mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

ako zaujat opacne pohlavie :P

ballin
ballin | 6.8.2012 00:14
myslim tym ze na ktoru planetu sa mam sustredit? venusa, mars? a podla toho robit veci ktore sa pacia dotycnej planete a dame -PUH-
neznámy
neznámy » ballin | 6.8.2012 00:48
Ak chces zaujat jej dusu, tak asi na jej Lunu by som sa zamerala -PUH-
neznámy
neznámy » ballin | 6.8.2012 23:05
eeee ballin tuto si astro nevsimaj bud uplne prirodzeny mlady clovek bud sam sebou a neboj sa prihovorit aalebo objektu o ktory mas zaujem rovno povedat ze sa ti paci a rad by si o nej vedel viac.lambanana.
inak ty tu myslim hadze celkom dobre temy a pozeram 19 rocny si super chalan
neznámy
neznámy » ballin | 6.8.2012 23:30
Po dlhej dobe som sem nakukla a zaujalo ma, ako zmýšla taký mladý chlapec..

V tomto súhlasím s Janou hore a napíšem ti jedno - nikdy nerob veci len preto že sa niekomu páčia, to je jedno či planéte, dáme alebo komukolvek. To je zrada strašná, pre mnohých fatálna, za slovami akože na srandu a hoci návnadou na tému sa môže skrývať celoživotný údel :) kedy budeš chcieť vyhovieť nejakej v tom, čo ani sama nebude tušiť čo chce ..-ROFL- Sústreď sa ty len pekne na to čo chceš ty sám v prvom rade, lebo to ťa robí jedinečným, neopakovateľným, zaujímavým.. Ak budeš robiť veci čo sa páčia tebe, tak získaš prirodzený obdiv, úctu, šmrnc jedinečnosti - hoci aj s tou astrológiou, to sebavedomie a sebaistota prebijú aj hviezdy na nebi -FLOWER- a to tak, že nie sledovaním planét dámy, ale odstraňovaním vlastných slabín a pozdvihovaním vlastných predností - ale pozor ! kvôli sebe samému (nie kvôli nej) často posunieš bokom všetky horoskopy, veštby, proroctvá aj úsudky ľudí získané na základe hoci aj tisícročných zaužívaných šablón.. Ty sám si tvoríš svoj svet a hoci planéty ovládaš dokonale, nesmú ony ovládať teba :)-THUMBSUP--MUSIC-
Daj na rady starej tety a niečo si z toho vyber :)-BYE--BYE--BYE--BYE-
neznámy
neznámy » ballin | 7.8.2012 12:51
Tak možno že ti neporadím dobre, ale čo je dobré?
Nechcem ani náhodou oponovať dámam vyššie, lebo v hlbšej podstate s nimi úplne súhlasím.

Ale predsa len spomeniem jedno čínske príslovie, ktoré spomína Jung v jednej zo svojich kníh a je v podstate obmenou jednej zo starých právd, ktorú chcel inými slovami povedať aj B. Schaw, keď tvrdil: "Ak niekoho niečo učíte, nikdy sa to nenaučí".
Takže to čínske príslovie: "Majster nikdy nehovorí dvakrát".

Ak proste človek je zrelý, aby niečo pochopil, pochopí to. Ak ešte nie je zrelý, musí dozrieť cez činy. Človek sa učí tým, že niečo robí, možno v jeho prípade aj nesprávne.

Z môjho pohľadu nemôžeš robiť viac, ako to, čo sám v aktuálnej situácii najlepšie dokážeš. Môžeš hľadať skúsenosti v sebe, ale nebude ich toľko, ako skúseností starších.
Ak sa tvoje jednanie druhej strane nebude páčiť a nebude podľa jej predstáv, naučíš sa možno lepšie vnímať hodnoty tých, ktorých máš rád. A možno ťa to prinúti aj k pokore, prijať sa takého, aký si, s hlavou dole, aj keď na druhom brehu nedostaneš pochopenie.

Takže ak sa chceš zameriavať na Venušu či Mesiac, možno ťa to tiež k nejakej autokorekcii dovedie:) Niekedy aj nepríjemná skúsenosť je lepšia, ako žiadna. Možno zistíš, že práve takto to nefunguje. O astrológii mám tak akurát celkom základný prehľad, ale podľa toho, čo som sa tu dočítala, mars ukazuje na toho, aký typ partnera ju priťahuje. Ale keďže horoskop treba vnímať ako celok, asi by som pozrela aj domy, kde má zamerané "venušské" a "mesačné" hodnoty, akým spôsobom sa budú prejavovať (kde je mesiac, kde venuša).
V tej hlbšej podstate, v ktorej súhlasím s príspevkami vyššie, by som sa však nikdy nevyprázdnila vnútorne tak, aby som svoje záujmy nechala ležať úhorom, pretože nie sú v súlade so záujmami toho druhého. Raz som to už urobila a cítila som sa celkom prázdna, akoby bez duše. Ak ten druhý má rád len svoju predstavu o tebe, nie je to láska.
Ale určite ani o 20 rokov nechcem stratiť otvorenosť voči hodnotám iných. Preto sú pre mňa slová Radúzy z piesne "Pujdu, kam chci" neopakovateľnou životnou múdrosťou a rada by som udržať ich v sebe živé do vysokého veku: "POZNAT KDYŽ SE MÝLIM, OPUSTIT V TU CHVÍLI, PRO NEZNÁME TO CO ZNÁM."
ballin
ballin | 7.8.2012 22:52
heh dakujem -BIGEYE-
ballin
ballin | 7.8.2012 22:56
ale som nacal dobru temu zasa -LOL- podla horoskopu by som mal mat uspech s opacnym pohlavnym -THUMBSUP- -ROFL- dkaujem za radi:)
neznámy
neznámy » ballin | 7.8.2012 23:57
když to podáš takhle,máš zaručený úspěch u všech :D
neznámy
neznámy » ballin | 8.8.2012 12:42
A podľa čoho v horoskope súdiš, že by si mal mať úspech u opačného pohlavia?
Ty asi nemáš problém vybočiť z astrologických alebo inak naučených linajok, že?
Aspoň mám z teba taký pocit, že to neberieš až tak vážne a to je dobre asi.

Z virtuálneho hľadiska môžem konštatovať akurát to, že to tvoj písomný prejav (ignorujúc gramatické nedostatky-COOL-), je vskutku bláznivý, originálny. Tak tým môžeš určite ľudí zaujať, čiste ako človek aj typy rovnakého pohlavia.

Ak to nie je iba štylizácia, tak vitaj vo svete živých bláznov. Mám pocit, že blázni sú vnútorne tí najčistejší ľudia, s prirodzenou pokorou pred nevedomým (nepoznateľným), keď sa neboja robiť to, čo cítia. Je mi sympatické, že sa netváriš ako naprogramavoná figurína a si bezprostredný.
Na svete je toľko vnútorných programov (šamanizmus, hinduizmus, sikhizmus atď..), na ktoré sú ľudia nastavení, alebo s nimi splynuli ako bábky, že stretnúť prirodzenú bytosť so skutočne otvoreným srdcom a mysľou je pomaly rarita.
Zatiaľ tak pôsobíš a toto by mohlo byť naozaj pôsobivé pre baby ;)
neznámy
neznámy | 8.8.2012 16:39
mna by napr. zaujal fotografiou, celkom zarucene si myslim, kde je odfoteny na motorke ako kraska zo serialu Twilight:D

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...