mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Voľný pokec - 

Víťazný marec 2018?

neznámy
neznámy | 17.3.2018 19:36
Skvelá relácia, veľmi sa oplatí vypočuť do konca.
Doporučujem hlavne "slušným Slovákom", ktorí sú ešte schopní nadhľadu a kritického myslenia. Dúfam, že sa takí ešte nájdu....

https://www.youtube.com/watch?v=orj5YwayjFM
neznámy
neznámy | 17.3.2018 20:31
Rafael Rafaj? Figúrka, poskok presláveného alkoholika, hulváta a korupčníka Janka Slotovie?
Verím, že je to žart!

Pripájam link o tom, ako Rafaj falšoval Slotov podpis na prezenčke v parlamente. A druhý o tom, ako sa prezlieka za Štefánika, na srandu sveta.

https://www.sme.sk/c/3880876/rafaj-falsuje-slotov-podpis.html

http://www.topky.sk/cl/100535/1394983/Navrat-Rafaja-z-SNS--Smeje-sa-z-neho-cele-Slovensko--kvoli-tomuto-maskarnemu-kostymu-
lak
lak | 17.3.2018 20:44
-NOOO-

dalsia vec, mna zarazilo, ako moderator uviedol, ze eurofondy cerpane talianskou mafiou su "len dohady".. musela som to vypnut
lak
lak » lak | 17.3.2018 20:50
gabriela matecna ignorovala, ze slovaci si platili za pozemky a taliani pod hrozbou nasilia ich vyuzivali a brali na ne dotacie!!!

mne je z toho do placu a ten to nazve "dohady.. len dohady.. len dohady" -CRY-

https://www.youtube.com/watch?v=2sZy5XHZgSo
Gitus
Gitus | 17.3.2018 20:51
Ked neverite ze tento svet moze byt slusny, aj ludia mozu byt, aj dobry clovek/politik, ktory sa bude snazit naozaj robit nieco pre ludi, ze taky clovek existuje, tak s tym nic nenarobime. My sa ale nevzdavame....
Magnician
Magnician | 17.3.2018 21:04
počúvam s nadhľadom,,netreba hneď kotkodákať
neznámy
neznámy » Magnician | 17.3.2018 21:07
ani urážať, mladý muž
toto si dovoľujte k nejakej svojej kamarátke
Magnician
Magnician | 17.3.2018 21:38
ospravedlňujem,,ak som urazil,,našťastie kamarátky si vyberám sám ak majú podobné príznaky ako toto tu,nemajú šancu
neznámy
neznámy » Magnician | 17.3.2018 21:45
je to vzájomné
urážka strieda urážku, zrejme váš spôsob komunikácie
očividne máme iné kultúrne mantinely
budte taký dobrý, nereagujte už na mňa
neznámy
neznámy » Gitus | 17.3.2018 21:47
Samozrejme, že verím v lepší svet a skutočnú slušnosnosť. Tu nejde o to, že tí ľudia, ktorí nejdú na námestia sú ako napísal náčelník, tí leniví, ktorým sa nechce vstať z gaučov, alebo tí holubičí, ktorí na seba nechávajú nasrať. Vôbec nie.
Ale treba si dávať otázky a počúvať s nadhľadom, bez predsudkov a s funkčným kritickým myslením VŠETKY strany.
Teraz som dala k dispozícii reláciu, ktorú nevyprodukoval mainstream. Viem, že je asi veľmi ťažké CHCIEŤ vidieť aj niečo iné a počúvať iné ako sme sa naučili.
Aj ja som bola tam kde vy a nebolo to tak dávno, že som pojedla všetko aj s navijákom, čo podhodili oficiálne média.
Mne toto celé veľmi pripomína dobu spred 30 rokov, ale niečo , čo sa netýka politiky.
Po revolúcii v 89-tom som sa začala venovať tomu, čomu sa hovorí ezoterika, duchovno, stretávala som sa s podobnými ľuďmi. Mali sme klub kam chodili rôzni ľudia, od obyčajných jednoduchých ľudí po vysokoškolsky vzdelaných. Ale pre tých väčšinových sme boli duševne narušení a primitívni ľudia. Dnes je situácia úplne iná, to čo bolo vtedy zaznávané, menšinové sa stalo väčšinovým a nikto sa už nemusí hanbiť hovoriť o astrológii, či liečiteľstve a podobne. Dnes sa cítim podobne.
Skús si vypočuť celú reláciu a potom napíš sem, s čím si nesúhlasila, môžeme sa pokojne baviť o jednotlivých pasážach v relácii. Preto som to sem aj dala.
Je to diskusný príspevok.
Budem rada, keď sa do toho zapojíte, bez osočovania, predsudkov, úplne v kľude. :-)
lak
lak | 17.3.2018 21:55
ak narazas na holubiciu povahu, o ktorej som pisala ja, tak takto som to nenapisala, prekrutila si to
Gitus
Gitus | 17.3.2018 21:58
Pustala som si to. Su to tiez iba nazory cloveka. Mozem mu verit aj nemusim... Kazdy mame ine nazory.Nepotrebujem aby so mnou nikto suhlasil... Ale ked pohar pretiekol, treba dat najavo, ze sme ludia ktori nenechaju so sebou donekonecna zametat, a ze nam to nieje jedno. Oni su tu pre nas, nie my pre nich. My sme ich volili, je ich povinost nam sluzit.. Nejako nato pozabudli. Neviem kto zato moze co sa tu deje, viem ale, ze to ze sa tolko ludi postavilo z gauca, tak to uz nieco znamena. A ta energia, na tych protestoch, ta energia je dobra, tiez ma silu,nieco urcite dokaze... A napriklad aj tym mozeme ,,, bojovat,, ze budeme na seba lepsi, a nie tu vytahovat clanky a hovadiny, ked aj tak nikto ani len netusi.. Ako to je. Pre mna je to sranda a mrzi ma ze ked by ludia pouzivali napr srdce, jedno by im to urcite nebolo..
neznámy
neznámy | 17.3.2018 21:59
kriticke myslenie je odmietat vsetko a nie odmietnut toto a prijat tamto. kriticke myslenie je vediet stat sam o sebe, dosiahnut absolutnu jednoduchost a priamost pohladu. kriticke myslenie je vidiet zmysel v nezmysle a nezmysel v zmysle. kriticke myslenie je nekonciaci zaujem, ktory nema jednoznacny zaver, ze neexistuje viera a predsta clovek nie je bezverec
neznámy
neznámy » Gitus | 17.3.2018 22:12
Aj ja by som sa postavila s gauča, keby som videla tých čestných a slušných politikov na druhej strane, ktorí tam bohužiaľ žiadni nie sú.
Práve preto, že nikto nevie ako to naozaj je, práve preto treba počúvať a vnímať všetky verzie, nielen tie, ktoré vybičovávajú emócie a ženú ľudí do ulíc.
Opýtam sa ťa jednu vec. Vráť sa v myšlienkach dva týždne dozadu pred tú vraždu. Spomeň si na akýkoľvek deň predtým, čím si žila? Čo si riešila? Bola si v tomto istom revolučnom naladení ako si teraz, alebo nie?
A ak zrazu si v úplne inom emočnom stave, čím to je?

Tú reláciu si treba vypočuť naozaj dokonca.
neznámy
neznámy | 17.3.2018 22:13
problem je uplne uplne iny. v celej zlozitosti sme zabudli jednoduchosti. od komunistov sa tu 30 rokov kradne, mega kradne, hyber mega tetra kradne. to znizuje nasu uroven - od platov, dochodkov, vztahov po vseobecnu spokojnost atd. 30 rokov sa tu nikdy nic nevysetrilo, 30 rokov nikto za nic nebol odsudeni, zvyknu sa stavat politicke vrazdy - toto vsetko su fakty. je to vsetko v nasich domacich politikoch, v kom inom preboha? ktori kradnu a chrania sami seba - policia, prokuratura su ich podriadeni, preto sa nikdy nic nevysetri. toto vsetko su fakty. ked znicime tuto chamrad az potom riesme daslie problemy a dalsie formy manipulacie. az potom. teraz treba ukazat ze je koniec, stacilo. ked mi hori dom, nefilozofujem ze kto to zalozil, ze je to vola bozia, alebo nebudem sedet a pozerat sa. ak mi hori dom idem ho zahasit. az potom riesim, kto to sposobil. kto vie chapat nech chape.

nikto neni za koaliciu ani opoziciu, ani kisku, ani sorosa ani grejov alebo neviem co to je proste o tom ze nejsme sprosti, stacilo uz
lak
lak | 17.3.2018 22:17
-THUMBSUP-
Gitus
Gitus | 17.3.2018 22:23
Treba dat sancu inym, aby nam ukazali, ci vedia byt slusni. Ak im ani sancu nedame???? Nikto nieje vybicovany, ludia praveze velmi vela premyslaju,pozoruju, vyckavaju... Ci budu vypocuti.. Premyslaju, ako daleko to zaslo, kedy sme prestali byt ostraziti a dopustili sme, aby sa na nas takto vozili ludia ktorych sme volili. . A pred dvoma tyzdnami som riesila to iste... Premyslala som, preco niektori ludia nemaju ani na chleba, a pritom pracuju.. Ked som prepustala pacienta z oddelenia, a ten sa nemal ako dostat domov, lebo ani 2€nemal na taxik.
neznámy
neznámy | 17.3.2018 22:29
Ibaže Rafael Rafaj nie je žiaden ideál, žiadna morálna autorita, a už vôbec nie niekto mimo mainstream.
Naopak, tento človek patril k politickej špičke, bol to Slotov človek. Kryl skorumpovaného Slotu, pchal sa mu do zadku a podieľal sa na skorumpovanom systéme.
Mal smolu, že sa v dalších voľbách nedostal do parlamentu. Prepadol sa spolu so Slotom na smetisko dejín. Tak teraz zo seba robí spravodlivého ezoterika.
Je to smiešne. Čudujem sa, že mu to niekto žerie. A argumentuje ním.

Osobne neverím žiadnemu politikovi. A Rafaj je na mojej škále na najspodnejších stupienkoch.
neznámy
neznámy | 17.3.2018 22:32
Je tam vidieť snahu o nadhľad a objektivitu. Nehovoria o jasných prepojeniach kým ich nemajú potvrdené a nerobia senzáciu zo všetkého, skôr sa snažia rozmýšľať triezvo. :-)
neznámy
neznámy » Gitus | 17.3.2018 22:46
Tridsať rokov sme dávali šance novým a novým, zakaždým to bolo presne o tom istom, len farba vlajky sa menila.
Tu sa musí od základu zmeniť celý systém, nie vymeniť bábky na scéne. Hrajú tú istú hru.
Je dobré, že sa veľa vecí pohlo dopredu a mnohé sa ukázalo. Tak ako aj tu na zverokruhu, to je obraz o Slovensku. Mysleli ste si mnohí, že existuje jediná, tá oficiálna mainstreamova verzia pravdy a že jediní, kto má iný názor sú Ficove babky.
Padlo tu aj na astrochate mnoho tvrdých urážlivých slov voči ľuďom, ktorí nepreferejú oficiálnu verziu predkladanú mainstreamovými médiami.
Možno sa už zamýšľate aj nad tým, že tí ktorí nejdú s vami, majú na to svoje vážne dôvody.
Pokiaľ protesty ostanú v pokojnom duchu a nikto nažhavený chuťou na prevzatie moci nebude ziapať o predčasných voľbách, súhlasím. Chápem plne tých, čo sa už tlačia k válovom, že im to príliš vonia a už už by radi vtlačili rypáky dnu.
Po opojení príde realita a s ňou spojená kocovina. Neviem, či toto zrovna potrebujeme.
Stránka:
1 2 3 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...