mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Ľudská duša - 

Dusa a vyzor jedinca

neznámy
neznámy | 14.1.2011 20:08
Moj nazor je ten ze podla fyzickeho vzhladu sa neda urcit kto je co za cloveka.Trocha sa to da podla oci ale najlepsi odhad je zachytenie vln toho druheho. Nemyslim tym momentalny stav a rozpolozenie. Myslim tym vyzarovanie charakteru ktory je mozno skryty aj danej osobe. Je to nieco ked okamzite viete kto je to a aky je aj ked sa tvari inak. Tazko to opisat ale je to urcity druh empatie.
neznámy
neznámy | 14.1.2011 20:33
Myslim ze to sa neda. Pozorovanie schranky nic nevypovie o obsahu, takze treba toho cloveka vidiet v pohybe, idealne v interakcii s okolim. Z fotky sa neda zistit nic.
neznámy
neznámy | 14.1.2011 21:00
Ja tiež vnímam niečo ako vyžarovanie z ľudí, ale nie v zmysle charakteru, ale skôr povahy. Aký typ človeka to je. Prezrádza to nielen výzor, ale ešte viac pohyby, gestá a mimika.
Či je človek "dobrý", alebo "zlý", to neviem posúdiť.
V každom z nás je čosi z oboch a niekto sa rád hrá na dobrého, iný zase trochu provokuje. :)
Nejaké extrémy sú asi dosť zriedkavé.
neznámy
neznámy | 15.1.2011 03:45
podla mna aj z fotky je vidno vyzarovanie.ja aj z toho co ludi pisu citim iste vyzarovanie.otazne ja nakolko je to presne,to ja neviem.
neznámy
neznámy | 15.1.2011 23:51
Matrioshka, suhlasim s tebou,...v jednej diskusii (nie tu) prispievala aj jedna zena a ked som jej prispevky citala, tak som citila akoby "pohladenie", nebolo to obsahom tych prispevkov, ale tym, ze vyzarovali nieco z nej, fakt zaujimave.
A podla optimizmu cloveka by som nehodnotila jeho duchovnu vysku, mam skusenost, ze clovek, ktory sa usmieval a bol samy vtip, klamal, ohovaral a vedome ublizoval...ale asi plati: pravdu ma ten, co sa usmieva.
vevuska
vevuska | 16.1.2011 14:09
ani nie... z gest a postojov a komunikácie môžeš vycítiť a zavnímať ako sa ten človek v danej situácii prejaví a tým pádom si ho môžeš zaradiť, že či je cholerik, abo skôr ten rozumový typ človeka, alebo to nechá tak a kašle na všetko. To ti pomôže ak sa s ním chceš zoznámiť bližšie a po nejakom výbuchu si isto povieš, že aha...tak asi si tohto človeka veľmi nebudeš pripúšťať k telu, aby si ho náhodou nevyprovokoval k jeho výbuchu.... napríklad.
vevuska
vevuska | 16.1.2011 14:15
Súhlasím s tebou. Z tela samotného ako telesná schránka nič nevyzistíš, nepovie o obsahu toho človeka, to čo má vo vnútri. Až tak ďaleko sme sa ako ľudstvo ešte nedostali :)
neznámy
neznámy » Trevregent | 1.7.2011 20:52
Táto téma ma už dávnejšie zaujala - prehliadla som túto diskusiu - čítala som viacero kníh na túto tému, tá, o ktorej zrejme hovoríš sa volala Orientálna diagnostika - celkom zaujímavá, ale som rada, že som tu našla nové typy..
Podľa uvedeného titulu som skúšala odhadnúť - presnejšie podľa tvaru hlavy - , v ktorom ročnom období sa narodil jeden 94 ročný dedko a jedna 93 ročná babka...a celkom náhodou som trafila, sedelo to. Aj povahové črty, aspoň podľa vonkajšieho prejavu, by sedeli, ale to podľa mňa s dušou nemá nič spoločné.

Napr. človek, ktorý má tumor na mozgu vo frontálnom centre, alebo v mieste, kde sa krížia nervus opticus, nemá zohavenú tvár, iba sa správa prefrontálne, t. j. je šiši-myši, ale pôsobenie tváre má nezmenené. Dokonca aj pri zápale trigeminu alebo po ischémii má človek síce spadnutý kútik, ale krásna duša z neho presvitá aj pri zdeformovanej tvári.
Myslím si, že odraz duše ani tak neuvidíme vo výraze obličaja, ako skôr nejakým éterickým rozptylom duše, ktorý človeka obklopuje, vyžaruje z neho a keďže my ľudia si zväčša hľadíme do tváre, najčastejšie ho objavujeme tam...
neznámy
neznámy | 13.7.2011 10:09
Ty máš so zofkou veľa spoločné :)
neznámy
neznámy | 13.7.2011 10:09
Ty máš so zofkou veľa spoločné :)
neznámy
neznámy | 13.7.2011 10:12
Však? Aj ja som si všimla. Ako by ich jedna mater mala. -LOL-
neznámy
neznámy | 13.7.2011 18:50
no ja som predvedcena ze cela tvar je odrazom duše lebo to pozorujem na svojej tvari a podla tvare a pripadne gestikulacie si aj ludi zaradim. dokonca som skumala aj tvoju fotku a mam ten svoj pocit vnutri niekde v zaludku ze aky asi si jedneho chlapca som tu uz ocajchovala a ultrazvuk mi povedal ze som to vystihla na 1.jana
ale podla rozhovorov a to je ine:)
neznámy
neznámy | 13.7.2011 20:22
ale ja som si len precitala satansku bibliu ako pre informaciu. nie ze by som to praktizovala boze to nie robit sa snazim len astrologiu ale zaujimam sa o vsetko.

v com som dobra myslis podla vyzoru cloveka vediet aky je ja neviem ci som v tom dobra ale nemylim sa myslim.jana.:)-SHINY-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...