mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Po dlhom čase mi skončila konj Neptuna s Lunou

neznámy
neznámy | 21.12.2019 08:20
Až sa mi to zdá nemysliteľné, ale ja dnes konečne nemám konjunkciu.
Neptún dlhý predlhý čas stal na mojom ASC a potom prešiel na Lunu, takže to trvalo s R naozaj dlho. Neviem prečo, ale dnes ma potešilo že už pôjde dopredu a nechá ma vydychnuť. No sama som zvedavá či to v niečom bude iné.
Nightshade
Nightshade | 21.12.2019 11:32
Blahoželám k prekonaniu oboch tranzitov. :) Môžem sa opýtať, ako by ste ich opísali? Ja si stále živo spomínam, že keď mne Neptún robil opozíciu na Merkúr/MC, tak to viedlo k veľmi chaotickému mysleniu a mnohým zlým rozhodnutiam ohľadom životnej cesty.
Všimli ste si niečo podobné? Ozaj by ma zaujimalo, ako rôzne pôsobí na ľudí Neptún.
suhail
suhail | 25.12.2019 09:57
Viděla jsem živě on line u mi blízké osoby tranzit neptunu přes slunce radixu, ale u sebe a jiných i tranzity přes asc, lunu, a dříve u sebe prožívala kvadratury na merkur a lunu. Měla jsem pocit, že ač někteří astrologové tranzity transsaturnů neberou moc vážně a nepřikádají tomu velký vliv, že já jsem ten vliv vnímala vydatně.
Člověk se snadněji snadě obětí lhaní podvodů - ale může i sám klamat podvádět jiné - tam je důležité ze kterého domu kam tranzit působí, zaznamenala jsem jednoznačně větší tendence k závislostem únikům k alkoholu , lékům aj.....stahováním se "do sebe" .... tranzit neptuna přes slunce se jevil u jedné osoby jak by ten člověk bojoval sám se sebou - občas proti všem....někdy dost zmatené (atypické) reakce na cokoliv, nevyzpytatelnost... V lepším případě to osoba vyventilovala vložila do nějaké tvůrčí tvorby, třeba přes fotografie, hru na kytaru , malbu psaní článků . ....
Adriana 72
Adriana 72 » suhail | 25.12.2019 11:26
:)
neznámy
neznámy » suhail | 25.12.2019 12:21
No tak neviem, je to zrejme aj vekom a toho čo už sme prekonali. U mňa jednoznačne vytriezvenie, to znamená že odrazu sa odhalila príčina mojich chorob, zmena stravovania, zníženie liekov, lieky od bolesti úplne vysadené. Je to akoby som konečne videla naozaj čo je pravda a čo predstieranie. U mňa jednoznačne žiaden únik k závislostiam ale naopak, jemnejšia tvorba.
Aj ked potrebovalo veľmi veľa toho očistiť, preprať, prevetrať. No u mňa aj iné planety v tom hrajú veľkú rolu - Urán v opozícií na Saturn a Lilith či uran v kvadrate na Slnko a Uran a mnoho iného. Zaujímavé je to že to bolo nesmierne zaujímavé obdobie aj ked ťažké a išlo mi niekoľkokrát o život, ale v terajšom videní to bolo to otvorenie aby konečne aj lekári poznali príčinu ochorení.
neznámy
neznámy » Nightshade | 25.12.2019 12:23
O Neptunovi som tu už viac krát písala, dal mi zabrať a predsa si myslím že v tom dobrom slova zmysle a musela som sa nad ním ako nad planétou zamyšľať a niektoré veci prehodnotiť - jednoznačne u mňa hlavne v spojitosti s Lunou - odhadzovanie masiek okolo mňa.
suhail
suhail | 29.12.2019 10:23
tak je jasné, že vždy se ten možný vliv tranzitů "vyvrbí" tím BUD negativním - nebo pozitivním směrem dle toho, jak je v radixu aspektovaná osobní planeta přes kterou neptun zrovna aktuálně tranzituje, a jak sám neptun je aspketovaný v radixu. Pokud je osobní planeta v radixu aspektována POZITIVNĚ trigony sextily , a neptun není v radixu poškozený tak věřím tomu, že takové tranzity neptunu přes osobní planety přinesou z toho známého co nám účebnice astrologie nabízí to dobré přínosné. A naopak - pokud je osobní planeta radixu poškozena kvadraturami opozicemi, a neptun v radixu také je spíše negativně aspektován, tak bych se pak při tranzitu neptuna přes osobní planety radixu obávala, a to působení by se mohlo projevit zátěžově negativně. Také se vždy dívám na to ktrým domům planety vládnou stejně jako čemu vládne tranzitující planety - aby bylo možné více odhalit souvislosti kde a jak se může nějaký tranzit projevit vybít v dobrém či zlém. Já jsem uváděla jako příklad to že jsem v okolí zaznamenala bohužel ty negativní projevy působení - ale odpovídalo to tomu, co se dalo předpokládat z dispozic radixu. Mimochodem uran v kvadratuře na slunce - to věřím že muselo být asihodně těžké, a i zdravotně asi náročné.... i když se poslední dobou na astrolgických fórech na FB ve skupinách hodně diskutuje o síle vlivu transsaturnů, někteří s ním vůbec nepracují, a nebo zpochybňují vliv uranu neptunu pluta - tak já si myslím že mají silný vliv.
neznámy
neznámy » suhail | 29.12.2019 10:43
Majú obrovský vplyv, možno ten vplyv nemali pred tými 50 rokmi ale teraz sú to oni čo transformujú ľudstvo. Ak pozrieš na môj radix vidiš množstvo vnímania a to je u mňa aj v astrologií a nech porovnávam to čo som odžila ja alebo tí ktorých poznám tak mi tos edí podľa tohto intuítivneho videnia. Vieš oni aj ked su v kvadratúre vyvolaju problémy ale len kvôli tomu aby im odolali, aby sme ich prekonali a ak ide niečo podobné po rokoch odrazu tam už nič nie je ale ak to nie je prekonané tak potom to je tisíc krát horšie, - aby sa konečne človek prebudil a začal žiť svoj stred horoskopu či žiť v Ascedente a nie mimo neho.
neznámy
neznámy | 30.12.2019 20:30
No tak ten merkúr si zo mňa riadne vystrelil, bud som bola total slepá alebo neviem čítať, alebo som uviedla zlé údaje, alebo????? ja mám tu konjunkciu až do 27 jan. 2022 - takže huráááá do toho môj Neptúne.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...