mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Astrokartografia - zmena bydliska

neznámy
neznámy | 26.12.2013 18:48
Zdravim, mate niekto skusenosti s astrokartografiou, cielene ste menili natrvalo alebo aspon prechodne pobyt kvoli inemu rozmiesteniu osi ASC, DSC, MC, IC a planet v domoch?

dik, eq.
vandalka
vandalka | 26.12.2013 21:24
Pozeras na nativ, alebo na solar/lunar resp tranzity?
neznámy
neznámy » vandalka | 26.12.2013 22:08
Pozeram nativ, teda najprv astrokartograficku mapu - teda ktoru planetu (stelium) z radixu umiestnit na ktory bod (asc, desc, mc, ic) a potom po relokacii nativ, samozrejme sa to pohne vsetko, ale aspon jedna vec sa da vybrat, pri troche stastia sa to da celkom pozoruhodne zladit...ale asi podstatne je, co clovek v zivote preferuje.
neznámy
neznámy
neznámy | 27.12.2013 08:03
Jinač, už jsem to sice popsala ve výše uvedené diskuzi, ale popíšu to krátce i tady.
Osobně jsem rozdíl poznala, a to hodně!
Žila jsem 2 roky ve Velké Británii. ASC se mi přesunul ze Střelce do Štíra. Uran s Jupiterem ve 12d se připojili k Neptunu v 1d, což jsem vnímala jako obrovské plus. Neptuna mám normálně v 1d, což zrovna v sebeprosazení moc nepomáhá. Ten Jupiter mi rozhodně v 1d zvedl sebevědomí a to dost podstatně, Uran mě zas podpořil abych ve fyzické realitě dělala neobvyklé kroky, abych se nebála a šla do věcí do kterých bych normálně nešla. Vzpomínám na to moc dobře. Ten Štír na ASC mi posílil ještě více štírské schopnosti. Líbilo se mi jak jsem dokázala z hlubin vytáhnout nevídané věci. Dokázala jsem meditovat celou noc bez toho aniž bych se cítila ráno unavená, měla jsem vize, duchovní prožitky, bylo lehké se do sebe ponořit. Docela se mi po Anglii a Skotsku stýská. Přišlo mi, že tam jsem tak nějak víc sama sebou. Byla jsem i více extrovertní. Celé mé stélium Saturn, SLunko, Pluto, Merkur se mi přesunulo do 11d. čemuž přisuzuju tu extroverzi, častější jednání s lidmi.
IC se mi přesunulo z Berana do Ryb a fakt jsem měla hodně časté zážitky, že všichni jsou moje rodina, že jsem spojená s celým světem, že miluji všechny. Každá bytost byla vnitřně mou rodinou. MC se přesunulo z Vah do Panny a je fakt, že jsem se tam naučila být hodně praktická, hodně jsem pracovala, na umění a podobné "krásné" věci nebyl čas...
Nejvíc jsem cítila fakt ten ASC + Jupiter/Uranv 1d a to IC.
neznámy
neznámy | 27.12.2013 13:20
no keby som odisiel pobliz Dublinu do UK, dostal by som Mars a Merkur do konjunkcie na ASC, Venusu, Saturn a Uran do sextilu s ASC, Jupiter do trigonu s MC. No ale aj Slnko a Mesiac do kvadratu s MC. A nieco by sa popresuvalo aj do nasledujucich domov oproti terajsiemu stavu. Teraz to mam take nemastne-neslane. Aj okolo New Yorku az vychodnej Kanady to nevypada zle na prvy pohlad... Co sa tyka korenov, tak jednoznacne vedie Brazilia, zaujimave, zaujimave :)

Ktovie ci by stalo za to prezit jednotlive obdobia zivota v roznych krajinach, podla potrieb a vyhodnych postaveni planet a citlivych bodov v domoch. To by chcelo ale asi najskor kopec penazi ;) ...plus kopec papierovaciek - co ma odradza.

Pozerala si si aj ine miesta na mape? A do toho Anglicka si isla nevedome ze kam ides, ci si vedela ako sa to prejavi v radixe?

eq.
neznámy
neznámy | 27.12.2013 18:11
No tak na život v cizích zemích si potřebuješ našetřit něco do začátku a pak si na vše ostatní vyděláš tam. Například z UK zas není tolik zařizovaček.

Tak do Anglie jsem šla podle pocitu. Od mala jsem si představovala, že mluvím anglicky a rozhodně mě vždycky přitahovala architektura a původ téhle země. Anglii miluju a už tehdy jsem věděla, že jet tam je správné. Těsně předtím než jsem odjela jsem se na ten změněný nativ podívala, ale v ten moment mi to nic neřeklo. Je to přecejen už 6 let a teď mi, podle zkušeností a pozorování, jde astro přecejen líp.
Jinak na jiné země jsem se moc nedívala. Anglie je prostě moje láska a kdybych měla odjet z ČR tak bych jela zase právě tam. Jinak by mi nevadilo žít na Slovensku, slovenština je taky moje srdcová záležitost, ale tam by se mi radix prakticky nezměnil.

Pokud tě to někam táhne, zkusila bych to! ;-) Chce to jen vizi a dobře se na to připravit.
neznámy
neznámy | 27.12.2013 19:52
Ako si myslela to Slovensko? mam to brat ako ponuku? :D

dik, eq.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 28.12.2013 13:37
Niečo málo máme spoločné, tiež celý život snívam o Anglicku. Len počas života som si svoje túžby rozšírila o veľa iných zemí. Mňa by ale zaujímalo, ako si pozriem astrokartografigký obraz mňa. Možno totiž skončím buď v Írsku alebo Anglicku, neviem, a netuším, kam by sa mne planétky poposúvali.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 28.12.2013 14:21
takto vypada astrokartograficka mapa moja (podla radixu), tam tie linky sinusoidy aj zvisle ukazuju ako sa ti bude presuvat ktory prvok na 4 hlavne body radixu, ostatne sa samozrejme prisposobia tomu, ktory povazujez za hlavny, ktory preferujes a chces dosiahnut.



Tam je jasne vidiet, ze v okoli Dublinu by som dostal Mars na ASC a aj takmer Merkur, ostatne si dopocitas tak, ze pre vypocet radixu vlozis ako rodisko prave to miesto, cize suradnice...a pozres si ako by ti vypadal radix, ak sa relokujes, potom pre vypocet povedzme tranzitov pouzivas ako rodisko to ktore miesto, niektore aplikacie to uz maju zabudovane, ze vkladas svoje povodne miesto narodenia a pre vypocet cohokolvek sa berie do uvahy aj kam si relokovana, suradnice toho miesta kde sa nachadzas.


vo vacsom: http://s18.postimg.org/ctqrd8k7d/mapa.jpg
neznámy
neznámy | 28.12.2013 18:14
Ako ponuku ceho prosim tebe? :D Me uz jeden Lev doma staci:D jestli jsi to myslel takto-LOL-
Proste mam rada Slovensko a ten jazyk, vzdycky to tak bylo.
neznámy
neznámy | 28.12.2013 18:16
Jeee, prosim, mohl bys tu hodit i mou mapku? Poslu ti data do vzkazu.
neznámy
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 29.12.2013 00:45
No ale ako si zistím svoj obrázok ? Na Starfisheri si môžem prehodiť údaje, ale tiež chcem ten obrázok :)
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 29.12.2013 08:46
starfisher nema myslim modul astrokartografie... ak mi posles svoje data do posty, vyratam ti to a na poslem link na obrazok,

eq.
vandalka
vandalka | 29.12.2013 22:01
aj ja si prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :)
11.1.1982 0:30 Levice
Dakujem -FLOWER-
A aky astroprogram to pouzivas?
neznámy
neznámy
neznámy » vandalka | 30.12.2013 07:00
pozeram ze aj ty mas Mars v 12-om a Uran v 2-hom tak isto ako ja :)

http://s23.postimg.org/sxir6m2ln/mapa_vandalka.jpg
vandalka
vandalka | 30.12.2013 13:04
Dakujem :) a v akom je to programe, plis?
Noooo, zrovna mam aj take marsovske obdobie :D ..kopec tranzitov, dlhsich, ci kratsich, dnes prave presna konj mars-mars..nech to uz prejde
a ty nejako vnimas uran v 2.dome? ja zatial ani nie. Prijmy mam stabilne odkedy pracujem a pracujem v podstate furt v rovnakej sfere..akurat tie vydavky radi skacu hore-dole -LOL-
lak
lak | 30.12.2013 13:32
velmi dobre :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...