mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Voľný pokec - 

Ste rasista?

nikav
nikav | 13.8.2019 08:25
Nevadia mi ľudia iných rás, čo sú bezproblémovo začlenení do spoločnosti, ale negramotných presídlencov z Afriky by som nechcela mať v susedstve. Som rasistka?
neznámy
neznámy » nikav | 13.8.2019 10:33
V tejto dobe sa neskutočne deformujú pojmy, spôsobom aký nemá obdobu.
To video, čo som dala sem, je toho príkladom.
Skutoční rasisti sú tí, ktorí vykrádajú Afriku a spôsobujú politický a spoločenský rozvrat tamojších krajín. Potom sa hrajú na humanistov a cez pašerákov dovážajú do Európy ľudí z Afriky, aby zdecimovali západnú kultúru a používali týchto ľudí ako lacnú pracovnú silu na práce, ktorými už sami opovrhujú.
Čo sa stane, vidíme vlastne aj u nás v malom, u rómov, (kedysi sme im hovorili iba cigáni a nikto to nepovažoval za rasistické ).
Zničili sme ich prirodzené hierarchie, vajdovský systém, zakázali im kočovať a pokúsili sme sa o multikulti po slovensky, teda o začlenenie a asimiláciu. Ako to vypadá, vieme.
Skutočný rasista nerešpektuje kultúru daného etnika, nerešpektuje jeho potrebu byť spojený s domovom, miestom, ktoré toto etnikum a jeho zvláštnosti vytvorilo. Nerešpektuje jeho vlastný prirodzený vývoj ale snaží sa mu nanútiť niečo, čomu nerozumie.
Skutočný rasista nenávidí aj vlastnú rasu, považuje ju za vyžitú, mŕtvu, skostnatenú, opovrhuje vlastnou kultúrou a hanmí sa za svoju príslušnosť. Napríklad slovami Štefana Hríba : "Keď počujem niekoho povedať, že je hrdý Slovák, až ma strasie. "
Skutočný rasista si neváži žiadnu odlišnosť, žiadnu rasu, ani cudziu ani vlastnú.
neznámy
neznámy » simetra | 13.8.2019 10:47
Ja som už viac nič od nich nechcela, som na invalidnom roky a presne tak, nemala som skoro na nič nárok - to viete keby ste bola viditeľne poškodená teda nemala nohu alebo niečo podobne tk by sme mali niečo pre vás, ale preto že mne lekári zošili roztrhnutý nerv chodím ale nikto už neriešil čo to obnašalo. Takže vždy bola nejaká diskriminácia, ja som dokonca nemohla ani robiť, až okolo roku 2005 sa to zmenilo a ten paragraf sa zrušil.
Magnician
Magnician » simetra | 13.8.2019 14:22
ja som vybavoval pre mamu,,,najprv je treba preukaz ZŤP,,dôležitá je aj miera postihnutia,počítali to v percentách,no samé tabuľky a otrava,operovali jej kĺby na oboch kolenách,potom som sa vytočil a dva krát sa odvolal,potom to už na kraji dáko išlo,,základ je nenehať sa odbiť
Magnician
Magnician | 13.8.2019 14:26
mám pocit,že sme už všetci niekde tam v bohovskej riti a bezmocní
Glossfin
Glossfin » simetra | 13.8.2019 16:48
Tie čísla sedeli, no to nemusí znamenať toľko, ako by si možno chcela. V tom čase som len chcel čo - to ovplyvniť. Predídem otázku a odpoviem, že neovplyvnilo to až tak, ako som pôvodne chcel ( resp. som od toho upustil ) - no poznáš to - keď ťa majú zastreliť, tak ťa neobesia ...
simetra
simetra » Glossfin | 13.8.2019 19:34
Mne stačí vedieť, že sedeli :)

(Náhody neexistujú, v tom máš svätú pravdu....)
neznámy
neznámy | 14.8.2019 00:14
Začni chodit do solárka.
neznámy
neznámy | 14.8.2019 04:19
Solarko moje telo odmieta, ale naučila som sa s tým žiť.
neznámy
neznámy
neznámy | 14.8.2019 17:04
To video je politicky nekorektné. :-D
nikav
Glossfin
Glossfin | 15.8.2019 21:42
Čo je na tom videu politicky nekorektné? Toto bolo fiktívne, umelo natočené - no predstav si, že ja som v tom videl slovenskú realitu, ktorá sa naozaj deje na SLOVENSKU v lokalitách, kde je veľká hustota rómov a pokojne mi môžeš vysvetľovať čo chceš, ja tam žijem a nie som róm. Čo píše denník N a rôzni slniečkári - to iba ľudí rozzúri a Kotlebovci by im vlastne mali platiť, lebo im takto zadarmo nadháňajú voličov...
milan08
milan08 | 18.8.2019 06:23
ale beloch je nadradeny ostatnym rasam ale nie k voli farbe pleti ale k genetickej vybave tela.
neznámy
neznámy » milan08 | 18.8.2019 09:42
Nikto nie je nikomu nadradený, to je nezmysel. Toto hlásal Hitler a s tým sa ja teda určite nestotožňujem.
Každá rasa má svoju hodnotu a svoj vývoj, svoje miesto kam patrí, pretože mieso, krajina je to, čo je s človekom spojené a formujúce. Každý človek, každá rasa potrebuje niekam patriť, mať niekde korene, mať vlastné hodnoty.
To, čoho sme svedkami v súčastnosti je ignorovanie týchto faktov.
Biely ľudia sú tí, ktorí prosperujú z nakradnutého surovinového bohatstva Afriky a na druhej strane sa tvária, že poskytujú humanitárnu pomoc.
Afričania často hovoria, že im máme dať proste pokoj. Buhužiaľ práve bieli ľudia robia Afrike medvediu službu.
Bohužiaľ, čo sa posralo, už sa nenapraví, kontinenty nejde vrátiť do predkoloniálnej doby a začať odznovu.
Ale bolo by fajn, keby sa konečne začali problémy pomenovávať pravými menami a skutočne riešiť. Nikto nie je nikomu nadradený, to je nezmysel. Toto hlásal Hitler a s tým sa ja teda určite nestotožňujem.
Každá rasa má svoju hodnotu a svoj vývoj, svoje miesto kam patrí, pretože mieso, krajina je to, čo je s človekom spojené a formujúce. Každý človek, každá rasa potrebuje niekam patriť, mať niekde korene, mať vlastné hodnoty.
To, čoho sme svedkami v súčastnosti je ignorovanie týchto faktov.
Biely ľudia sú tí, ktorí prosperujú z nakradnutého surovinového bohatstva Afriky a na druhej strane sa tvária, že poskytujú humanitárnu pomoc.
Afričania často hovoria, že im máme dať proste pokoj. Buhužiaľ práve bieli ľudia robia Afrike medvediu službu.
Bohužiaľ, čo sa posralo, už sa nenapraví, kontinenty nejde vrátiť do predkoloniálnej doby a začať odznovu.
Ale bolo by fajn, keby sa konečne začali problémy pomenovávať pravými menami a skutočne riešiť.

https://www.facebook.com/hricalubos1/videos/302663980681270/UzpfSTEwMDAwNjQ2NDEzOTYxMToyOTg0MDA4OTE1MTU3ODg0/
hrabeti
hrabeti | 18.8.2019 12:06
Kde kto je nadradený kde komu.
Bieli ľudia sú nadradení afričanom po stránke intelektu, majú v priemere vyššie IQ a z toho vyplývajúce vlastnosti.
Afričania sú zasa bielym nadradení po stránke fyzickej, majú viac svalových vlákien alebo také čosi podobné.
Časť ázijskej rasy je zasa nadradená bielym po stránke IQ atď.
Rozdiely medzi rasami sú, či sa ti to páči alebo nie.
A jedna rasa je nadradená (rozumej lepšia) druhej, podľa toho aké kritéria hodnotenia si zvolíš.
Tak to skrátka je.
neznámy
neznámy » hrabeti | 18.8.2019 12:16
no výraz "nadradenosť" je prehnaný, každopádne nie sme si "rovní" nie sme totožní
hrabeti
hrabeti | 18.8.2019 12:44
Ja si nemyslím, že je výraz nadradený prehnaný.
Európania sú takmer po každej stránke vývojovo ďalej ako afričania.
neznámy
neznámy » hrabeti | 18.8.2019 13:45
Hanga už odpovedala za mňa, rovnako ako v téme o autorite musím s tebou nesúhlasiť, pretože ľudí nevnímam na žiadnom pomyselnom rebríčku, to by sme si museli šlapať po hlavách navzájom.
Chápem svet ako rôznorodý, ale nie v zmysle ako to dnes prezentujú neomarxisti, panebože tak nie. :-D
neznámy
neznámy » hrabeti | 18.8.2019 15:36
no to podľa mňa ale neoprávňuje k nadradenosti, tak ako je vývojovo ďalej vysokoškolák od škôlkára, pre mňa to neznamená, že je ten vysokoškolák škôlkárovi nadradený.... ja teda neviem čo si za slovom "nadradenosť" predstavuješ, no myslím, že nebudem ojedinelá, kto si za tým predstaví dvojicu nadradený-podradený, s tým že podradený je povinný rešpektovať nadradeného, naopak však nie, že to slovo obsahuje moc nadradeného nad podradeným...

samozrejme, že dvaja na rôznom vývojovom stupni si nebudú rovnocenní, pre mňa však "nadradenosť" toto nevystihuje dobre, isto že ten s väčšími schopnosťami znalosťami a skúsenosťami má rozhodovať o postupe (ak sa rieši nejaký praktická situácia), mimochodom, čo sa týka migračnej krízy, naša biela spoločnosť sa zrovna dvakrát osvietene nespráva, napriek tomu, že sme nepochybne vývojovo ďalej po mnohých stránkach (nevieme tak rýchlo utekať, nemáme takú skvelú výdrž, ani to skákanie nám tak nejde, a tiež neovládame tak skvele mačety...)
Stránka:
< 1 2 3 4 >
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...