mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Vlastná tvorba - 

strašné bolesti

neznámy
neznámy | 20.8.2010 16:53
ahojte, môžem sa opýtať? nevie niekto prečo keď sa niekto zaoberá
tarotom, veštením a pod a prestane s tým, tak má potom
strašné bolesti?
neznámy
neznámy | 21.8.2010 15:00
Bude to tym ze si si to vsugeroval. Mozno sa tym chces takto sam potrestat.
neznámy
neznámy | 2.9.2010 16:02
Bolesti je príliš všeobecný pojem. A neprivolal si si tým veštením niečo na seba? Napr. časť cudzej kliatby, neviem do akej miery sa dokážeš napojiť na ľudí.
neznámy
neznámy | 23.9.2010 20:18
bolesti nijak nesuvisia s tym,ked niekto prestane zaoberat vestenim....pokial si si isty ze si zdravotne v poriadku, skor si myslim,ze sa niekto alebo neco na teba "zavesil-o" ...skus porozmyslat s kym si sa stretaval v poslednom case,niekto moze od teba cerpat energiu a ani o tom nemusis vediet,moze ist o kliatbu,o dusu mrtveho ...atd...tych moznosti je vela a otazka bola dost vseobecna...ale odporucila by som aspon na zaciatok krzik,sviecku,anjelov.
neznámy
neznámy | 23.9.2010 20:39
Paul Fenton vo svojej knihe pise, ze je to bezny jav. Pri vykladani kariet sa naladis na cloveka a ten ti odovzda nechtiac samozrejme svoje negativne energie. Treba sa chranit a samozrejme aj liecit :)
neznámy
neznámy | 18.10.2010 09:40
treba sa pozrieť na to, či veštec podvedome nemanipuluje s klientom. Je potrebné aby bol "len kanál pre tok informácii z univerza" a informoval o "možnosti" nie "nutnosti" v každom ďalšom okamihu má klient možnosť danú voľbu otočiť...
vevuska
vevuska | 27.12.2010 17:18
Veľmi záleží od druhu bolesti. Ale ak si veštil, tak to môže znamenať aj to, že si sa neobrnil proti iným ľuďom, ktorí mohli mať bolesti a automaticky to prešlo na teba. Treba si vždy pred sedením urobiť tzv. ochranný obal, aby na teba nič zlé od toho človeka neprebehlo. Ak to nestíhneš, tak po odchode toho dotyčného sa prežeň sviečkou. Sviečka spáli všetko negatívne :) A myslím si, že nenadarmo majú veštice pri klientovi sviečku pri sebe... :) Ty si to nemusíš ani uvedomovať, že to prešlo to negatívne na teba... väčšinou to pocítiš ako bolesť, čo sa ti aj stalo. Takže ti môžem poradiť zatiaľ len toľko, aby si zašiel za niekým, kto čistí čakry. :)
Ona
Ona | 2.7.2011 00:03
Tie bolesti mozno ani nesuvisia s tym, ze si sa prestal zaoberat vestenim.
Mozno Ti jednoducho nieco je - ochorel si.... A co su to za bolesti? Co Ta boli?

Vlastne - Ako si prisiel na to, ze: -"ked sa niekto prestane zaoberat vestenim ma potom strasne bolesti"?

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...