mesiac
Nedeľa, 28.4.2024
Meniny má Jarmila

Voľný pokec - 

ORV 4

neznámy
neznámy | 27.3.2017 08:54
Nenasla som tu tuto temu, tak zo zaujimavosti, aky bol? :)
neznámy
neznámy | 27.3.2017 08:58
ORV 4 Obdobie nesmierne fyzicky aktívne. Tendencie utápať sa v práci a nevenovať pozornosť varovným náznakom prepracovania. Sklon k unáhleným rozhodnutiam, ktoré vedú k obmedzeniam a frustráciám. Na každom kroku naráža na „prekážky“ a ustavične mu niečo stojí v ceste. Dôležitosť pocitu určitého zabezpečenia. Uvažuje o svojej budúcnosti a o budúcnosti najbližších a plánuje o veľa viac dopredu. Sklon držať sa doma a dávať prednosť známemu prostrediu pred zmenou a objavovaním nového. Doba vhodná k nákupu nehnuteľností a k investíciám. Hľadá podporu a povzbudenie, pretože sa môže cítiť neistý a pochybovať o svojej schopnosti dosiahnuť v živote úspech. Je to tým, že upiera pohľad dole a usilovne pracuje a nedokáže pokrok, ktorého dosiahol postrehnúť. Musí sa naučiť odpočívať a vyrovnávať sa s energiou, potom mu tento rok môže priniesť úspech. Inak stres, nervové napätie, fyzické onemocnenie.

Pouzite z internetu
 http://m.veronika-karty.webnode.sk/numerologia/osobna-rocna-vibracia-/
fiohattu
fiohattu | 27.3.2017 12:11
Ročná vibrácia čísla 4

Toto vibračné obdobie prináša problémy, ťažkosti, choroby a záťaž na celý organizmus. Ale keď plodne využijeme predchádzajúci rok, tak vibračný rok čísla 4 prekonáme pomerne ľahko. Nesmieme však zabúdať, že v tomto roku sa nám pod nohy budú vkrádať ťažkosti a zaťažkávajúce skúšky, ktoré budeme musieť riešiť. Toto obdobie nám bude hádzať kamene pod nohy, preto sa všetko bude nesmierne ťahať, každý problém sa nám bude vidieť neriešiteľný a bude trvať pomerne dlhú dobu, kým ho vyriešime. Číslo štyri je číslom zručnosti, v manuálnej oblasti nám pôjde všetko zľahka, je to obdobie silne fyzicky aktívne. Je zapotreby svoju energiu správne usmerniť, aby sa nezašlo až za hranice svojich fyzických možností. V tomto období plánujeme oveľa silnejšie ako kedykoľvek predtým, čo dokážeme využiť práve v päťkovej ročnej vibrácii. Štvorka prináša problémy aj po zdravotnej stránke, či v niektorých prípadoch dokáže priniesť aj smrť do rodiny. Môže nám narušiť naše zdravie aj po psychickej stránke, preto by sme sa mali naučiť pozitívne myslieť a snažiť sa všetky tieto zaťažkávajúce skúšky ľahšie prekonávať.

Trochu pravdy o ORV 4 :D osobne som ju mala takúto, dokonca sa mi podarilo spadnúť a mala som dlho problémy s členkom, ktorý ma bolí doteraz :)-SAD-
neznámy
neznámy » fiohattu | 2.11.2017 11:47
Tak mozem zhodnotit, ze krasny rok :) zacal porodom a dieta prinasalo radost do celeho roka. Musim vsak uznat, ze fyzicky som musela ubrat, hladat rovnovahu, ale vdaka tomu som zdravotne a kondicne v lepsom stave, ako pred porodom a oproti ORV 3, ked som sla na maximum vo vsetkom, az nezdravo, tento rok priniesol uvolnenie a odmeny za predchadzajuci rok -THUMBSUP--HEART-
neznámy
neznámy | 2.11.2017 16:41
Za mě (nemám 4 v numerologické mřížce) to byl hodně fyzicky náročný rok. Zdraví nic moc, málo času na věci a lidí, které mám ráda. Finančně taky náročné. Pětkou se mi okamžitě ulevilo, najednou jsem mohla realizovat spoustu setkání, které se mi nedařilo do té doby udělat. Celková úleva.
neznámy
neznámy | 2.11.2017 19:40
Štvorka bola vždy pre mňa náročná, fyzicky (nedostatok spánku zo stresu) aj psychicky, asi najlepšie ako ju možno prežiť je možno pôrod a následná starostlivosť o dieťa človeku nedovolí prepínať svoje sily za hranice svojich možností. Ak by som mala jednu radu do RV 4: Nikdy nemeňte v štvorke zamestnanie ani do práce nenastupujte, Vaša práca pravdepodobne nebude potrične ocenená, bude namáhavá, stresujúca... radšej si počkajte na RV 5 prípadne v päťke prácu zmeňte.
neznámy
neznámy | 6.11.2017 16:36
Fyzicky i psych. náročný rok, hodně práce, je třeba odpočívat a relaxovat:)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...