem, ze uzly maju v medziludskych vztahoch krucialny vyznam a tuna mi to dost chyba ..
neznámy
neznámy | 20.3.2011 11:19
jasne, ze chceli, lenze problem je v tom, ze algoritmy, s ktorymi tento program pracuje, nema zakomponovane v sebe aj mesacne uzly...snad niekedy nejake riesenie najdeme....podel sa o tvoje skusenosti s mesacnymi uzlami v partnerskych vztahoch, teda ak mozes...co si si take zaujimave vsimol, ak mozes konkretnesie...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...