mesiac
Nedeľa, 5.5.2024
Meniny má Lesana

Voľný pokec - 

NUMEROLOGIE

neznámy
neznámy | 5.12.2011 16:54
uf, už som sa zľakla, že to tak nie je :D
neznámy
neznámy | 4.2.2012 10:10
Ahoj vlnka,

konecne sa mi vratila kniha "Cisla zivota", takze k tvojim cislam:

17/8

Ti, ktori kracaju cestou 17/8, su tu, aby vyriesili problemy suvisiace s peniazmi, mocou a duchom, ked dospeju k dovere v tvoriveho ducha vo svojom vnutri a podelia sa onho s ostatnymi, uvedomia si hojnost a vnutornu silu.

Medziludske vztahy

Tymto jedincom to vacsinou nejaky cas trva, kym zacnu doverovat a otvoria sa natolko, aby to mohlo viest k citovej dovernosti. Ked maju odhalit svoj vnutorny zivot, necitia sa velmi volne, pretoze sa boja hanby, zranitelnosti alebo oboch naraz. Moze sa tiez stat, ze vzniknu silne konflikty, prezote ked sa 17/8 citia neisto, casto sa spravaju uvzato a panovacne. Vacsina 17/8 sa z casu na cas svojej moci alebo asertivity vzdava, k comu dochadza pod vplyvom nedostatku sebadovery a obav z moci, potom svoju moc chcu spat, ale nevedia vzdy s istotou, ako ju udrat v rovnovahe. Je potrebne, aby sa tito ludia naucili podelit o svoj vnutorny pocit moci s ostatnymi, cim im dodaju silu.

Sexualne problemy vacsinou zavisia od toho, ako 17/8 prejavuju energiu sedmicky, to znamena od toho, ci sa citia otvorene alebo potlacane. Ak maju pocit, ze su voci ostatnym otvorene, ich tvorive stavy sa premenia na aktivne sexualne potreby, na ktorych niekedy doposial lezal tien traumy z detstva, sex nie je pre nich zvycajne problem - dovernost ano. Ked sa spamataju a spracuju problemy s doverou a mocou, vztahy zacnu hrat v ich zivote vyznamnejsiu ulohu a stanu sa pre nich prostriedkom, ako vnimat hlbsi zmysel spojenia.

Nadanie, praca a financie

Prakticky vsetky 17/8 maju mocnu, hlbavu mysel a vnutorne nasmerovanie k uspechu - a to je spolocne s kreativnym potencialom palivo, ktore ich pohana pri uspesnom snazeni v mnohych odboroch, od sportu az po politiku. Byvaju z nich vynikajuci financni experti alebo sefovia organizacii oslovujucich mnozstvo ludi a sukromne vykonavaju verejnoproslesnu pracu. Z niektorych sa nakoniec stavaju filantropi alebo zakladaju vacsie ci mensie charitativne organizacie. Alebo si mozno otvoria knihkupectvo ci rozbehu iny podnik, ktory im umozni sluzit ostatnym. Ked 17/8 doveruju svojej intuicii a na tomto zaklade robia rozhodnutia, zda sa, ako keby sa k nim peniaze valili, bez toho, aby vedeli, preco vlastne a ako.

Zatial tolko, 26/8 poziem neskor :)
neznámy
neznámy | 5.2.2012 07:19
...ahoj daphne...to existuje aj kombinácia 40/4 ? :-)
neznámy
neznámy | 5.2.2012 13:08
Ahoj,

to vies, ze aj kombinacia 40/4 existuje ....

K cislu 4 vseobecne:

Predstav sí, ako sa stavia dom:
vyhlbia sa zaklady, zaleju sa betonom,
potom sa vztyci zelezna kostra
a nosne steny - vzdy sa robi iba
jeden krok naraz.
Ako velmi sa tento dom podoba tvojmu zivotu?
Co ti odhaluje o sposobe, ktorym dosahujes svoje ciele?
Vybudoval si svoje zaklady pevne?
Stavias svoj zivot postupne, krok za krokom?

AK SI VYSTAVAL VZDUSNE ZAMKY,
TVOJA PRACA NEMUSI NUTNE VYJST NAZMAR
STACI, KED POD NE POLOZIS ZAKLADY

OSO JOHNSON

Vsetky 40/4 v sebe ukryvaju potencial vydavat plody svojich
bohatych vnutornycj zdrovoj, ktore signalizuje nula v ich osudovom cisle,
ale svoje dary si mozu vypestovat iba prostrednictvom postupnej pripravy a cviceni, v ktorych je velakrat zahrnuta nejaka forma vzdelavania. V dosledku vynimocneho zmyslu pre povinnost, ktory niekedy siaha za prislusne hranice, maju sklon uvazovat v kategoriach, co "by mali robit", nez vramci toho, po com skutocne tuzia.

Nadanie, praca, financie

Vzhladom na svoje vynikajuce analyticke schopnosti a intuiciu aj vordenu potrebu mat bezpecnu zakladnu si 40/4 vedu dobre v akejkolvek obhodnej sfere. Najspokojnejsi su, ked ich zamestnanie aktivne pomaha ostatnym ludom alebo im nejako poskytuje oporu. Pretoze su orientovani na sluzbu okoliu, urobia dobre, ked sa orientuju trebars na socialnu pracu alebo osetrovatelstvo, vyniknut mozu ale aj v inych odboroch, kde sa da s uspechom vyuzit vytrvalosti, sila, citlivost a analyticke schopnosti. Ak sa 40/4 budu riadit zakonom postupu, a ak budu svoju energiu vyuzivat prakticky, uspech ich neminie.

Tvoje cislo obsahuje nulu, cize predstavuje aj "Vnutorne dary"
U tychto ludi su vnutorne dary ako citlivost, vyrecnost, intuicia iba kusok pod povrchom a casto maju za nasledok zosilnenie energie hlavneho zmyslu zivota.


Su to ale len uryvky z tejto knihy a nenahradia kompletny vyklad, dolezite je precitat si najma uvod, ako s touto knihou pracovat a na to tu nie je priestor:)
neznámy
neznámy | 7.2.2012 19:12
ahoj, necitala som celu diskusiu spatne, chcela som sa ta ale spytat, podla coho sa urcuju tie kombinacie cisel? Venujes sa tak viac numerologii?
neznámy
neznámy | 8.2.2012 08:29
Aj ja ju mám.Je skutočne veľmi dobrá.Poradila mi ju jedna numerologička.
neznámy
neznámy | 8.2.2012 08:36
Ahoj Gurti,príklad určovania osudového čísla: 8.10.1932 je 8+1+0+1+9+3+2=24.Číslice v čísle 24 spočítaj: 2+4=6. Osudové číslo je 24/6
neznámy
neznámy | 8.2.2012 17:02
Nie, numerologii sa nevenujem, je to jedina kniha, ktoru k tomu mam a takisto mi ju niekto odporucil. A hlavne asi preto, ze je od D. Millmana, od ktoreho som uz citala viacero knih a oslovili ma.
neznámy
neznámy | 8.2.2012 19:37
Dakujem, kopirujem a ukladam :)
vevuska
vevuska | 11.2.2012 11:13
Ahoj, ja ti môžem odpovedať na tvoju otázku. Venujem sa numerológii, ale tú spomínanú knižku som nečítala. No, kombinácie čísiel sa určujú podľa dátumu narodenia a potom sa tento dátum dáva do tzv. mriežky, kde sú jednotlivé roviny, podľa čoho sa lepšie určí relatívna povaha toho človeka. A zároveň sa dá podľa dátumu určiť aj to, kedy - resp. v ktorý deň bol narodený / ak si to nepamätá / a aj momentálna vibrácia sa dá určiť - teda, na čo by sa mal človek v ten určitý rok zamerať, aby mal úspech.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...