mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Zdravie a výživa - 

Vitamíny a minerály.

neznámy
neznámy | 10.4.2014 17:42
tak doplnanie mineralov nie je take jednoduche ako sa zda. vacsina doplnkov je suca ist rovno do kosa, lebo su pre telo tazko vyuzitelne. najviac by som uprednostnoval doplnky, ktore su vyrabane ako vytazky z potravin, cize maju vysoku vstrebatelnost.
najlepsi a najlacnejsi zdroj kvalitnych doplnkov je ako akavik spomina prave americky iherb (postovne je iba 4 dolace).
tiez je dolezite, aby clovek mal dobre travenie a dostatok zaludocnej kyseliny, lebo inak vstrebatelnost sa rapidne znizuje. preto treba popracovat aj na tychto veciach, aby doplnky neboli zbytocne vyhodene peniaze.
najucinejsi sposob ako dostat do sebe hrbu mineralov a vitaminov, je odstavovanie. aj ked v sucasnych potravinach je malo vitaminov a mineralov, tak prave odstavovanim sa da do tela prepasovat dostatok tychto latok.
v nasich koncinach je velmi tazko ziskat z potravin (a ludia ich maju casto nedostatok) najma tieto mineraly a vitaminy:
jod, selen, horcik, zinok, vitamin D...
dobra pomocka, ktora moze prezradit, ze komu ake mineraly chybaju, je napriklad vlasova mineralna analyza.
neznámy
neznámy | 10.4.2014 18:45
Pokud ma clovek vlasy.-NOSMILE-

A nemel by se rozhodne pouzit vlas z paruky!!!
neznámy
neznámy | 10.4.2014 22:12
ale moze...len potom sa dostane clovek do takej situacie ako keby isiel astrologovi bez znalosti svojho casu narodenia:)
neznámy
neznámy | 10.4.2014 23:51
Dávám přednost ovoci a zelenině,co vyroste na zahradě,tak tam to snad taková bída nebude,ale i tak doplňuji céčkem.
neznámy
neznámy | 11.4.2014 14:54
Celaskon 250 mg ( při viróze nebo jiném oslabení další až za 4 hodiny ), B-komplex forte (protože nejím maso ani uzeniny), zinek a večer Vigantol (vitamin D) a Caltrate (vápník). Ovoce hlavně tuzemské jím ráno, odpoledne zeleninu, v zimě spíš vařenou, dušenou, v létě saláty, během dne tvrdé nebo pařené sýry, ořechy, semínka slunečnice, lnu, dýně, sezamu, zázvor. a bylinkové čaje. Nedostatek něčeho se mi projevuje na kvalitě kůže, únavou, větším vypadáváním vlasů, snadnějším nachlazením atd. Základem je psychická pohoda, potom jsem správně "naváděna" k prospěšným doplňkům stravy. Nikdy to není jen o vitamínech a minerálech
neznámy
neznámy | 11.4.2014 15:38
děkuji za odpověd´-FLOWER-
neznámy
neznámy | 11.4.2014 16:11
Raz za rok si kúpim kĺbovú výživu Animal flex, od detstva ma občas bolelo koleno, po tejto kúre mám roky pokoj.
Tento rok som prvýkrát skúsila aj Omega 3 a to len čisto kvôli tomu, že mi v jednom zdravotnom teste vyšlo, že jem málo potravín, ktoré ho obsahujú, ale teraz som si skôr upravila stravu o viac druhov olejov a semienok, takže by to mohlo byť ok :)
a cez leto magnézium, keď sa objaví kŕč v nohách, ale to mi vždy po dvoch troch tabletkách prejde, takže ich nemusím brať pravidelne.
Krvné testy mám zatiaľ ukážkové a nemám rada tabletky, takže kým nemusím neberiem nič:)
No a samozrejme sa snažím jesť zdravo, čo najviac produktov z prírody, čo najmenej spracované, pokiaľ sa dá čerstvé a tiež bylinky sú fajn.
neznámy
neznámy | 12.4.2014 11:47
Na tu kloubní výživu kouknu, protože co jsem slyšela, tak kdo si kupuje ty osvědčené;) z reklam, tak prej moc nefungují........
neznámy
neznámy | 24.5.2014 05:05
ano uzivam vitaminy a mineraly, tiez objednavam z i-herbu, myslim že uplne najvšestrannejšie vitaminy su vitamin C a vitamin D- su dobre na liečbu aj prevenciu množstva ochorení, pridavam link na dobru stranku o doplnkoch: http://rng.jecool.net/
neznámy
neznámy » milan08 | 26.5.2014 12:52
akurat som prestala s vapnikhorcik vapnik som skoncila, lebo vraj to vstrebavanie horcika s vapnikom nefunguje..
milan08
milan08 » Putes | 6.11.2014 10:50
intuitivne,cez pocity
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...