mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Astrológia a horoskopy - 

3. dom a susedia

neznámy
neznámy | 17.5.2017 19:52
Ahojte :)

3. dom v horoskope symbolizuje aj okrem ineho nase najblizsie okolie a vztahy, takze aj susedov...

Odzrkadluje vas 3. dom v horoskope nejako aj susedov, ci vase vztahy s nimi??? -PUH-
martinbd
martinbd | 17.5.2017 20:00
Tak moja mama má Jupitera v 3. dome, spomeniem si na to, keď nám susedka cez plot podáva vedro plné paradajok :). Ale je to v opozícii na Mars, takže vždy tam bolo aj určité napätie. Ja mám zasa Merkúra v 3. dome, ale že by som nejako viac komunikoval so susedmi, to určite nie.
neznámy
neznámy » martinbd | 17.5.2017 20:26
Ja mam 3. dom v Rybach (prazdny) a vladca 3. domu (Neptun) je v 1. dome v konjunkcii so Saturnom v T-kvadrature -PUH-

Sranda je ta, ze sa u nas casto menia susedia a ako sa hovori, "100 ludi, 100 chuti" :)
Tiez tu je urcite napatie posledne dni :D
neznámy
neznámy » martinbd | 17.5.2017 21:31
tak ja mam saturn v 3.dome v panne a hrot 3.domu tiez v panne... tak u mna sa to prejavovalo tak, ze mal som jedneho suseda, na ktoreho furt poukazovala moja mamina a babka a stale nam ho davala za vzor...lebo on bol ako bager...furt obrabal zeminu a furt sa kutral v zahrade... a kedze my sme s bratom (on ma hrot 3.domu v kozorozcovi, teda v zemskom znameni) neboli moc na pracu v zahrade, tak jeho aktivity na nas posobili ako cervena satka na byka-PUH- v podstate nam okresaval sebavedomie (saturn) svojim workoholickym pristupom, takze zasadne som chodil do zahrady len vtedy, ked jeho som v nej nevidel...co vsak nebolo prilis casto...ak nahodou ma v zahrade uvidel, tak ma zacal buzerovat, ze co a ako mam robit, co sa mi samozrejme nepacilo... proste ten saturnsky princip tam bol citit.... sranda, ale tiez saturn vladne 8.domu a co je zaujimave, tak posobil aj tymto smerom... jak horny, tak dolny sused mali sliepky a hydinu...samozrejme aj my... ale kuna, ktora nam chodila po streche, tak vyvrazdila hydinu jedneho, ci druheho suseda, ale nase sliepky zostali casto nedotknute-PUH-
neznámy
neznámy | 17.5.2017 21:51
Mám na hranici 2. a 3.domu venušu v strelcovi, sextil na ASC, kvadrat od jupitera a trigon od saturnu. Zažila som družné a srdečné susedské vzťahy, bolo to veľmi príjemné obdobie. Teraz mám psychosuseda, čo sa dlho tváril ako kamarát, ale beriem to tak, že skúška je to moja a diagnoza jeho.-PUH-

Na povinné práce v oblasti záhradkárstva mám osvedčený recept. Kedysi v ranej puberte som omylom vytrhala kopor miesto buriny - nebolo to naschvál, iba som bola zasnená;)- a odvtedy som mala naveky pokoj, mohla som sedieť na strome a džgať sa marhuľami. To bola moja obľúbená záhradkárska činnosť. :)
Aiwi
Aiwi | 17.5.2017 22:31
Ja mám v 3. dome Pluto vo Váhach (popis tam nie je, lebo sa vraj týka generácie), okrem toho pluto je kvadr. so Slnkom aj Jupiterom (ktoré mám v 11. dome). Neviem, či sa to nejako extrémne prejavilo. S väčšinou susedov vychádzam v pohode, ale keď vznikne konflikt, tak poriadny.
Ona
Ona | 17.5.2017 23:27
Ja mám celkom dobré vzťahy so susedmi, ale nemám na nich čas, takže iba prehodíme pár slov keď sa stretneme na schodoch, a s väčšinou z nich si tykám, pretože sme sa do bytovky nasťahovali pred 35 rokmi ako mladí ľudia - vtedy sme sa stretávali viac - bola som doma na materskej - podobne ako aj niektoré susedky - takže fajn. Za tie roky sa niektorí susedia odsťahovali - tých nových poznám len zbežne.
Konflikt sme nikdy nemali.
Zdá sa že môj 3. dom je prázdny :D
neznámy
neznámy | 18.5.2017 05:31
Nemůžu potvrdit -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 20.5.2017 09:41
ja mám v 3.dome päť planét,,,,vzťahy so susedmi držím na uzde,,nenavštevujem ich,ale za to oni mňa,keď treba ak môžem pomôžem,,,
neznámy
neznámy | 20.5.2017 10:19
Mám tretí dom prázdny , hrot v Býkovi, Venuša v druhom dome.
Mala som vlastne celý život tých istých susedov, okrem prvých štyroch rokov života a teraz posledných skoro štyroch. Mali sme dobré vzťahy, občas sme si niečim pomohli, keď bolo treba. Také stabilné, ale nie blízke vzťahy to boli. Ja som introvert a nekontaktujem sa s ľuďmi v okolí viac ako je potrebné.
Posledné roky v paneláku boli však niečim zvláštne, to som viac z nutnosti ako z vlastného chcenia prevzala prácu, ktorú bolo treba spraviť a medzi tým sme mali súdny spor, kde nás kompletne všetkých vyše 70 ľudí žalovala pani, ktorá v paneláku ani nebývala, iba tam vlastnila byt. Takže ešte navyše som bola zástupcom týchto všetkých 70 ľudí, mojich susedov na súde.
Venušu mám vo voľnej kvadratúre na Jupiter, čomu možno vďačím za to, že keď som prevzala tú nutnú povinnosť pri rekonštrukcii paneláku, podarilo sa nám získať veľmi slušné peniaze cez eurofondy. Alebo je to skôr opozíciou Venuše a Marsu, ktorý je v ôsmom dome (energia z cudzích zdrojov)
Bolo to pár vyčerpávajúcích rokov, papierovačky, vybavovačky, schôdze, súd a podobne. Ja som to vôbec nechcela robiť to všetko, len som prevzala bremeno, ktoré nikto nechcel a bolo to nutné.
Mám staršieho syna, ktorý má v treťom dome dve konjunkcie. Jedna je slnko-mars a druhá, veľmi tesná venuša-merkúr.
On je úplne iná povaha ako ja. Komunikatívny, bezprostredný a extrovertný.
So susedmi, či známymi sa pristaví, porozpráva. To ja som najradšej, keď týchto ľudí vôbec nestretám, vyhýbam sa takýmto vzťahom. Ale keď na to príde, tiež som priateľská a ochotná, o konflikty nestojím.
Máme obaja dobré vzťahy s okolím, ale úplne inak.
neznámy
neznámy » martinbd | 20.5.2017 18:45
Tiež mám Jupitera v 3. dome a myslím, že na susedov pôsobím skôr ako čudák, ktorý vie síce s úsmevom pozdraviť a ak ozaj treba, aj prehovoriť, ale odtiaľ-potiaľ :)
neznámy
neznámy | 20.5.2017 20:03
Tretí dom (zn. Blížencov) sú okrem susedských vzťahov aj súrodenecké vzťahy, schopnosť komunikovať v každodennom živote s najbližším okolím, tiež ako bude prebiehať základné vzdelanie, krátke cesty, ktoré sú potrebné napr. za prácou
(opačne oproti IX. domu, kde sú vyššie vzdelanie, dlhé cesty a pod.
Keď je prázdny, tak sa dá podľa umiestnenia vládcu III. domu zistiť viac.
neznámy
neznámy | 20.5.2017 20:59
Viem, preto som aj písala ako mám aspektovanú Venušu ako vládcu tretieho domu.
Samozrejme, že záber je širší, ale táto téma bola založená konkrétne o susedských vzťahoch, tak ostatné záležitosti tretieho domu som nepopisovala.
Tretí a jedenásty dom sú pre mňa i tak domy, kde doma nie som. :)
neznámy
neznámy | 20.5.2017 21:50
3.dom mám vo Váhach, mám tam Urán. Vládca venuša v 7.dome. Uran kvadratura Luna, opoz.Merkúr aj Cheirón....neviem z hľadiska astrológie, čo to znamená, ale susedov mám dobrých, nejako sa nenavštevujeme, ale máme dobré vzťahy...
neznámy
neznámy | 24.5.2017 12:27
Mám tam měsíc a saturna, vnímám ho dle principu planet, na jedné straně fajn sousedé a na druhé straně i nic moc, například jedné paní vadilo, že mám muškáty na balkóně, že k ní padají okvětní lístky, dokonce mne jednu dobu kvůli tomu nezdravila:D:)
neznámy
neznámy » martinbd | 24.5.2017 18:22
Ja mam v 3. dome aj Merkur aj Jupiter a vacsina susedov mi pripadali ako mimozemstania a nemal som s nimi vrele vztahy. Cista ignoracia
neznámy
neznámy | 15.2.2018 08:08
Mne v súvislosti s 3 domom nie je jasné , že ako sa berú tie krátke cesty ako krátka vzdialenosť ? alebo krátka časové obdobie ?
že napr. dovolenka je síce ďaleko, ale len cca.14 dní , tak to bude 3 dom .... ale ak pôjdem niekam na rok , to už bude 9 dom ? či ?
neznámy
neznámy | 15.2.2018 08:31
Ve 3. D. mám Uran a neobyčejné vztahy se sousedy, jak píše Zverák.
Tak jo. Z původního nastěhování zbyla jsem tu sama. Všichni se vyměnili, včetně mého manžela. Rozvody, podvody, hádky, rvačky, feťáci a závisláci, partičky a hračičky už ne na denním, ale týdenním pořádku.

Trenéři mou trpělivost a klid procvičují.
Nenudím se.
A že mám Merkura na hrotu 3.D., jsem ráda, že to tu můžu ventilovat.
:)
neznámy
neznámy | 15.2.2018 08:38
Smejem sa :) pochopila som to dobre ? že ak vy mate Uran v 3 dome a všetko zutekalo , tak ja sa nemám čomu čudovať s Uranom v 1 dome ... že som ostala sama :)
neznámy
neznámy | 15.2.2018 09:29
K astro mám na své cestě úctu a mnoho z ní je pro mě prozatím ukryto.
Ale dává to smysl, včetně Urana v 1.D.

Možná (zcela neastrologicky - za to však logicky) přijetím stavu věci, který jsme - snad díky předchozí setbě měli dnes poznat a pochopit, jako i nelpěním na případném pocitu ze své samoty plynoucím - dost možná je právě tohle odrazový můstek ke všem uzdraveným vztahům v čase, na cestě...
;)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...