mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Voľný pokec - 

Sen o zločincovi

neznámy
neznámy | 22.10.2018 10:06
Mala som dosť divný sen, akčný ako v americkom filme len sex tam chýbal. No ale vážne: Bola som v nejakom dome a bola tam staršia žena, bola veľmi vyplašená a hovorila že musí sa dostať do tej druhej budovy a tam podpíše svoj byt a ešte nejaké 2 veci ktoré si nepamätám a vtedy budú môcť zastreliť jej syna, ktorý je zločincov. Zabíja, znasilňuje a mnoho iného a niekde vo mne mi niečo hovorilo že je to rus.
Chcela som ju od toho odhovoriť, že predsa je to jej syn a či nie je iné riešenie, ale ona povedala nie je, je to v mene všetkých dobre pre neho aj pre nás.
Odrazu ale tam už bol on a ja, prebleslo mi všetko v hlave ako ma ide zabiť. Bol mohutný ale vypestovaný blondak, vedela som že ak neujdem tak ma zabije. Pochopila som že jeho matka mala pravdu u neho niet inej cesty, len som nechápala a nevedela kde je jeho mama a či sa jej podarilo ujsť a dostať sa do tej druhej budovy. Pochopila som že aj ja som bola jeho väzňom a odrazu sa mi podarilo ujsť a bežala som hore do kopca a odrazu som si uvedomila že načo ja tam utekám, mne nedajú nič podpísať a ak by mi aj dali tak to nebude nič platné.
Na začiatku bolo plno ozbrojencov ako v amerike s automatmi ale na konci som už nevidela nikoho a uvedomila som si že by ho už nemal ani kto zastreliť.

Toto je už 3 sen kedy som v tom sne pochopila že ma chce niekto zabiť. No nemala som ani jediný krát zlý pocit po prebudení ale cítila som spokojnosť.
Magnician
Magnician | 23.10.2018 18:56
riadne ťažký sen,možno to značí nejaké nebezpečenstvo,mne sa zas snívalo,že som krvácal z nosa,,takže pozor na krvný tlak a nech sa zas nepobijem:D

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...