mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Voľný pokec - 

TEPLA HYSTERIA

neznámy
neznámy | 8.8.2019 12:57
zda sa mi ze lgbt nabera formu hysterie. ako co maju ludia proti teplym ak su slusni...? to ze su medzi nimi psychaci co sa predvadzaju a sami nicia tak svoj teply problem, to je uz ich sebazaslepenost..potom pride politik a temu zneuzije, nafukne a vyuzije vo svoj prospech. podaktori tak uz pomaly idu uverit, ze clovek sa moze rozhodnut otepliet na zaklade propagandy. vo vyvinutejsich krajinach nad pochodmi pomaly ani pes nestekne. beru to ako ze aj druhi maju prava, vedia ich pochopit, nevidelovat na okraj, nezatvarat oci. a co ja viem co nechce sa mi vypisovat, netrapi ma to. ja s tym problem nemam.

lgbt je len politicka karta, kedysi bola madarska, teraz politici pouzivaju zmiesanu slovansko/lgbti/krestansko/konspiracnu kartu. ide im len o temu, strach a manipulaciu a tak o vas hlas. to je vsetko.
neznámy
neznámy | 8.8.2019 14:38
doplnok: momentalne vychovavat deti u gayov je skandal a stale pretrvavajuci historicky program cirkvi a dieta bude v takejto spolocnosti mat hlboke jazvy na psycvhike. ale v buducnosti ked uz svet nebude rozdeleny politikmi, nabozenstvami a egom, ale ludia budu jeden celok, ktory ma vedomie a srdce, tak aj na sobas homosexualov ci vychovu deti rovnakého pohlavia clovek ziska trochu iny pohlad... za vsetko nevedomie moze politik a knaz, co je len odzrkadlene ego môjho vnutra. teda zranie autorit a naivnost viery, neschopnost stat sam o sebe, kesenem
neznámy
neznámy | 8.8.2019 15:08
"....co je len odzrkadlene ego môjho vnutra. teda zranie autorit a naivnost viery, neschopnost stat sam o sebe"

obdivhodná sebareflexia :)
neznámy
neznámy | 8.8.2019 15:16
Veru to že oteplie veru je asi aj pravda. Počula som raz rozhovor mladých či dokonca malých chlapcov ako si hovorili že ak bude teplý zarobí majland a bude žiť ako pán a aj mama s tým súhlasí.
neznámy
neznámy | 8.8.2019 15:20
Sergej Ďagilev, šéf slavného Ruského baletu, sám homosexuál si už ve dvacátých letech minulého století posteskl: Petr Iljič (Čajkovský) se musel zabít, protože byl homosexuál. Dnes aby se skladatel zabil, když homosexuál není.
neznámy
neznámy | 8.8.2019 15:46
kolem lgbt komunity se točí obrovský kšeft, říká se tomu "pink money" , to co jste zaslechla je bohužel skutečnost
neznámy
neznámy | 8.8.2019 16:27
sak ale to neni homo. homosexualitu ma clovek v sebe, nemoze sa pre to rozhodnut. on sa moze rozhodnut fajcit trubice, ale vo vnutri je na buchty, to je financna kalkulacia ako pipiny maju stareho vyschnutého zosuverenho falata..

inak cela podstata este je smiesna v tomto. ze temu zivia prave ti, co proti tomu bojuju. neviem to dobre opisat tak kopirujem koment z mojevideo:

"Voliči ĽSNS tu píšu o lgbt propagande, ale všetky videá tu s teplošmi pridávajú oni...Čo už máte úplne prefetované mozgy?! Robíte tu presne to, proti čomu bojujete. Ste chorí ľudia."

inak za boha a za narod (kotlebovci) - za boha - ked mas tolko pychy, ze uz poznas vsetky tajomstva vesmíru a davas sa na uroven boha (to maju aj knazi, vo vnutry su plni pychy-nevedomosti) a za narod - ked uz si tak strateny, ze uz ti ostane len stotoznenie sa so statom...
simetra
simetra | 8.8.2019 18:30
Ak správne rozumiem, tak hovoríš nasledovné...a síce, že ľudia sa stále nechávajú veľmi ľahko ovplyvlniť nejakými "autoritami" (momentálne som už na tento výraz alergická) či nejakým náboženstvom a nevedia byť sami sebou, čiže riadiť sa sebou nie vplyvmi z vonku, ktoré manipulujú.

Otázne je, do akej miery sa dá tým vplyvom z vonku, ktoré sa ako hurikán už valia....vyhnúť, ani ujsť do hôr nie je totiž riešenie.
A začínajú preformátovávať už malé deti, aby to išlo od základu, aby mohli lepšie stavať.

Ale píšeš o nejakej budúcnosti, kedy už svet nebude rozdelený politikmi, náboženstvom a egom, kedy bude jeden celok s vedomím a srdcom, tak potom už na sobáše homosexuálov a výchovu detí bude iný pohľad....ja teda neviem ako bude, ale treba sa hlavne zamyslieť, z čoho, prečo vôbec homosexualita vzniká u človeka? Ak bude ako píšeš jeden celok s vedomím a srdcom, zanikne homosexualita a všetky odbočky, ktoré vznikli a vznikajú už z pokriveného základu. Môj názor. Možno rovnako naivný ako Tvoj :)

Čo mňa desí je fakt, že sa ľudia dokážu chytiť rôznych zvráteností a ťažiť z toho, prekrútiť obraz zla na obraz dobra....jednoducho povedané. A je to ľuďmi normálne davovo prijímané, to nechápem.
neznámy
neznámy | 8.8.2019 18:55
neznámy
neznámy | 8.8.2019 20:36
Tak som si to prečítala 2x a vyšlo mi z toho to, že ty to tiež robíš, nakoniec je do toho zapletená tvoja politika.
Nesúhlasím ako vysvetľuješ za Boha za národ - v tom nie je náboženstvo a ak tak v najčistejšej forme. Za Boha je vlastne za seba, za to najčistejšie čo v nás je , na našu podstatu a národ je národ a nie štát aj ked teraz sa nedá už nič robiť, lebo sme v mocenskom štáte iluzie a klamu. Ak ideš a bojuješ za seba za svoju čistotu tak až potom môžeš bojovať za národ a tu ide hlavne o to hlásenie sa k svojej vlasti, uchovanie si hrdosti na svoju vlasť a v terajšej dobe je to viac ako potrebné.
Ja som apolitická a možno vnímam viac to čo a s akým pozadím sa to deje. nepatrím do žiadneho tábora.
hrabeti
hrabeti | 8.8.2019 21:15
Odhliadnuc od môjho názoru na vec, zaujímalo by ma, ako máš v sebe poriešené, že pár rokov dozadu súdruh Blaha bol hrdo podporiť dúhový pride aj so svojim potomkom.

Glossfin
Glossfin | 8.8.2019 21:22
Prepáč, ale mne nevadí, ak je niekto homosexuál, ale ak už tzv. vyliezajú aj z konzervy - tak to mi príde jednoducho moc. Súhlasím, že sú potrebné legislatívne zmeny, ale fakt nemám najmenší dôvod ich vynášať na piedestál - lebo dnes podľa niektorých médií ak nie je človek gay, alebo niečo iné aspoň trochu, alebo poriadne vyšinuté, tak je takmer menejcenný A TO MI VADÍ a vôbec sa s tým netajím. To už sme vážne dospeli do takého štádia, že obyčajný, normálny, pracujúci človek takmer nestojí za zmienku? No tak nám teda Pán BOH pomáhaj....
neznámy
neznámy » hrabeti | 8.8.2019 21:59
:-D
Teba teda trápia veci...
Prečo by som mala mať niečo v sebe poriešené? Ja proti homosexuálom nič nemám, dokonca by som úplne v pohode prijala aj keby bolo homosexuálne moje dieťa a trápilo by sa svojim ťažkým údelom, podporovala by som ho, pomáhala by som mu.
Pred pár rokmi by som možno v pohode išla pozrieť na nejaký pride aj sama, keby som chcela niečo konkrétne podporiť, alebo niekoho konkrétneho v niečom zmysluplnom.
Ale toto čo sa dnes deje, nie je o homosexuáloch, reáln sa na tých pride show zúčastňujú skôr psychicky narušení ľudia a skutoční homosexuáli sa za týchto pošahancov hanbia a vedia, že až sa raz situácia otočí, budú trpieť za ich činy.
To, čo je LGBTI dnes, je obrovský obchod, boj o moc a snaha psychicky narušených zúfalcov stať sa gay ikonami, novodobými celebritami, je to absolútne zvrátené už len tým, že ich cieľovou skupinou sú malé deti.
A nechápem tiež, prečo mi furt podstrkuješ Blahu. Áno, často s jeho slovami súhlasím, jeho popisy sú výstižné, ale nijako zvlášť s ním nesympatizujem, našla by som kopec iných ľudí, ktorých obdivujem a ktorí ma inšpirujú. Blaha má dobre nabrúsený jazyk a jeho slová tnú do živého, to sa mi na ňom páči. Nič viac a nič menej.
hrabeti
hrabeti | 8.8.2019 22:08
Ako keby pred piatimi rokmi boli tie prajdy o niečom diametrálne inom. Už vtedy priťahovali pošukov a pokiaľ to u nás nebolo možno ešte úplne zjavné, stačilo sa pozrieť do štátov, kde mali dlhšiu tradíciu, aby bolo jasné, kam sa to bude uberať.
Takže akýkoľvek prajd podporovať by bola už od začiatku chyba.
Blahu ti podstrkujem preto, aby si uznala, že je to obyčajný oportunista, ktorý si osvojí hocijakú ideológiu, pokiaľ cíti, že skrze ňu získa podporu od jednoduchších a že vďaka tomu znovu bude mať zabezpečený na ďalších pár rokov slušný a hlavne bezprácny príjem :)
Magnician
Magnician | 8.8.2019 23:25
trefa:)
Magnician
Magnician | 8.8.2019 23:36
bože-NOOO-
neznámy
neznámy » hrabeti | 9.8.2019 06:45
V tom súhlasím a som presvedčená o tom že ani jeden pochod nebol iný a neverím že je to o homosexuáloch ale o úchyloch.
neznámy
neznámy | 9.8.2019 07:13
cital som nedavno koment od gaya, ze ako sa hambi za tych vystrednych uchyloch na pochode a ze potom nech sa necuduju, ze ich ludia odsudzuju...vravel svojim. ked sa povie gay hned si ludia myslia ze to je len ten pomalovany, vystredny uchyl. co sa tyka týchto uchylov, ja neviem, mozno je to len prejav ega, sexuality a toho ze sa uz neboji spolocnosti a sa mu to premiesa v gebuli vsetko do gulasa potom vznikne hentaka kreatura, ktora zije z pozornosti druhych, ale ved to robia aj normalny ludia.

a inak som cital ze velmi vysoke percento homosexalov vo vývojovom veku sa zabije alebo rozmysla o samovrazde, lebo spolocnost ich zatracuje
neznámy
neznámy » hrabeti | 9.8.2019 07:26
blaha je strasne falosny clovek, zamerne klame, manipuluje, prekruca fakty, robi to vedome. pracuje pre vladnu mafiu. ma cielovu skupinu nekritických ludi, zabezpecuje tak percenta smerackej mafii
neznámy
neznámy » hrabeti | 9.8.2019 09:11
Včera mi došli príspevky, ešte som obmedzená :-D
Takže takto, zbytočne mi ty podstrkuješ Blahu, lebo ti tvoje domnienky neuznám. :-)
K tomu LGBTI, najnovšie ich boli v Prahe podporiť satanisti, prečo nie.
Ono to tak vypadá, že mnohí ľudia, vrátane teba, nechápu ten posun, čo sa tu udial v poslednej dobe vo všetkých možných sférach. A niektorí nechápu dokonca ani posun, čo sa udial za posledných 20 rokov, ale o tom písať nebudem.
Kedysi som sama inklinovala k liberalizmu minimálne tak ako ku konzervativizmu. Považujem liberalizmus, taký ten zdravý liberalizmus za veľmi dobre vyvažujúci voči príliš skostnatelým konzervám, bez neho by nebol pokrok.
Akurát, že súčastne dianie nie je ani o liberalizme, ani homosexuálnych menšinách, ani o pomoci migrantom a iným menšinám. Tieto skupiny sú používané a zneužívané v prospech rozvratu a dekadencie. Až sa toto raz otočí a to si píš, že sa otočí, lebo žiadna nerovnováha netrvá večne a aj táto raz skončí, tak môžu prísť na scénu presne opačné tendencie.
Keď je pes na dvore a rešpektuje aj pravidlá, tak si udrží volnosť, ktorú potrebuje, lebo nikoho neprudí, dá sa s ním žiť. Ak sa správa ako zdivený a okupuje celý dvor, tak ho domáci jednoducho dajú na reťaz, alebo zavrú do voliery. Nestraším, len píšem, že extrémy vždy vyvolajú protiextrémy na druhej strane.
Ja mám rada aj konzervativizmus, aj liberalizmus, pokiaľ tieto pojmy napĺňajú svoj pravý význam.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...