mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

Saturn kvadrat Mars

neznámy
neznámy | 2.10.2013 08:57
zdar, saturn (3. - 4. d.) kvadrat mars (12. d.) pripadne v inych domoch, ako ste prezivali? co sa vam dialo? nejake skusenosti?

dik.
neznámy
neznámy | 2.10.2013 09:16
Mala som Saturn (3.d.) opo Mars (9.d.), problemy v oblasti vzdelavania a prace, ktore som si nesposobila sama. Obrovske napatie, neriesitelnost situacii, mala som pocit, ze nech urobim cokolvek, akurat to este viac pokazim. Zaujala som postoj vydrzat, vnutorny pocit bol, ze mam nechat veci tak a pockat, veci sa vyriesili same a ukazalo sa, ze postoj nemenit, nezasahovat, bol ten najlepsi. Ja davam vzdy na vnutorny pocit v takychto situaciach, ked riesim veci hlavou, rozumovo, nikdy to nedopadne dobre. Nieco ako intuicia, ktora mi vravi co ako dopadne, ked urobim to a to. Naladim sa pocitovo co bude, ked zasiahnem, urobim zmenu, pridu mi negativne pocity, tak nezasahujem. Naladim sa, co bude ked pockam, pride pokoj, vyrovnanost, prijemne pocity. Trochu to bol v tomto ale problem, lebo som akcny clovek, mam v horoskope dominantny Mars a pri tomto tranzite samozrejme akcny chcel byt.:) Ale zase sa oplatilo pocuvat vnutro.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 2.10.2013 11:51
Nepamätám si to celkom presne, mala som to pred 2-3 rokmi. Natálne mám Mars v dome 6. V tom čase som začínala externe študovať a končila druhý semester. Mala som čo robiť, aby som udržala pracovné tempo, nebola som ani dostatočne sústredená v škole, bola som unavená, doma som takmer nič neurobila, ale nebolo to zas tak úplne nonstop. Ale bolo to náročné obdobie. Veľa som cestovala (2 hodiny tam a 2 naspäť) každý deň počas semestra... Ale neviem, či som toto isté neprežívala aj o rok neskôr :) Ale tak bolo to trošku ľahšie, to je pravda.
neznámy
neznámy | 2.10.2013 13:05
hodně těžká doba, (saturn v 12.d. v kvadr. na mars. ve 3.d.) - odstěhovala jsem se tenkrát od nevhodného partnera, doufala jsem, že jsem tím nastartovala obrat k lepšímu, ale žádná úžasná změna se nekonala, spíš jen vyvstaly nové problémy....Ale měla jsem na mars i opozici od uranu a spoustu jiných kvadratur.
neznámy
neznámy | 2.10.2013 14:16
Tak mne čeká za chvíli saturn v 8d kvadrát mars 12d v (radixu mám saturna v 2d) a k tomu saturn kvadrát merkur v 6d.Tak to bude asi hodně těžké ty 12,8 a 6 domy....tak nějak už asi trochu vím o čem to asi bude,ale chci si zachovat chladnou hlavu........
Dogi
Dogi | 2.10.2013 14:19
Moja skúsenosť...nepríjemný tranzit, ale určite nie jeden z najhorších. Mne to prinieslo len stres, prekážky, veľa vynaloženej námahy, pár krát odloženie realizácie plánov na neskôr...bežné problémy...ako to v živote často chodí :-)
neznámy
neznámy | 2.10.2013 14:23
Tak to je super,že ses uměla na to naladit a zachovat si chladnou hlavu-BOW-:)
neznámy
neznámy | 2.10.2013 17:56
Na tento tranzit si velmi dobre pamatam, saturn ( 12.dom ) kvadrat mars ( 9. dom ). Konflikt s nadriadenym, ktory sa nevyriesil dodnes a presiel do osobneho problemu. Zdravime sa pomedzi zuby a komunikujeme uz len vyslovne pracovne, ubehol uz rok, ale ja viem, ze toto uz nikdy nebude dobre. Saturn vladne mojmu 3. domu, takze sa to prejavilo na urovni komunikacie. Teraz by som to riesila inak, ale co uz ....
neznámy
neznámy | 3.10.2013 05:23
No dievcata, vidim ze nic dobre. Prezijeme dako snad, od polky novembra ma to caka, bude sa to tahat rok cca... No dik teda za nazory, ste zlate. Keby este niekto nieco mal, kludne pridajte, budem len rad, neskor pridam aj svoje postrehy.

eq.
neznámy
neznámy | 3.10.2013 08:52
Mě to čeká za 3 roky. Naposled když jsem měla tuhle konstelaci, tak to bylo docela mocné období. Nakolik mi to, ale ovlivnila zrovna tahle konstelace, to opravdu nevím.
Tehdy mi Saturn tranzitoval na Luně na hrotě 7d, házel kvadrát na hrot téčka na Marse a Venuši. Krom toho mi procházel 12d a ASCendentem Pluto v konj. s Jupiterem, který byl v opo na Lunu.
Tehdy jsem radikálně ukončila vztah a začala se zabývat nejen okrajově ale naplno (už nejen sama jako introvert) duchovními věcmi a šla jsem mezi lidi. Tehdy jsem potkala lidi, kteří mě ovlivnili minimálně na dalších 10 let a díky nim se mi život velice zlepšil, protože jsem se začala dívat na věci jinak. A HLAVNĚ jsem vše, co jsem poznala teoreticky začala dávat do praxe. Z putičky a totálně nesebevědomé šedé myšky se začala stávat docela sebevědomá žena (i když zlepšit by se dalo v tomto směru ještě hodně :D)
I když si myslím, že největším přínoscem a učitelem byl Pluto, přesto vnímám že Saturn mě naučil být praktičtější co se vztahů týče a vytvořit si hranice přes které už nechci jít. Tehdy jsem poprvé v životě vnímala velmi silně (což asi ale díky Plutu), že chci a budu na 1. místě já. Tohle bylo naprosto nové, no a Saturn mi to akorát pomohl dát do jakési formy, přes kterou vlak nejede... Pamatuju si docela na střety s lidmi marsovského tipu a ne že bych to úplně zvládala. To bylo v roce 2001. V roce 2008 mi Saturn docestoval do konj. s Marsem a tam jsem byla naopak velmi v kompenzaci vůči těmto typům. Naučila jsem si ustát svoje, i když možná ne úplně přiměřenými reakcemi -LOL-
Hádam, že teď jak dokrosí Saturn na ASC (ve 12d v konj. s Uranem a pak u ASC s Jupiterem, opo Luna, kv Venuše-Mars), budu zase o krůček dál, i když to třeba lehké nebude. Tam koukám už bude trinus Pluto Mars-Venuše. Tož není možné, nějaký pokrok zas musí být :D
Já se spíše obávám úplně jiných konstelací než tohoto.
Ale určitě pak budu hlásit jestli to vzládám :D a těším se i na tvoje poznatky.
neznámy
neznámy | 3.10.2013 08:55
Tak jsem to vzala z gruntu-od narození a koukám,že díky vícero diskuzím v tomto týdnu,jsem ji slušně oprášila vzpomínky na dětství...../saturn 12d - mars 7d/...byly mi necelé 2roky=saturn kvadrát luna-provalila se otcova nevěra,o rok později =saturn opozice mars-došlo k rozvodu a přistěhování otcovi těhotné partnerky do společného bytu...kvadratura saturn na mars-otec se rozváděl-nic jiného/dramatického si nepamatuji/...saturn konjunkce mars-vdala jsem se,narodili se mi synové a vrátila jsem se do- domu z kterého jsme byli odejiti...další kvadratura-nic mimořádného-naopak,celklem spokojenost-...pak to nabralo celkem spád=saturn konjunkce saturn=krize v manželství,saturn konjunkce slunce-prohloubení krize a přehodnocování dosavadního života-praskla manželova nevěra ,saturn opozice mars/souběžne tedy i přechod přes ASC/-zopakovala jsem "otcovu chybu"-důsledky tohoto všeho jsem řešila mnoho let a celé téma bylo uzavřeno vlastně až v době kvadrátu saturn/mars-k rozvodu nedošlo,manželství to přežilo i když s pořádně "potrhaným kabátem"-vlastně celou dobu-od přechodu saturna Asc/opozice mars/-až do kvadratury na mars-mi postuně docházelo,jak zásadní jsou prožitky v dětství-a jak snadno si určité vzorce člověk přenáší do dalšího života a jak často a nevědomě je opakuje,dokud se s nimi nevypořádá a nenajde si vlastní cestu...zanedlouho mě čeká opozice saturna na slunko a pak vstup do 7d a konjunkce s marsem-sama jsem zvědavá-co toto období přinese....
neznámy
neznámy | 3.10.2013 19:18
no teda, fakt nic prijemne, som zvedavy teda, nech to mam uz za sebou radsej -ROLL- zreferujem pak.
neznámy
neznámy | 25.11.2013 18:46
no uz to zacalo... nic zvlastne zatial.

SF pise:

Transiting Saturn Square Radix Mars
The best-made plans can go awry, which you are discovering during this transit. You are probably also feeling some anger and frustration as your plans seem to be going nowhere. You may even feel that others are deliberately standing in your way. It is best to exercise patience as the reasons for the obstacles will become clearer later. Persist as calmly as possible, taking time out from major projects for sporting and recreational activities that will allow you to expend your pent-up energy. Avoid those that involve risks, at least for the duration of this transit.
neznámy
neznámy | 25.11.2013 20:12
Aj mne začal tento tranzit Saturna (6. dom) kvadratúra Mars (10. dom) pred dvomi týždňami. V tom čase ma jedna moja kamarátka požiadala, či by som jej v práci nepomohla, keďže som sa jej v minulosti sama ponúkla. No a asi som precenila svoje sily a šla až na ich doraz. K tomu bolo vonku hrozné počasie, trochu ma prefúklo, no a odvtedy som chorá. Niekoľko dní som nemala hlas. Teraz je to už lepšie, ale ešte stále nie som fit.
A tiež som dosť nervózna v tomto období. Tak ako som mala málo energie na začiatku toho tranzitu, tak jej mám teraz priveľa a neviem ako ju vybiť... Už som dnes začala aj kresliť. No na to treba trpezlivosť a ja by som chcela mať urobené všetko hneď. Tak asi jedine v tom cítim takú zmenu a odlišnosť. Lebo inak som trpezlivá, ale teraz mi to akosi nejde.
neznámy
neznámy | 3.12.2013 20:53
Má niekto skúsenosti s týmto aspektom aj v radixe? Alebo počas jeho tranzitu našiel spôsob, ako ho pozitívne využívať?
Všetko to napätie, oscilácia medzi maximálnou drinou a bezvládnym zúfalstvom... Je to tak obmedzujúce. Čo by som dala za to, keby že tento aspekt nemám. Alebo aspoň miernejší.
Úspechy ľudí s s dobrovodom konfilktu Saturna a Marsu.. By som nazvala pravým synonymom Pyrrhovo víťazstva. Také vydreté, že sa z neho až nakonci netešia.
neznámy
neznámy | 3.12.2013 21:39
Viem o čom píšeš. V radixe ho síce chvalabohu nemám, ale jeho momentálny priebeh využívam najmä pracovne. A fakt je to drina, ktorá mi dáva zabrať. Sama sa divím, odkiaľ sa berie vo mne toľko sily. Ale moje ruky si to pomaličky odnášajú, najmä ich pokožka. Pretože nie sú zvyknuté na tvrdšiu robotku. Ale dá sa to prežiť. Inak sa teším z odmeny za dobre vykonanú prácu. Možno to zvládam aj preto v pohode, lebo viem, že to nepotrvá dlho. Neviem si však predstaviť, že by som takto mala fungovať každý deň po celý zvyšok života. Mať takýto aspekt v radixe musí byť pre človeka zabijak.
neznámy
neznámy | 3.12.2013 22:20
Ďakujem ti veľmi pekne za reakciu.
Veľmi často sa prichytávam v situáciach, kedy proste ku koncu už skutočne nevládzem a len silou vytrvalosti to dotiahnem do konca.. Ak vôbec dotiahnem. Presne ako sa píše.. Ľudia majú problém realizovať plány, dotiahnuť veci do konca(!), udržať sa pri niečom na dlhšiu dobu a hlavne to neustále pochybovanie o sebe samom.. Perfekcionizmus..
Pokiaľ tento celý energetický cirkus pochádza z minulých životov, fakt by ma zaujímalo, čo som preboha také robila. :D
Saturn mám v Baranovi v 5. dome, Mars v Rakovi vo 8.dome, čo je tiež potom ďalšia vec, keďže obe planéty sú vo svojich nevyhovujúcich znameniach. Zároveň sú však i súčasťou môjho polokríža (ak rátam S. uzol, tak Veľkého Kríža), kde mi Saturn tvorí napríklad ešte tiež nepríjemnú kvadratúru na Jupiter.
Orbis mojej Saturn kvadratúry Mars je až 0°02', čím je v podstate najtesnejším aspektom môjho natívneho horoskopu.
Mojim jediným šťastím je, že je to separačný aspekt, čo mu trošku uberá na itenzite do budúcna (alebo v to aspoň dúfam).
neznámy
neznámy | 8.12.2013 18:17
saturn 3.dom - mars 12. dom, zomrela mi babka, akurat ked bol tento aspekt exatny sa konal pohreb. videl som vselijake vyklady a pripravoval som sa na vselico, toto som ale necakal, nakoniec mi to objasnil Astronell: no vidíš, tak to môže byť iba o uvedomení si dočasnosti /konečnosti (12. dom) formy (Saturn), ktorú na seba berie životná energia (Mars). Ine pozoruhodne nic. Len som zvedavy co, ked sa saturn za pol roka vrati a relativne zastane na cca dva mesiace, co potom. Uvidime.
neznámy
neznámy | 8.12.2013 19:20
V lednu mi začne tranzit saturna v 8d (radix 2d) kvadrát mars 12d a pak ještě 4 a 10/2014 se bude opakovat........no když tam je ten 8 a 12 dům tak začínám mít obavy..........
neznámy
neznámy | 8.12.2013 19:38
no to je najhorsie co mozes spravit, nemaj obavy, milan mi posunul jednu vetu nedavno, lebo aj ja som mal obavy...nieco v tom zmysle ze: ten kto sa boji ze bude trpiet, uz v podstate trpi teraz (a mozno potom bude tiez) takze radsej necakat nic...
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...