mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Zdravie a výživa - 

toho jsem se presne bala

neznámy
neznámy
neznámy | 16.5.2013 12:28
Do budoucna si může nechat preventivně vytáhnout játra, střeva, žaludek, taky plíce, slinivku,... a možná by ji pomohlo, kdyby si nechala odebrat mozek.
neznámy
neznámy | 16.5.2013 13:22
Akurát som to sem chcela dať..Je to na zamyslenie čo sa táto pani snaží svetu dokázať.
Július Rezeš napríklad skonal po trojnásobnej operácii srdca pod dohľadom špičkových odborníkov vo Viedni a nepomohla mu ani svätená voda. A tak to bude aj s ňou a s jej fóbiami. Ked TO príde, môže byť vypitvaná jak vodňanské kuře, nič nebude platné..
Svojim zmýšlaním, životosprávou a všeličím možým by mnohé mohla ovplyvniť, ale určite nie STRACHOM, stresovaním svojich detí, dobrovolným pobytom v nemocniciach a pod kudlou
neznámy
neznámy | 16.5.2013 13:32
Srdce je nieco ine...
Mozno chce ukazat zenam, ze sa da bojovat...neviem......
Keby to nebola Angelina Jolie tak sa nad tym asi nikto nepozastavuje. Neverim, ze ma fobie a strach....mozno sa mylim...
neznámy
neznámy | 16.5.2013 15:34
A mozno je len tak traumatizovana stratou matky, ze nechce, aby to zazil aj niekto iny... tazko povedat, co sa jej prehanalo hlavou. A co by sa prehanalo hlavou nam, ak by nam doktori povedali, ze na 95% dostaneme rakovinu... clovek asi fakt spravi mozne aj nemozne aby sa tomu vyhol
neznámy
neznámy | 16.5.2013 15:55
Aj ja si myslim. Jej matka i babicka na rakovinu zomreli...myslim, ze to robi kvoli svojim detom. Ved ktora krasna zena by si nechala odrezat prsia? A este k tomu po boku Brada Pitta: ten o nej prehlasil, ze je hrdinka. A urobila to i Gulianna Rancic...roky sledujem ich reality show/v tomto pripade realny zivot/. Zavidim im aky maju krasny zivot i napriek tragediam, ako sa podporuju vo vsetkom.-HEART-
neznámy
neznámy | 16.5.2013 23:40
Myslis, ze si nechala odstranit prsia a nedala si tam implantaty? Tomu neverim, takze to podla mna nie je prevencia. A pisu, ze jej hrozila rakovina na 50%, da si odstranit vajecniky a zacne sa napchavat umelymi hormonmi - rakovina ako vysita... Kym to neurobila mala rovnaku sancu, ze ju nedostane, ked zacala s touto kvazi prevenciou ma ovela vyssiu sancu, ze zomrie na rakovinu ako kym s tym nezacala.
Kazdy zasah do organizmu je pre neho stres, ktory moze byt spustacom aj rakoviny.
Je to iba moj nazor. Nemam rada lekarov, iba nicia zdravie ludi. Inak moja dcera studuje urgentnu zdravotnu starostlivost... -CONFUSED-
neznámy
neznámy | 17.5.2013 06:45
Po odstraneni prs/double mastectomy/ sa robi ich rekonstrukcia; uchovali bradavku, ktore preskumali a pouzili s implantatmi a kozou aby vyzerali co najprirodzenejsie.
Niesla mutacny gen BRCA1 a mala 87% sancu rakoviny prsnikov a 54% sancu rakoviny vajecnikov/zdedene po matke a jej matke/.
Tomuto zakroku sa podrobilo uz mnozstvo zien a celebrit, i Kylie Minoque, Sharon Osbourne a dalsie.
Ozarovanie a chemicka liecba pri lieceni rakoviny je vacsi zasah do organizmu a nemusi byt uspesny.
Zarodky rakoviny mame vsetci v tele, no nie chybny a dedicny gen.
Lekari ako lekari, tiez som za alternativnu medicinu, no potrebujeme i lekarov. Najlepsie ak sa spoja.
Aka je to urgentna zdravotna starostlivost, nieco ako paramedic?-CONFUSED-
neznámy
neznámy | 17.5.2013 08:33
Mne doposud prislo nepredstavitelne, ze by se dala vyvinou tak dokonale cyklicky sehrana hormonalni nahrazka, kterou by prijala i hypofyza a neovlivnila se tim cinnost dalsich hormonalnich zlaz.-CONFUSED-
neznámy
neznámy | 17.5.2013 09:52
Ide o rekonstrukciu prsnikov, nie zliaz. Tieto zeny uz nemozu kojit. Citala som teraz o 27rocnej novinarke, ktora je tiez vysoko rizikova a ide na tuto operaciu v novembri. Este neplanovali deti, no teraz sa ponahlaju pretoze potom si chce dat odstranit vajecniky. Jej matka zomrela na rakovinu prsnika ako 30 rocna, a ona by musela na kontroly chodit 2x do roka vzdy sa stresovat ohladne vysledkov-6 tyzdnov. Vravi, ze takto zit nechce.
http://www.today.com/id/33383142/ns/today-today_health/t/im-about-have-double-mastectomy/
neznámy
neznámy | 17.5.2013 09:55
Píšeš že - .myslim, ze to robi kvoli svojim detom. Ved ktora krasna zena by si nechala odrezat prsia? A este k tomu po boku Brada Pitta:

Žiadne prsia si odrezat nenechala, pochop to už :D
neznámy
neznámy | 17.5.2013 09:57
Nechala.
neznámy
neznámy | 17.5.2013 11:32
Tusim si svoj prispevok doplnila?
Tou vetou som mala na mysli odrezanie bez priciny. Zdravie a zivot su prednejsie. Rekonstrukcie su uz tak dobre, ze prsia vypadaju ako prirodzene. Videla som Gullianu Rancic - anchor na E! TV.
TERAZ MAJU DIETA, KTORE IM DONOSILA INA ZENA, TOTALNE ICH VLASTNE.
neznámy
neznámy | 17.5.2013 11:53
Doplnila som to hned, za minutu, aby bolo jasné na čo reagujem. Ktorá žena by si dala odrezat prsia zvlášt ked má po boku Brada Pitta - nechápem čo má Brad spoločné so zdravím, prevenciou a podobne. Tak ide o zdravie alebo o príťažlivosť ?? Inde píšeš že neveríš že má strach, tak rozmýšlam že čo to potom je, ved aj titulky v médiách oznamujú že to urobila zo strachu z rakoviny a skutočne ja neviem pomenovať, čo iné to môže byť. Ved nazvime to pravým menom - má strach z rakoviny, tak si dala vybrať mliečne žlazy a chystá si vybrať vaječníky. Žiadne prsia si odrezať nedala ja tvrdím. Ale to je jedno, takéto debaty nikam nevedú


A ešte dopĺňam - čo nejaká Gulliana robí nie je smerodatné, pretože u nás právne žiadne donosenie dieťaťa neexistuje. Donosené dieťa cudzou ženou ja za "totálne vlastné" nepovažujem vôbec.
neznámy
neznámy | 17.5.2013 12:29
Su zeny, ktore ak su krasne a ziju s Pittom, by sa obavali, ze stratenim prs stratia svoju zenkost, a tym i partnera/nemusi to byt zrovna Pitt, a Angelina/.
Napisala som, ze neverim, ze Angelina ma fobie alebo strach, dodala som, ze sa mozno mylim. Neviem ake noviny citas; jasne, ze nechce zomriet pred 40tkou a zanechat 6 malych deti, ktore ju potrebuju.
Mliecne zlazy sa nedaju vybrat cele pretoze su v prsnom tkanive, a cast ostane i po odrezani prsnikov. Aky by malo vyznam vybratie zliaz?
Ak si to myslis, je to asi pravda.

Dieta je ich vlastne...vajicka Gulliany a spermie jej muza; ona kvoli rakovine prsnika, potratu, dieta donosit nemohla.
Ty nepovazujes, ja ano. Zato, ze to u nas neexistuje? Keby si nemohla donosit vlastne dieta z tvojho vajicka a manzelovych spermii, a mala tuto moznost, bola by si stastna a dieta povazovala za svoje. Lebo tvoje a tvojho manzela by bolo.
Ozaj je to zbytocne. Ja som tieto diskusie nezacala, no citim urcitu povinnost branit zeny v ohrozeni proti zosmiesnovaniu a vysmeskom. Ja som tiez zena. A Angelina je hrdinna zena.
neznámy
neznámy
neznámy | 17.5.2013 13:35
Ten clanok som citala pred tromi dnami v originale.
I moja kamaratka sa tomu musela podrobit, hrozilo jej umrtie do roka. Chemoterapii a ozarovaniu sa branila; ma 6 rocneho syna. No a na uplnu rekonstrukciu prsnikov nemala, je s jazvami a bez prs; muz ju opustil, ze s chlapom zit nebude, jej choroba mu bola fuk. Teraz je zdrava, ma noveho partnera, ktory ju podporuje a dal jej peniaze na "nove prsia" ak chce.
Nejde o rakovinu ktorehokolvek organu, ale tento chybny gen je prave o rakovine prs a nasledne i vajecnikov.
Angelina o tom nerozhodla ani nematie zeny; tieto operacie sa vykonavaju od roku 1995 kedy sa podarilo identifikovat geny sposobujuce rakovinu prsnikov a vajecnikov.
Rakovina nemusi byt pritomna "teraz" no sance su tak vysoke, ze tieto zeny sa pravidelne musia podrobovat 2x rocne vysetreniam/ktore su i drahe/, cakat tyzdne na vysledky, zit v strese...double masectomy tomu zabrani. Podrobili sa jej tisice a tisice zien vo svete; no Angelina Jolie je tak vyrazna osobnost, ze i "blbi" novinari sa chcu prizivit.
neznámy
neznámy | 17.5.2013 13:47
Napokon je to jej vec a sukromne rozhodnutie. Mojej matke s rakovinou lymfatickych uzlin davali 6 mesiacov zivota, podrobila sa nevyslovnemu utrpeniu pri lieceni, ktore trvalo intenzivne 2 roky, plus kontroly niekolkrat rocne. Zila este 20 rokov
neznámy
neznámy | 17.5.2013 13:53
je to neznama osoba a to, ze o nej pisu v mediach, ktore ziju zo skandalov asi nebude vhodny sposob spoznavania na to aby niekto mohol hovorit o jej pocitoch...pokial sa mozem domnievat, asi nikto z diskutujucich s nou o tom nedebatoval vcera pri kave
neznámy
neznámy | 17.5.2013 14:12
Este by som doplnila: ja tiez viem prekladat, a prekladam, no najskor si vyhladam fakty zo vsetkych moznych zdrojov - a to zaberie viac casu nez samotny preklad. A nehladam v bulvarnych casopisoch.
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...