mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Astrokartografia - zmena bydliska

neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 30.12.2013 13:44
No vidíš, jde ti tam Mars, tak by to mohlo být přínosné pro tebe. mě tam někde jde taky Mars a Venuše. Bohužel, každý program to nemá a když má, tak se v něm nejde vyznat anebo je šíleně drahý. Nechápu, že zrovna toto nejde nikde stáhnout.
Včera jsem seděla u pc půl dne a nic jsem nenašla. Jinak pokud chceš zjistit jak se ti změní horoskop, tak pokud se nemýlím, jen si odečteš hodinu (protože v UK je o hoďku míň) a zadáš město, třeba Dublin nebo Londýn namísto svého města na Slovensku. Aspoň si myslím, že se to tak dělá. S tou kartografickou mapkou to budu muset nějak vykutit.... :D
neznámy
neznámy | 30.12.2013 13:52
Díky-FLOWER-, akorát bych potřebovala aby to šlo několikanásobně zvětšit, abych poznala jakými místy (přesně) ty čáry procházejí. Taky nevím co znamená černé, bílé a barevné označení planet. U některých dokonce ani nepřečtu značku.

Taky se připojuju k prosbě Vandalky. Pokud bys věděl o programu, který jde stáhnout, tak dej vědět. Je to fakt zajímavé astro-odvětví.;)
neznámy
neznámy » vandalka | 30.12.2013 14:21
Samozrejme ze to lieta aj mne, ako prijmy stabilne, len ta vyska zvykne zakolisat aj dolu aj hore :) a vydavky tiez.

Co sa tyka toho softwaru je to Solar Fire, mozno by si na nete nieco nasla, no je to vynikajuci soft, pokial sa tym zaoberas vazne, oplati sa investovat, da sa kupit povedzme tu, ale aj v Cechach je myslim zastupenie, skus pohladat...

https://www.esotech.com.au/ws/shop/index.php?view=products&cat=10
neznámy
neznámy | 30.12.2013 14:39
ASC a DESC su sinusoidy, ASC je biela, DESC je cierna, + nejaka planeta. (oznacenie na krajoch)

IC a MC su farebne svisle + nejaka planeta (oznacenie hore a dole)


Otazkou je, co by si chcela dosiahnut, to znamena ze keby si chcela dostat:

Jupiter do konjunkcie s ASC (sinusoida) tak si pozres bielu sinusoidu spolu s jupiterom (vpravo ci vlavo na kraji) a zistis priblizne kade ide, no a do tych miest sa treba prestahovat, u teba napriklad Mauretania, Alzisko, Cesko.

Ak by si chcela povedzme dostat Pluto do konjunkcie s MC (svisla hore alebo dole) tak sa treba premiestnit do Etiopie, Saudsej Arabie, Moskva....

Samozrejme vies dosiahnut uplne presne aj Jupiter na ASC aj Pluto s MC, ale to sa musis prestahovat tam, kde sa tieto dve ciary: sinusoida ASC+Jupiter pretne so svislou MC + Pluto. To je kusok nad Moskvou. Ostatne dva body DESC a IC sa automaticky dopocitaju podla toho - pozries tak, ze tento bod kde sa pretinaju - suradnice zadas do radixu ako miesto narodenia a pozres radix ako sa ti co popresuvalo z domov do inych (planety aj DESC a IC).

A ked sa lepsie prizries tomu oznaceniu, da sa to vidiet a rozoznat ze co je co.

eq.
neznámy
neznámy | 30.12.2013 14:51
Zaujimave by bolo cestovat v case, ked ti nejaky aspekt sadne, povedzme Jupiter na ASC, lietadlom po vypocitanej trase a vypocitanou rychlostou tak, aby ti vzdy sedel na tom ASC, teda dlho, to by sme ale museli letiet cely zivot po tej trase a presnou rychlostou. To by znamenalo, ze cely zivot by som mal tranzit Jupiter v konjunkcii s ASC. Myslim ze je to nemozne :)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 30.12.2013 22:51
Presne ako vravíš, je to miniatúrne... ja nevidím ani "h" :D A ani tomu nerozumiem...
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 31.12.2013 13:57
Jedine potom poslat ti to mailom...original je citatelny viac a vacsi. Na tom poste to zmensia. A co sa tyka ako na to, som ti pisal o dva tri prispevky vyssie.

eq.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 31.12.2013 16:38
Na portali astro.com je volne dostupna astrokartografia pod menom AstroClick Travel. Mozes si zvolit bud cely svet, alebo podrobne jednotlive kontinenty, pripadne ich cast. Takisto su tam vyklady k jednotlivym poziciam, ked kliknes na kraji mapy na ten ktory bod.

eq.
neznámy
neznámy | 2.1.2014 08:33
Hej, tak to je úplně super :-) !!!! Dík za to!
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 3.1.2014 06:39
Ďakujem aj za mapku aj za stránku :)
neznámy
neznámy | 5.1.2014 17:37
o čo presne ide a sú o tom nejaké knihy?
neznámy
neznámy | 5.1.2014 17:38
kde si to môžem vypočítať?
neznámy
neznámy | 5.1.2014 19:59
Citaj celu diskusiu vyssie.

eq.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...