mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Príroda a zmysly - 

Torzní pole

neznámy
neznámy | 2.12.2016 12:41
třeba Ondřej eGregor Brzobohatý....-LOL-

sorry za plevelení, jen mne to tak napadlo....:D
neznámy
neznámy | 2.12.2016 13:54
:D mne napadlo hned ako som dopisala, ze aTraktor jazdí po poli torznom....... ale zda sa ze je to skôr naopak...
neznámy
neznámy | 2.12.2016 14:03
-LOL-...já tomu nerozumím....mně se neptej...zatímco tady se vedou "hvězdný války" v diskuzích, tak já stihla uklidit půl baráku, udělat vánoční výzdobu, vyprat pračku prádla a umýt si vlasy....:)
jj, dělání, dělání....:)
neznámy
neznámy | 2.12.2016 14:23
Ano atraktor je "mimo casoriestor" a jeho "velkost" ci "moc" zavisi na tom, kolko ludi je s nim prepojenych..... atraktory maju svoje urovne, uroven vedomia jednotlivca sa moze sparovat len s atraktorom na jeho urovni ci nizsej. (Som si vedoma ze to prilš zjednodusujem, fičim na pomerne nizkych atraktoroch :d)

Egregor je pojem, ktorý mi v suvislostiach ak som ho niekde postrehla prave evokoval atraktor, v skutocnosti netusim ako moc som vedla....

Atraktory su na jednotlivcoch nezavislé, v ramci liecenia by sa ked tak dalo vedome niekoho odpojit od sebadestrukivneho pola a pripojit pripadne k inemu..... torzne polia su teda z tvojho pohladu ako take kable ktorymi sa to da? A ak ano su viazane pevne na človeka alebo vznikaju, ci objavuju sa podla aktualneho stavu daneh coveka (ci patria k cloveku ako neoddelitelne casti tela, alebo skor ako kusy odevu co vymiename podla potreby)?
neznámy
neznámy | 2.12.2016 14:46
-ROFL-
Máš recht, moudrá ženo. Taky si ale odpočiň, já jdu zatím testovat pevnost světelného meče -LOL-

(Vlastně mi ke štěstí bude stačit, když jeden konkrétní bude dnes velmi pevný :D )
neznámy
neznámy | 2.12.2016 15:27
-THUMBSUP--ROFL--LOL-
tak si to užij ....:)
neznámy
neznámy | 2.12.2016 17:06
To jako se Kadištu ptá, jestli máme zkušenosti se stimulací péra?Nespletl ses?-ROLL-
neznámy
neznámy | 2.12.2016 20:29
Nevím ale odpovídala jako bych se nesplet. Vše vypadalo přirozeně. -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 25.1.2017 07:03
Věř ženský -PUH-
neznámy
neznámy | 25.1.2017 07:12
Možná samomluva, ale alespoň vím, kde si najdu své poznámky :)
Včera večer mi došlo, že se celou dobu dívám na vnitřek. Vidím oboustranný trychtýř (Yggdrasil, strom života,...) Ale už jsem se nepodívala, co je okolo. Takže se vracím k fyzice základní školy. Magnetické pole. Aby vzniklo, musí být přítomen náboj.
Tělo člověka jako mikrokosmos. Tak jako jsou tělesa (Luna až Saturn) analogií hlavních 7 čaker. Pole kolem čaker musí tvarově odpovídat poli planet. Např.:
http://www.exoplanety.cz/wp-content/uploads/2013/09/magneticke-pole-jupiter.png
neznámy
neznámy | 25.1.2017 11:24
takže okolo každej čakry sú tri energetické polia, ktoré ju ovplyvňujú, torzné polia

atraktor je čosi ako vzorec (sústava, ktorá vyplynie zo zdanlivo nezmyselného množstva dát) atraktorom v prípade planéty obiehajúcej Slnko bude kružnica alebo elipsa, Lorenz študoval počítačom vytvorenú grafikuodvodenú od modelov počasia v priebehu dlhých časových období a definoval tak atraktorový vzor známy ako "Lorenzov motýl"

torzné polia okolo čakier sa zrejme tiež správajú podľa nejakého atraktorového vzoru, a to môže obsahovať "chybu" na ktorú majiteľ čakry nemá priamy vplyv, pretože bola vytvorená niekým z predkov?
pri práci z torznými poliami teda ide o to túto "chybu" určiť a odstrániť, teda pozmeniť atraktorový vzor tak, aby negatívne neovplyvňoval, nevychyloval čakru.... harmonizovať torzné pole
neznámy
neznámy | 25.1.2017 12:16
Slnečná sústava pracuje dokonale, málokedy sa tam niečo stlčie a keď aj tak sú to len nejaké menšie telesá. Obežné dráhy planét fungujú bez odchýlok a dokonale spolupracujú vo vzájomnej harmónii. Naše ľudské mikrokozmy veľmi nie.
To by bolo niečo, keby táto vesmírna harmónia fungovala aj v nás. :)
Asi ide hlavne o to, aby sme si dokázali uvedomiť ten moment, keď sa vychyľujeme z harmónie a vtedy to vedome zmeniť. Možno to je tá dynamika, alebo náboj, ten vedomý moment zastavenia sa a následnej zmeny, čo udržuje čakry v harmonickom pohybe.
Keď si predstavím oživujúceho ducha slnečnej sústavy ako človeka... krásna predstava. :)
neznámy
neznámy | 25.1.2017 12:23
ako Pier rád podotýka, že od planét by sme sa mali učiť... :)

pri písaní môjho príspevku, mi presne toto napadlo, že či je vôbec v poriadku zasahovať do torzných polí, ak nejak čakru vychyľujú, tak to má svoj dôvod, "chyby" vlastne neexistujú, ak vlastním nejakú "výchylku" tak mám i "nástroj" na jej napravenie, príčina a riešenie, alebo otázka a odpoveď sú predsa jedným.... -CONFUSED-
neznámy
neznámy
neznámy | 14.2.2017 18:35
Tie momenty su stale viditelna su to drobne nepatrne zmeny v spravani pocasia zvierat ludi neustale nas upozornuju na hrozby ale aj na stastie.Lenze konzumny clovek je tak presyteny informaciami ze tieto znamenia si vsimaju len ludia oprosteny od svatskych zalezitosti.Casto si mala urcite predtuchu alebo nieco ine ze sa nieco prihodi no asi si ju nechala prekry kopov beznych starosti.Jeden moj oblubeny spisovatel PAOLO COEHLO to napisal takto kym pride pohroma do vasej zahrady zacnu sa hybat listy.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...