mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Voľný pokec - 

ZMYSEL SMRTI JANKA KUCIAKA

neznámy
neznámy | 7.3.2018 09:05
nestandartne padne vlada? a vrazdy, mega kradnutie a zametanie pod koberec je standart akoze? aky chaos? moze byt vacsi ako teraz? moze byt horsie ako 30 rokov kradnutia, nekompetentnosti, vrazd, zlodejov a mafie?

akoze padne fico a koniec sveta? to naozaj? ake je riesenie? no napr. vsetko vysetrit a zostavit napr. uradnicku vladu a cakat na volby ktore bude skor ci neskor v normalnom case. co by urobili napr. vo svajciarku? ako ludia nevidia riesenie, mam plakat ci sa smiat?
neznámy
neznámy | 7.3.2018 09:22
Úradnícka vláda by bola riešením, s ktorým by som úplne súhlasila za štandardných podmienok.
To znamená, že súvislosť vraždy s touto vládou by bola jasná a fakticky preukázaná.
Áno, chaos môže byť väčší, chaos môže byť až taký, že vypukne občianská vojna. Stačí, keď sa začnú obchádzať štandardné pravidlá.
Ale povedané už bolo dosť. Niekedy, keď oheň vychladne, ostávajú už len zhorené trosky.
lak
lak | 7.3.2018 09:35
To znamená, že súvislosť vraždy s touto vládou by bola jasná a fakticky preukázaná. "

to, ze sa preukazala suvislost vlady s talianskou mafiou, ktora nasilim zabrala pozemky slovenskym rolnikom, ti za ne platili a mafia na ne brala eurofondy, to ti je malo??? to, ze premier byva v byte danoveho podvodnika, NASHO CLOVEKA, to ti je malo??? to, ze hlavna statna stetka radkyna je byvala snubenica toho isteho talianskeho mafiana, ktory sikanuje rolnikov z vychodu, to ti je malo??? to, ze nitriansky mafiansky boss si ako policajneho prezidenta dosadil svojho svagra, to ti je malo??? to, ze na mieste cinu sa nachadzal clovek, ktory tam nemal co robit, to ti je malo??? a cakas ze sa preukaze ako SAM SEBA vysetri gaspar? alebo ako sam seba vysetri kalinak?? toto pises pod vplyvom coho prosim ta??? sak uz sa vrat konecne na zem a zacni mysliet!!! tu nejde o spicku ladovca, ktorym je osud novinara a jeho snubenice, pozri sa pod vodu, tam je 90% ladovca! tam su ti, co toto dopustili! pretoze boli voleni ficovcami a ticho tolerovani takymi, co nic nerobia a cakaju, ze policia SPRAVODLIVO VYSETRI SAMA SEBA! -WALL- a ked sa preukaze, ze gaspar klamal, tak ..... napise, ze podme sa zamyslat, ze co je miesto cinu, nie ci klamal.. -WALL-
neznámy
neznámy | 7.3.2018 09:38
ziadna obciasnka vojna, ziadny soros. ziadny mejdan ani nic nebude. toto je v prvom aj druhom rade domaci politicky problem. ktory sa tiahne od komunistov fico len odvracia pozornost sorosom, prevratom atd. boze cele je to tak prehliadne, jednoduche a bytostne jasne, ja som smutny z toho celeho
neznámy
neznámy | 7.3.2018 09:51
Ale áno, občianská vojna hrozí. Pretože minimálne polka národa je zhnusená z tých, ktorý si teraz brúsia zuby na moc a idú na to obchádzaním pravidiel. Polovica národa toto celé považuje za zneužitie vraždy dvoch ľudí a to neriešim, že je za tým niečo viac. Myslíš, že tá polka národa bude veriť ich vyšetrovacím verziám, keď oni sami majú ruky od špiny, rovnako ako tí, ktorých chcú okamžite dať dolu?
A je jedno či za tým Soroš je, alebo nie je.
lak
lak | 7.3.2018 09:55
o mejdanoch pises ty.. a to je obchadzanie pravidiel, nie odvolavanie
neznámy
neznámy | 7.3.2018 10:11
a co si ty urobil pre slovensky hip hop?

-LOL-
lak
lak | 7.3.2018 10:14
-LOL- a kolko mega si si ty previedol na zahranicne ucty, ze sa navazas do fica? -LOL-
lak
lak | 7.3.2018 10:25
chcela som si dat profilovku ako ty, ale napadlo mi, ze by si sa citil zlahka schizofrenicky, keby si si pisal takpovediac "sam so sebou", tak mam inu :D
neznámy
neznámy » lak | 7.3.2018 10:28
nemam ucet, berem cash do alobalu
lak
neznámy
neznámy » lak | 7.3.2018 10:31
uz mam novy obrazok, teraz sa viac podobame :D
lak
lak | 7.3.2018 10:35
-ROFL--ROFL--ROFL- preboha, placem -ROFL-
granko
granko | 7.3.2018 10:52
ľudia, vrátane mňa, nemajú absolútne obraz o tom čo zásadné sa v republike skutočne deje.. a to už od 93.. komerčné média s klasickou opozíciou a s prozápadnými neziskovkami vytvárajú jeden obraz.. vládny politici a oldschool klasické exkomančské resentimenty, ktoré sa presmerovali z hzds inakší obraz.. potom je tu pestrá alternatíva od hard nacionalistického prava až po soft či hard socialistické či anarchické lavo, to máš další obraz, obrazy.. na teraz si z tej mozaiky vyber občane..

nevieme, nejaké veci občas uniknú ale v skutočnosti nevieme.. nanajvýš môžme sledovať cestu penazí a tá niečo napovie ale nevieme.. kdo koho a ako pevne drží za gule.. čo vieme, čo vidíme to sú dôsledky, ktoré táto politicko-ekonomická realita prináša.. zabitý potenciál krajiny, vysávanie verejných financii ako napríklad robí penta v zdravotníctve a j&t v energetike, vo verejných zakázkach, výstavbe.., masový exodus mladých.. žalostné platy, rodinkárstvo atd. atd... ja si myslím, že výmenou politickej garnitúry sa niečo zásadné v krajine zmení, to sú kozmetické úpravy na upokojenie verejnosti, korumpovať sa bude ďalej tak ako sa tu odjakživa..

je to systém pevne zakorenený, ktorý sa dobrovoľne nikdy nepustí a využije každú príležitosť aby hájil svoje záujmy.. no a politici, to sú poväčšine oportunisti, v drvivej väčšine.. a čo nie sú, sú užitoční idioti.. najväčší komanči boli bývalí gardisti, a potom najväčší podnikatelia po revolúcii boli bývalí komanči a štbci ako napríklad lexov alebo kiskov tatko.. a ich potomkovia išli už iba v šľlapajach, cesta im bola rodičmi bezpečne vytvorená.. a tí potomci čo sú teraz bábkohercami, oni nemajú v skutočnosti žiadne politické presvedčenie, žiadny etos, žiadne predstavy o vývoji krajiny a už vôbec nie o niečo z čoho by mohli profitovať všetci.. chcú si držať moc, bohatstvo a iné ich netrápi..

a rozumný človek s ideálmy medzi nich nepôjde, ich priemernosť ho bude permanentne urážať a blokovať.. a keby sa aj dostal, urobia všetko preto aby ho ako ohrozujúci živel odstavili, zdiskreditovali, zlikvidovali.. jediná šanca pre ľudí je keď sa budú snažiť byť nezávislí, na centrále, na politických osobnostnostiach, stranách, na médiach, na monopoloch, transnacionáloch, nezávislí a zvrchovaní pokiaľ to len pôjde..
neznámy
neznámy » lak | 7.3.2018 11:22
idem paitok na protest. snad sa pojde na urad vlady. ak tam nebudu chlpati tak pojdem rozbit branu, aby ludia vnikli dnu

lebo som zmanipulovany primitiv, ktory nevie co robi -YES-
lak
lak | 7.3.2018 11:23
-COOL- vsetci sme primitivi, len niektori su lietadla :D
neznámy
neznámy » lak | 7.3.2018 11:26
a tak rozbit este nie. ale asi sa tam prederiem. budem skandovat ako idiot lebo som idiot ktory si neuvedomuje dosledky a vyburcujeme to tam trocha pokyveme branou a ked sa to uchyti nech sa deje vola ludu
lak
lak | 7.3.2018 11:29
-LOL- to znie ako mejdan..-LOL-

ed

v pravom zmysle toho slova, samozrejme :D
Magnician
Magnician | 7.3.2018 11:39
nie ,nie ,nie si smutný,však vy dvaja tu šaškujete ako dva nepodarené Matovičove klony.
neznámy
neznámy » lak | 7.3.2018 11:39
mozno dojde aj sereš. budem mu drzat tie vacky pod ocami aby ho neodfuklo
Stránka:
< 10 11 12 13 14 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...