mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Voľný pokec - 

Zenové znamenia

neznámy
neznámy | 1.3.2016 22:14
Slnko (21.3. - 29.4.)

Hoci sa v klasickom zverokruhu slnko spája skôr s ohnivým znamením Leva, podľa zenového horoskopu sú najžiarivejšími ľuďmi práve tí, ktorí sa narodili koncom marca a počas apríla. Jedná sa o idealistov a optimistov nabitých energiou. Viac by mali však dbať na svoju vrodenú intuíciu a nedovoliť, aby ju zastreli príliš analytické rozhodnutia.


Bambus (30.4. - 3.6.)

Táto rastlinka je veľmi svieža, a tak by sa dali charakterizovať aj ľudia narodení práve v tomto zenovom znamení. Majú vždy prehľad vo všetkých oblastiach, sú veľmi múdri a prispôsobiví. Rozum im slúži, tak by ho mali aj náležite využívať.


Byvol (4.6. - 7.7.)

V Ázii je byvol symbolom poctivej práce a keďže ťa charakterizuje práve toto znamenia, patríš rozhodne medzi vorkoholikov. Ďalšími tvojimi silnými stránkami sú zodpovednosť, organizovanosť a presnosť. Slabou stránkou je zas zanedbávanie rodiny a priateľov, na čo by si mala myslieť skôr, než bude neskoro.


Lotosový kvet (8.7. - 4.8.)



Ide o osoby s neuveriteľnou charizmou, ktoré dokážu oslniť každého ako ich symbol lotosového kvetu. Vyznačujú sa veľkým temperamentom a dokážu strhávať davy. K ostatným ľuďom sú empatickí, a tak často robia kamarátky na vyplakanie. Výhodou však je, že toho, kto má problém nielen vypočujú, ale aj nabijú svojou energiou.


Japonský most (5.8. - 25.8.)

Tak ako most spája dva brehy rieky, tak aj ty dokážeš spojiť neuveriteľné veci. Spájaš ľudí, ktorí by si k sebe inak nenašli cestu, ale spájaš aj témy, ktoré zdanlivo nemajú rovnaký základ. Vypovedá to o tebe, že si veľmi vnímavá a bystrá. Slabšou stránkou je však netrpezlivosť, ktorú by si si mala trénovať a rozhodne sa pred dosiahnutím svojich cieľov nezastavovať.


Okrúhle kamene (26.8. - 10.10.)

Tento symbol je známy každému kto sa zaujíma či už o duchovné témy, alebo aspoň o zdravý životný štýl v podobe jógy či masáží. Okrúhliaky dávajú človeku do vienka neuveriteľný magnetizmus. Ľudí priam priťahuješ, aj keď zvyčajne nevedia prečo. Je to tvojim osobným šarmom a vyžarovaním, preto sa ti určite bude dariť v láske a nikdy nebudeš trpieť samotou. Dokonalosť, ktorá ti je vlastná, však nebola daná každému, preto buď tolerantná.


Cisár (11.10. - 18.11.)

V tejto osobnosti sa skrýva neskutočne veľa, inak by ju nemohol symbolizovať samotný cisár. Vypovedá to však trochu aj o výške tvojho ega a panovačnosti. No pokiaľ na sebe popracuješ, bude z teba skutočný panovník s neuveriteľnou silou a odhodlaním dokázať všetko, čo si zaumieni. Na ceste za tým však nezabúdaj na pokoru a kompromisy.


Cisárovná (19.11. - 26.12.)

Tomuto znameniu bolo dané, aby bojovalo za morálne hodnoty. Ak je niekto neúctivým robí ti to obrovský problém. Rovnako neznesieš ani samotu. Tá ti však často nehrozí, pretože tvoja povaha je veľmi priateľská a vďaka svojej vnútornej harmónii máš vždy okolo seba dobrých priateľov. Investuj však čas a energiu najmä do seba, nie len do druhých.


Mesiac (27.12. - 18.1.)

Toto zenové znamenie je veľký tajnostkár. Na ľudí plsobíš celkom inak, keď ťa nepoznajú, a keď ta spoznajú. Odstup je však len tvojim obranným mechanizmom. Typické je pre teba racionálne uvažovanie, systematická a vytrvalá práca a nepoddávanie sa citom. Neboj sa však aj otvoriť, veď opačné pohlavie neuveriteľne priťahuješ.


Korytnačka (19.1. - 14.2.)

Nie, nevypovedá to o tebe, že by si bola pomalá. Korytnačka je skôr symbolom múdrosti a cnosti. V známom prostredí však nepôsobiť tak pokojne, tam sa dokážeš prejaviť, a najbližší ťa poznajú ako výbornú zabávačku. Neboj sa svoje pocity dávať najavo pred každým. Sú to tvoje pocity a ak sa niekomu nepáčia, nech sa s tým vyrovná on.


Čerešňa (15.2. - 20.3.)

Symbolizuje ťa nie plod, ale kvet čerešne, ktorý v Ázii znamená zrod nového života, koniec zimy a prebúdzanie jari. Si spontánna a nespútaná, preto si tiež obľúbená v kolektíve. Slabšou stránkou je v tvojom prípade trpezlivosť, ale tá sa dá naučiť.
neznámy
neznámy | 2.3.2016 06:35
tak toto mi vobec nesedi... ja a workoholik :)
Putes
Putes | 2.3.2016 08:37
A na mě to zase sedí úplně přesně-FLOWER-
neznámy
neznámy | 2.3.2016 09:35
No já ti nevím. -ROLL- Nie je to nejaká novinárska haluz toto?
Takže som Slnko? Alebo možno ešte čerešňa? :)
neznámy
neznámy | 2.3.2016 09:51
Zenový astrologie? To neznám. Kde to provozují?
neznámy
neznámy | 2.3.2016 11:04
Zrejme áno, malo to slúžiť ako odľahčenie od tém volieb či anjelov a napätej situácii tu :)
vevuska
vevuska | 3.3.2016 11:54
hm.... zaujímavé. A najviac je to zaujímavé preto, lebo to sedí na moju kamošku, aj na môjho brata a čiastočne aj na mňa :)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...